پیام خراسان

آخرين مطالب

رونمایی از کتاب‌های «تهران دوست‌داشتنی»؛ 16عنوان کتاب به نمایشگاه رسید گفتگو

رونمایی از کتاب‌های «تهران دوست‌داشتنی»؛ 16عنوان کتاب به نمایشگاه رسید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران با پرداختن به رونمایی از مجموعه کتاب‌های «تهران دوست‌داشتنی» در نمایشگاه کتاب 1404 اظهار کرد: تهران، شهری با قدمتی دیرینه و فرهنگی غنی، همواره نیازمند معرفی و شناساندن به نسل‌های جوان بوده است. در همین راستا، شهرداری تهران با رویکردی خلاقانه، اقدام به تولید و انتشار مجموعه‌ای از کتاب‌های ویژه کودکان و نوجوانان کرده که قرار است در نمایشگاه کتاب امسال رونمایی شود.
وی با بیان اینکه مجموعه‌هایی که بناست در نمایشگاه کتاب توسط شهرداری ارائه شود، مخصوص کودک و نوجوان است، افزود: این مجموعه که با همکاری ناشران برجسته حوزه کودک و نوجوان تهیه شده، تلاش دارد تا با زبانی ساده و دلنشین، کودکان و نوجوانان تهرانی را با فرهنگ، تاریخ، مشاهیر و غذاهای دوست‌داشتنی پایتخت آشنا کند.
به گفته وی در مجموعه‌های مربوط به اماکن تاریخی و مشاهیر نوجوانان با بناهای تاریخی و ارزشمند تهران مانند کاخ گلستان، برج آزادی، موزه ملی ایران و... و همچنین چهره‌های برجسته و تاثیرگذار پایتخت در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و... آشنا می‌شوند و از زندگی و آثار آنها الگو می‌گیرند.
محمدخانی با اشاره به اهمیت تولید محتوای مکتوب برای گروه‌های سنی مختلف، اظهار داشت: ما در شهرداری تهران بر این باوریم که برای هر گروه سنی و هر سلیقه‌ای، باید محتوای مناسب و جذاب تولید شود. این محتوا می‌تواند در قالب کتاب، مجله، فیلم، انیمیشن و یا هر شکل دیگری باشد. هدف ما این است که با استفاده از این ابزارها، شهر تهران را به شهروندان خود معرفی کنیم و حس تعلق خاطر و دلبستگی به شهر را در آن‌ها تقویت کنیم.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهراری تهران در ادامه اضافه کرد: مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران به طور مستقیم وارد چاپ و نشر کتاب نمی‌شود. بلکه ما با همکاری ناشران معتبر و متخصص در این زمینه، اقدام به تولید و انتشار کتاب می‌کنیم. برای ما مهم است که کتاب‌ها از کیفیت بالایی برخوردار باشند و بتوانند مخاطبان خود را جذب کنند.
وی با تاکید بر اهمیت مخاطب‌شناسی در فرآیند تولید کتاب، عنوان کرد: هر کتابی با هر شکلی آماده چاپ نخواهد شد. قبل از هر چیز، باید مخاطبان خود را به خوبی بشناسیم و بدانیم که آن‌ها به چه نوع محتوایی علاقه‌مند هستند. بر اساس این شناخت؛ موضوع، قالب و محتوای کتاب را تعیین می‌کنیم.
محمدخانی در خصوص همکاری با انتشارات مختلف در این زمینه، تاکید کرد: شهرداری تهران با انتشارات سوره‌مهر و حوزه هنری که از ناشران معتبر و شناخته شده کشور هستند، همکاری دارد. همچنین با نشر زرافه که به طور تخصصی در زمینه چاپ کتاب کودک فعالیت می‌کند، همکاری نزدیکی داریم.
سخنگوی شهرداری تهران در ادامه به معرفی یکی از پروژه‌های مشترک با نشر زرافه پرداخت و گفت: با همکاری نشر زرافه، یک مجموعه ده جلدی کتاب با موضوع غذاهای تهران در قالب کمپین «تهران دوست‌داشتنی» منتشر کرده‌ایم. این مجموعه کتاب‌ها با زبانی ساده و جذاب، کودکان را با غذاهای سنتی و خوشمزه تهران آشنا می‌کند. تا کنون هشت جلد از این مجموعه ده جلدی به چاپ رسیده است و امیدواریم که به زودی شاهد انتشار دو جلد باقیمانده نیز باشیم.

پیام خراسان

محمدخانی افزود: بیست و دوم اردیبهشت مجموعه ای مربوط به کودکان و بیست و چهارم نیز کتب مربوط به نوجوانان که شامل مجموعه ای 8 جلدی درخصوص مشاهیر و اماکن تاریخی است، رونمایی می شود.

