پیام خراسان

آخرين مطالب

وزیر آموزش و پرورش در نشست هم اندیشی شورای معاونان:

محور برنامه های هفته معلم، بر تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد فرهنگي

محور برنامه های هفته معلم، بر تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - وزیر آموزش و پرورش گفت: محور تمامی برنامه های هفته بزرگداشت مقام معلم، تکریم معلمان و تمرکز بر تشریح عدالت آموزشی باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی، امروز پنج شنبه یازدهم اردیبهشت ماه، در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش که در سالن جلسات اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته معلم و تقدیر و تجلیل از همه معلمان و فرهنگیان، بر اجرای دقیق برنامه های هفته معلم تأکید کرد.
وزیرآموزش و پرورش همچنین دلیل برگزاری این جلسه در روز پنجشنبه را بررسی موضوع اطلاع رسانی و رسانه در خصوص فعالیت های آموزش و پرورش ذکر کرد و افزود: اهمیت این موضوع و هماهنگی و برنامه ریزی در این خصوص موجب شد که جلسه شورای معاونان را در روز پنجشنبه به منظورهم اندیشی و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش برگزار کنیم.
وزیرآموزش و پرورش به ویژگی های یک معلم موفق در قرآن اشاره کرد و افزود: خداوند در آیه 128 سوره توبه از قرآن کریم به چند ویژگی و شاخص مهم در موضوع آموزش و معلمی پیامبر مکرم اسلام(ص) اشاره کرده است که توجه به هریک از آنها می تواند ما را در مسیر دست یافتن به اهداف بزرگ آموزش و پرورش موفق گرداند.
وی افزود: نخستین ویژگی پیامبر گرامی اسلام(ص) این بود که از جنس خود مردم بودند؛ همان مشخصه که همه معلمان عزیز دارند. معلم فردی از جنس مردم است.کسی که دانش آموز را درک می کند. والدین آنها را درک می‌کند. جامعه و شرایط آن را درک می کند.
کاظمی ادامه داد: دومین ویژگی که در قرآن به آن می پردازد، همدردی و همراهی نبی گرامی اسلام(ص) با سختی ها و تنگناهای مردم در زمان و زمانه مشکلات بود. شاخص دیگری که رسول گرامی اسلام(ص) داشتند استمرار و اصرار بر امر تربیت بود. این نکته هم از ضروریات مسیر آموزش است.تربیت یک فرآیند پیوسته و مستمر است لذا معلم باید برای دست یافتن به نتیجه پایداری و اصرار فراوان داشته باشد.
کاظمی با تأکید بر رحیم و رئوف بودن معلم ادامه داد: معلمان عزیز باید توجه ویژه به هر دو موضوع رئوف و رحیم بودن داشته باشند، رأفت در برابر سختی های کار معلمی و رحیم بودن در مقابل محبت و لطف دانش آموزان معنا و مفهوم می یابد. بنابراین همانگونه که خداوند به پیامبر اسلام(ص) می فرمایند که باید در مقابل مردم رئوف و رحیم باشند. ما معلمان نیز باید در مقابل دانش آموزان هر دوخصلت فوق در خودمان تقویت کنیم.
وزیرآموزش و پرورش در بخش دوم جلسه به موضوع اطلاع رسانی و اهمیت آن به جامعه مخاطب اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی ما در جنگ شناختی قرار گرفته ایم. امروز جنگ و میدان نبرد در حوزه رسانه تعریف می شود. هرکسی که در این میدان از برنامه ریزی و قدرت بیشتری برای اثر گذاری برجامعه مخاطب برخوردار باشد، قطعا پیروز میدان خواهد بود. بنابراین باید در این حوزه، برنامه ریزی ویژه ای نیاز داریم.
کاظمی در ادامه سخنان خود به معاونان و مدیران ارشد آموزش و پرورش توصیه کرد که با رسانه ها ارتباط بیشتری داشته باشند تا در خلال آن بتوانند اقدامات و عملکرد وزارتخانه و حوزه مسئولیت خود را بهتر برای مخاطبان تشریح کنند و در عین حال از نظرات رسانه ها و جامعه مخاطب نیز استفاده کنند.
وزیر آموزش و پرورش، به اهمیت همکاری و هماهنگی بین مدیران ستادی و استان ها در حوزه اطلاع رسانی پرداخت و گفت: باید تعاملات این حوزه به جد افزایش یابد و معاونان و مدیران ستادی و استان ها ضمن رصد فضای رسانه ای در حوزه اطلاع رسانی یار و مددکار هم باشند.
کاظمی در ادامه وارد بحث محتوای اخبار و رویدادهای خبری در آموزش و پرورش شد و افزود: به دلیل گرفتاری‌ها و مشغله فراوان مدیران، متأسفانه امکان تولید محتوا از اقدامات و خدمات وزارت آموزش و پرورش به نحوی که بتواند جامعه مخاطب را از همه تلاش های ما آگاه کند وجود ندارد. در چنین شرایطی باید در اندیشه ایجاد یک تیم تولید محتوای کارآمد و قوی باشید تا این ضعف را در اسرع وقت جبران کنید.
وزیرآموزش و پرورش، در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت های صدا و سیما اشاره کرد و گفت: باید از این فرصت خوب به نحو شایسته ای بهره مند شوید. مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارتخانه در این خصوص وارد میدان شود و دستورکاری را برای همه معاونت ها طراحی و بعد از توافق با رسانه ملی، آن را برای اجرا ابلاغ کند تا همه معاونت ها بتوانند در برنامه های خبری و تولیدی رسانه ملی حضور یافته و به بیان عملکرد خود و وزارت آموزش و پرورش بپردازند.
وی همچنین براهمیت هماهنگی همه ارکان وزارتخانه در امر اطلاع رسانی و تشکیل نشست های خبری فصلی با رسانه ها تأکید کرد و افزود: کمیته اطلاع رسانی وزارتخانه با مسئولیت رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، باید از برنامه ها، همایش ها و برگزاری نشست های خبری معاونان آگاه باشند تا برنام ریزی لازم برای حصول بهترین نتیجه را انجام دهد.
وزیرآموزش و پرورش، به روشنگری و اطلاع رسانی سریع، صحیح و دقیق در حوزه عدالت آموزشی و برنامه هایی که دکتر پزشکیان در این راستا تاکنون انجام داده اند اشاره کرد و گفت: در هفته معلم باید همه عزیزان علاوه بر تکریم و پاسداشت مقام معلم، محور برنامه های رسانه ای و خبری خود را بر عدالت آموزشی متمرکز کنند و این موضوع در این هفته باید به سرفصل همه گفت و گوهای آموزشی تبدیل شود.تشریح اقدامات انجام شده و همچنین برنامه های پیش رو جزو رسالت های ما در هفته معلم خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/861317/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار توخل؛ هری کین، رونالدو نیست!

