پیام خراسان

آخرين مطالب

ایستاده به افتخار استاد؛ تجلیل از 50 نفر از اساتید برتر دانشگاه بیرجند گفتگو

ایستاده به افتخار استاد؛ تجلیل از 50 نفر از اساتید برتر دانشگاه بیرجند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی اصغر ذبیح زاده دبیر هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی شنبه شب در مراسم گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش و تجلیل و پاسداشت مقام استادان و برگزیدگان دانشگاه بیرجند اظهار کرد: خداوند را شاکر هستم که در هفته معلم در جمع اساتید و فرهیختگان دانشگاه بیرجند هستم.
دبیر هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: البته فقط این هفته متعلق به اساتید و معلمان نیست بلکه همه روزهای سال ایام گرامیداشت مقام اساتید و معلم است.
وی بیان کرد: مهم این است که در یک جامعه در همه روزها عزت و کرامت معلم و استاد حفظ شود.
قلم بهترین دوست یک معلم است
دبیر هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه اول معلم پیامبر (ص) است، یادآور شد: قلم و کاغذ بهترین و جاویدان ترین دوست یک معلم است و از این جهت خداوند به قلم سوگند یاد کرده است.
ذبیح زاده ادامه داد: استاد و معلم مثل باران یکسان بر هم می بارد و برای او دانشجوی فقیر و غنی و زشت و زیبا اهمیتی ندارد.
وی افزود: با توجه به موضوع هوش مصنوعی در دنیا کار استاد در تولید فکر و اندیشه و برگزاری کرسی آزاد اندیشی بیش از گذشته حائز اهمیت شده است
دبیر هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: البته ما همیشه از اساتید مطالبه می‌کنیم ولی آیا شرایط مطلوب را برای آنها در بخش‌های مختلف چون در حوزه فرصت‌های مطالعاتی فراهم کرده‌ایم؟
ذبیح زاده گفت: باید این سوال را بپرسیم که آیا استاد بعد از ساعات کلاس درس فرصتی برای مطالعه دارد یا تمام ساعات او به روزمرگی‌ها می‌گذرد.
کتابخانه‌ها بیش از گذشته گرد و خاک گرفته است
وی بیان کرد: امروز باید از خود بپرسیم که آیا کتابخانه‌های ما بیش از گذشته گرد و خاک نگرفته است.
دبیر هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: باید از عزت اساتید خود به بهترین شکل ممکن صیانت کنیم.
ذبیح زاده تأکید کرد: با شهادت شهید مطهری به واقع پیوند خون و قلم اتفاق افتاد و هر آنچه امروز داریم ثمره مجاهدت افرادی است که هم با خون و هم با قلم خود ایثارگری کردند.
وی با اشاره به اینکه قلم سلاح همیشگی معلم است، گفت: در حوزه جذب در دانشگاه مهم کشف شایستگی‌ها است و البته در این زمینه نباید در احوالات شخصی افراد تجسس کرد که این دستور اسلام و امام (ره) است.
پذیرش نقد اساتید عزت بخشی به خودمان است
دبیر هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: اگر نقد اساتید را بپذیریم و پای سخن آنان بنشینیم در واقع به خودمان عزت داده‌ایم.
احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند نیز در این مراسم با اشاره به برخی از ویژگی‌های دانشگاه بیرجند به عنوان بزرگترین دانشگاه شرق اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه بیرجند 12 هزار و 239 دانشجو دارد.
وی ادامه داد: همچنین این دانشگاه بزرگ شرق کشور 357 عضو هیات و 40 استاد تمام دارد.
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: پیشینه دانشگاه بیرجند در واقع مدرسه باشکوه شوکتیه است و امروز محلی برا فر و فرزانگی و خرد و خرد ورزی است.
حسینی واشان، معاون آموزشی دانشگاه بیرجند نیز در این مراسم اظهار کرد: معاونت آموزشی سه اولویت تکریم اعضای هیات علمی، ایجاد و تصویب دستورالعمل اعطای تشویق فعالیت‌های کیفیت بخش آموزش و برگزاری دوره‌های توانمند سازی اساتید بدو استخدام و دوره‌های تعالی منش استادی در طی خدمت را پیگیری کرده است.
اشاره به برخی اقدامات معاونت آموزشی دانشگاه بیرجند
حسینی واشان ادامه داد: همچنین در دانشگاه بیرجند توجه ویژه به ایجاد رشته‌های پرتقاضا در تمام مقاطع تحصیلی داشته‌ایم.
وی با اشاره به اینکه توجه ویژه به حوزه دانشجو پروری داشته‌ایم، بیان کرد: تهیه دستورالعمل‌های ویژه حمایت از دانشجویان المپیادی و دانشجویان دارای رتبه برتر کنکور، افزایش جذب دانشجوی دانشگاه به میزان 24 درصد، افزایش جذب دانشجوی با رتبه زیر 5000 کارشناسی و رتبه‌های زیر 10 تحصیلات تکمیلی و جذب دانشجوی بور صنعتی در کارشناسی و دانشجوی استاد محور تحصیلات تکمیلی برای اولین بار از دیگر اقدامات معاونت آموزشی دانشگاه بیرجند بوده است.
معاون آموزشی دانشگاه بیرجند یادآور شد: برخط و شفاف نمودن فرایند امتیاز دهی و انتخاب در سامانه سرآمدی آموزشی و سامانه تشویق دستاوردهای آموزشی و برگزاری منظم سالیانه دوره منش استادی و توانمند سازی توسعه حرفه‌ای اساتید اعضای هیات علمی جدید الاستخدام و مدرسان مدعو با سابقه کمتر از 5 سال تدریس و برگزاری بیش از 50 دوره توانمند سازی اعضای هیات علمی را نیز داشته‌ایم.
وی افزود: از اقدامات دانشگاه برای ایجاد انگیزه در بین دانشجویان تصویب بسته حمایتی از دانشجویان المپیادی در هیات رئیسه، حمایت از دانشجویان شرکت کننده در المپیاد منطقه‌ای با پرداخت هزینه‌های شرکت در آزمون و اعطای هدایا و تهیه و تصویب بسته حمایتی در طرح دکتر گنجی جهت حمایت از دانش آموزان رتبه برتر آزمون سراسری و تهیه طرح شهید رئیسی ویژه دانشجویان مناطق مرزی بوده است.
گفتنی است در پایان جلسه نزدیک به 50 نفر از اساتید و سرآمدان حوزه آموزش دانشگاه بیرجند تجلیل شدند.
کد خبر 6455619

