مدیر کل آموزش وپرورش خراسان شمالی :
معلمان با عشق سنگ بنای آینده این مرزبوم را می سازند
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام خراسان -
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، علی متقیان مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی در مراسم نکوداشت مقام معلم که در دبیرستان شهید رجایی 1 بجنورد با تجلیل از جایگاه رفیع معلمان، اظهار داشت: تقدیر از زحمات بیشائبه معلمان، نه تنها ادای دینی به پیشگاه این قشر زحمتکش است، بلکه گامی بلند در جهت اعتلای فرهنگ جامعه محسوب میشود.
وی افزود: معلمان با عشق و از خودگذشتگی، سنگبنای آینده این مرز و بوم را میسازند و شایسته است که قدردانی از آنان به یک باور ملی تبدیل شود.
متقیان در ادامه با اشاره به نقش بیبدیل معلمان در تربیت نسلهای آینده، تصریح کرد: جامعهای که معلمان خود را بر صدر مینشاند، بیتردید در مسیر پیشرفت و سربلندی گام برمیدارد، چرا که آنان پرورشدهندگان انسانهایی هستند که فردای این سرزمین را خواهند ساخت .
وی خاطرنشان کرد: تکریم مقام معلم، تکریم علم، اخلاق و آیندهسازی است و این مهم باید در تمام سطوح جامعه نهادینه شود.
در پایان این مراسم، مدیرکل آموزش و پرورش استان با تقدیر از همت والای فرهنگیان خراسان شمالی، تاکید کرد: معلمان چراغهای فروزانی هستند که تاریکیهای جهل را میزدایند و راه روشن دانایی را پیش روی نسل جوان میگشایند. بیشک، سپاسگزاری صمیمانه از این عزیزان، نه تنها وظیفهای اخلاقی، بلکه سرمایهگذاری ارزشمند برای فردایی درخشان است.

-
سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۵:۲۰
-
۵ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/863812/