پیروزی ایتالیا در آخرین حضور اسپالتی؛ پیروزی قاطع کرواسی با درخشش مودریچ

گل چهارم بلژیک به ولز توسط دی بروینه

رشد بارندگی‌های خرداد در خراسان جنوبی؛ دهک نهبندان رکوردار بارش‌ها

گل سوم بلژیک به ولز توسط دوکو

گل اول ایتالیا به مولداوی توسط راسپادوری

گل دوم ایتالیا به مولداوی توسط کامبیاسو

گل اول ولز به بلژیک توسط ویلسون

گل سوم ولز به بلژیک توسط جانسون

گل دوم ولز به بلژیک توسط توماس

نشست تخصصی بررسی فرآیند تصحیح اوراق امتحانات  نهایی آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد

بازگشت کره به کمپی که کلینزمن از آن وحشت داشت!‏

گزینه بزرگ میلان برای جانشینی مانیان!

اسپالتی: بابت جدایی‌ام دلخوری عمیقی دارم

گل اول بلژیک به ولز توسط لوکاکو

رنار: عربستان چیزی برای از دست دادن ندارد

گل دوم بلژیک به ولز توسط تیلمانس

سخنگوی سازمان امور مالیاتی: 300 همت درآمدهای مالیاتی را از دست دادیم

‌ گوشت را کیلویی 290 هزار تومان از دامدار می‌خرند و کیلویی 1 میلیون تومان به مردم می‌فروشند

چاق هم باشد مهم نیست؛ سوپرگل باورنکردنی فرانچسکو توتی

آلمان هنوز مهاجمی مثل او ندارد!

شادی جالب رونالدو همراه جام قهرمانی لیگ ملتهای اروپا با گروهی از هواداران پس از بازگشت به پرتغال

شیطنت 2 ستاره بارسا قبل از فینال!

از کودکان محک تا بهرام رادان، چهره‌های ویژه تمرین امشب

آهنگ عاشقانه «با منی» با صدای امین رستمی

برپایی غرفه بنیاد شهید در مسیر میهمانی 10 کیلومتری غدیر/ میزبانی از خانواده شهدای سادات

حمایت از کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان برتر صادر کننده شاهد و ایثارگر کشور انجام می گیرد

تجدید بیعت با شهدای سادات در پویش سراسری «سلام سید»/ در عید غدیر خم با شهدای سادات هم عهد می‌شویم

پیش بینی قیمت دلار 20 خرداد 1404

قیمت خودروهای داخلی و مونتاژ در بازار امروز 19 خرداد 1404

از شایعه تا واقعیت افزایش قیمت نان؛ قیمت‌گذاری به بحران دولت تبدیل شده است؟

اولین پیام چیوو به اینتری‌ها؛ افتخارم نراتزوری است

سرقت جواهرات خویچا؛ تعطیلات کواراتسخلیا خراب شد!

تمسخر شادی رونالدو به ضرر یامال شد!

قیمت یک بازیکن معمولی لیگ برتر برابر با 23 بازیکن لیگ یک

آموزش و پرورش خراسان رضوی، دستگاه برتر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شد

چگونه مالیات، نروژ را ساخت و ایران با نفت سوخت؟

خروج لوازم خانگی از سبد خانوار؛ قیمت‌ها بالا رفت

پوستر ویژه اوساسونا برای مسعود شجاعی

قرارداد سه ساله مدافع بارسا با اتلتیکو

رئیس مرکز ملی فرش: صادرات 40 میلیون دلاری فرش دستباف، واقعی نیست

کریستین چیوو سرمربی اینتر شد

برپایی موکب کفشداران حرم رضوی در باب‌الهادی(ع) و پذیرایی از زائران

جزئیات «پیش‌فروش ارز» اعلام شد

ادامه روند رشد قیمت سکه و طلا؛ دلار در کانال 82 هزار تومان ثابت ماند

لیگ ملت‌ها؛ لیست تیم ملی آلمان اعلام شد

عجیب‌ترین لحظه فینال؛ بی‌اعتنایی یامال به رونالدو!

انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری 12 نفر از اعضا در مشهد

کشف 55 بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد

عذرخواهی رسمی خبرگزاری «اعتمادآنلاین» از آموزش‌وپرورش تایباد بابت انتشار خبر کذب

ویکی پدیاجستجو