هاروی الیوت: اگر دست خودم بود تا ابد در لیورپول میماندم!
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ورزش 3 /هاروی الیوت، هافبک جوان لیورپول، از تمایل خود برای بازی در آنفیلد تا پایان دوران حرفهای خود سخن گفت.
نه تنها محمد صلاح، ویرجیل فن دایک و ترنت الکساندر آرنولد، بلکه هاروی الیوت نیز یکی از ستارگان لیورپول است که هواداران امیدوار به تمدید قرارداد او در پایان فصل هستند. اتفاقی که با توجه به مصاحبه جدید الیوت تا حد زیادی محتمل بهنظر میرسد.
هافبک انگلیسی در مصاحبه با اسکای اسپورت در مورد این موضوع گفت: "صادقانه بگویم، امیدوارم در آینده نیز اینجا باشم. این بهترین باشگاه برای ماندن و بهترین باشگاه برای بازی کردن است و بهخصوص با هوادارانی که در حال حاضر در اطراف ما هستند، فکر نمیکنم جای بهتری برای بازی کردن وجود داشته باشد.
بازیکنان فراز و نشیبهایی را تجربه میکنند، اما در نهایت باید مبارزه کرد و فکر میکنم من این توانایی را در خود دارم که این کار را انجام دهم. بنابراین امیدوارم بتوانم برای باقی دوران حرفهایام اینجا بمانم.
امیدوارم بتوانم در فصل آینده تمام تلاشم را بکنم. این تیم من است، من به آنها متعهد هستم و این وضعیتی است که همیشه در مورد آن زیاد صحبت خواهد شد.
من فقط باید به این فکر کنم که چه چیزی برای دوران حرفهایام بهتر است و هر چقدر هم که بخواهم اینجا باشم، هرگز نمیدانید چه چیزی در پیش است. اگر به من بستگی داشت، هر بازی را اینجا بازی میکردم و برای بقیه دوران حرفهایام اینجا میماندم، اما همه چیز به مربیان و افرادی که بالاتر از ما هستند بستگی دارد و همانطور که گفتم، هرگز نمیدانید چه اتفاقی ممکن است بیفتد. اما تا جایی که من میدانم، من اینجا هستم تا بمانم و این باشگاهی است که میخواهم تا همیشه در آن باشم."

بازار
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/861558/