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/862457/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با وفاق می توانیم نظام تعلیم و تربیتی طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای امروز و فردای ایران عزیز باشد

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

همدردی با مردم بندرعباس در کنسرت ارکستر «آلنام»

ترانه بختیاری «مر جنگه» با صدای حسین نورشرق

چالش‌های حکمرانی جنگل‌های زاگرس؛ ضرورت تغییر رویکردهای مدیریتی

پرواز تهران-مشهد به مبدا بازگشت

کودک 2 ساله بر اثر برق گرفتگی در گناباد جان باخت

هدف بزرگ رونالدو زیر بار انتقادات!

نقص فنی منجر برگشت پرواز شیراز به مشهد شد

آتش سوزی سنگین در کارخانه موتورسازی در مشهد+ فیلم

رفع دغدغه‌های معلمان یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان است

آغاز ساخت 40 واحد مسکونی خدمتی فراجا در کیش

شکوه حضور رضوی در کیش

کیش میزبان چهارمین کنگره بین‌المللی وانا با محوریت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

آخوندی که ذکات را جایگزین مالیات می‌دانست و با استیضاح‌ مخالف بود!

روایت غم و غصه مردم ایران در «هارداسان»؛ 25 قاب از لحظه سقوط تا تشییع

تخلیه و بارگیری بیش از 3300 کامیون از گمرک رجایی طی 2 روز

آخرین فرصت جانشین مسی در بارسا سوخت

ادعای عجیب؛ برگزاری دربی میلان در استرالیا!

پاس‌گل های تماشایی از دی بروینه در کلاس جهانی

تست نهایی برای فیکس شدن طارمی

جشن قهرمانی در ناپل ممنوع!

از بارسا و بازگشت لواندوفسکی می‌ترسم!

لواندوفسکی به بازی اینتر - بارسلونا می‌رسد

مخالفت گسترده هواداران رم با انتخاب احتمالی استفانو پیولی به عنوان سرمربی جدید جالوروسی

طارمی نقش دوم سریال اینتر برای شکار بارسلونا

کودک 2 ساله بر اثر برق‌گرفتگی در گناباد جان باخت

ماجرای همسرکشی با گرز در گلبهار!

تقویت همکاری‌های مشترک نیروی انتظامی و آموزش و پرورش خراسان جنوبی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

آهنگ «تنهام نذار» با صدای سینا شعبانخانی

تصنیف شنیدنی «دشت» با صدای همایون شجریان

تخصیص 9 هزار قطعه زمین برای متقاضیان در طرح جوانی جمعیت

توجه به استان‌های شرق کشور در برش‌های استانی در دستور کار است

در سی‌وششمین جشنواره تجلیل از جامعه کار و تولید از شرکت آلومینای ایران تجلیل به عمل آمد

زنگ نقالان سوره خورشید با اجرای 100 پرده شهدای خراسان شمالی نواخته ‌شد

بیات: دست‌اندرکاران حج باید آرامش روانی زوار را فراهم کنند

تغییرات زیاد سرمربی در کیفیت لیگ تاثیرگذار بود/ تیم‌های ما در بحث گلزنی افت کردند

حمله سگ به 8 نفر در یک روستا | 6 نفر از سگ‌گزیده‌ها بستری شدند

فرمانده‌کل سپاه: قرار است مقابل هیچ دشمنی حتی یک گام عقب ننشینیم و برای پیروزی ساخته شده‌ایم

تغییرات اقلیمی تهدیدی جدی برای جنگل‌های زاگرس

جابه‌جایی سه میلیون تن بار از طریق راه‌آهن اینجه برون/ اتصال 3 استان به مراکز استان‌ها تا پایان سال

پرواز تهران به مشهد به علت افت ناگهانی فشار هوای کابین به مبدا بازگشت

لزوم برنامه‌ریزی ملی برای مدیریت پایدار جنگل‌های زاگرس

نشست علمی با محوریت کتاب هرمنوتیک دینی و علوم انسانی برگزار می شود

مراکز نگهداری کودکان کار صاحب کتابخانه تخصصی می شود

مهرک با بیش از یک هزار جلد کتاب به نمایشگاه کتاب تهران می‌آید

چرا نگارش کتاب درباره زنان ایرانی اهمیت دارد؟ | روایت زندگی پرفراز و نشیب شهید زهرا کته در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای»

شیخ صدوق؛ عالم جاودانی که نگهبان احادیث شیعه در قرن چهارم بود

تأمین حداکثری زیرساخت‌ها اولویت مخابرات است