پیام خراسان

وی با اشاره به اینکه ترویج هویت تهران در گروه‌های سنی مختلف از اهداف اصلی این طرح است، بیان کرد: هدف از تولید این کتاب‌ها، توسعه مفهوم هویت شهری و تقویت حس تعلق خاطر به شهر در بین شهروندان است. تلاش می‌کنیم که کودکان و نوجوانان تهرانی، شهر خود را بشناسند، به آن افتخار کنند و برای حفظ و آبادانی آن تلاش کنند.
محمدخانی با اشاره به اهمیت نقش خانواده‌ها و مدارس در ترویج هویت شهری، توضیح داد: خانواده‌ها و مدارس می‌توانند نقش بسیار مهمی در ترویج هویت شهری و آشنا کردن کودکان و نوجوانان با فرهنگ و تاریخ تهران ایفا کنند. ما از خانواده‌ها و مدارس می‌خواهیم که از این کتاب‌ها و سایر ابزارهای فرهنگی برای آموزش کودکان و نوجوانان استفاده کنند و آن‌ها را با شهر خود بیشتر آشنا کنند.
وی در پایان ضمن ابراز امیدواری درباره اینکه این طرح بتواند گامی موثر در جهت تقویت هویت شهری و ایجاد حس تعلق خاطر به شهر در بین شهروندان باشد، تصریح کرد: از تمامی دست‌اندرکاران این طرح، به ویژه ناشران و نویسندگان، قدردانی می‌کنیم و از آن‌ها می‌خواهیم تا به تلاش خود در این زمینه ادامه دهند. شهرداری تهران امیدوار است که با انتشار این مجموعه‌ها، بتواند نسلی آگاه، دانا و علاقه‌مند به شهر خود تربیت کند. نسلی که بتواند در حفظ و آبادانی تهران نقش موثری ایفا کند.
کد خبر 6459633

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/864765/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش 5 درصدی زائران حج تمتع از خراسان

بیش از 12 هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه مشهد اعزام می شوند

دوناروما: پی‌اس‌جی بدون امباپه متحد شده است

ساکا تا آخر عمر حسرت این موقعیت را می‌خورد

3 گزینه بزرگ روی میز غول یونانی میلواکی

جوزف نای درگذشت

ساکا آخرین امیدهای آرسنال را زنده نگه داشت

پنالتی ویتینیا در حد نیمه‌نهایی سی‌ال نبود!

کشف اسناد جدید در پرونده مرگ مشکوک مارادونا

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد

شهر راز یک گام دیگر رو به جلو رفت

بکام: بازیکنی مثل یامال سی‌ سال یک‌بار ظهور می‌کند

پیروزی بزرگ الاتحاد در خانه النصر؛ الهلال بعد از ژسوس‌ راه افتاد

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

گزارش زنده؛ پی‌اس‌جی‌ 2-1 آرسنال

دیدار صمیمی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با خانواده شهید معلم احمد روحانیان به مناسبت هفته گرامی‌داشت مقام معلم

پاسخ داور نیمه‌نهایی به بارسا: حرف‌هایتان مسخره‌ست!

خشم گاوی؛ نمی‌خواستند ما قهرمان بشویم!

فریاد اینتر در آپیانو جنتیله؛ ویوا مهدی طارمی

یادداشت احساسی پرسپولیس برای مهدی طارمی

محمد صلاح: پی‌اس‌جی بهترین تیم اروپاست

گل اول پاریسن ژرمن به آرسنال توسط فابیان رویز

پاسخ آموریم به ونگر؛ من فقط قانون را می‌شناسم

گزارش زنده؛ پی‌اس‌جی‌ 0-1 آرسنال

اهدای جام تراکتور لغو شد!

ثبت دمای منفی ‌2 در 2 منطقه ایران | شهداد کرمان گرمترین نقطه کشور در 24 ساعت گذشته بود

تغییر ساعات سرویس‌دهی مترو مشهد از روز شنبه 2٠ اردیبهشت

حال و هوای حرم مطهر رضوی در آستانه میلاد امام رضا(ع)

آموزش، نه یک فعالیت مصرفی بلکه یک سرمایه‌گذاری راهبردی است

اجرای موزیک خاطره انگیز «بیقرارم» از محسن ابراهیم زاده

قطعه بیکلام و اسرارآمیز «سیندرلا» کاری از الکسی آرخیپوفسکی

راز هایی در مورد ویتامین ها و مکمل ها که پزشکان به دوستان خود می گویند

رمز و راز مراقبت و پرورش سانسوریای زیبا به نام گل نیزه آفریقایی

زمین لرزه در کاشمر

پروازهای فوق‌العاده به مشهد همزمان با ولادت امام رضا( ع)

میرزا کوچک خان جنگلی درس عدالت خواهی را از حوزه آموخته بود

راز عصر صفوی

بازدید فرماندار مشهد از موکب‌های پذیرایی زائران پیاده مستقر در ملک آباد

بازدید دستیار ویژه رئیس‌جمهور از ایستگاه مترو باب‌الجواد(ع) مشهد

حمله به شورای ورزش؛ فقط از حذف بارسا ناراحتید!‏

استراماچونی: اینتر برای اسکودتو یک راسپادوری کم دارد

آلیسون بهترین گلر جهان است، از او یاد می‌گیرم!

ماموریت غیرممکن آرتتا در شهری که دوستش دارد!

سرگردانی بارسلونا؛ یا چهارگانه یا یک گانه!

پاسخ داور نیمه‌نهایی به بارسا؛ حرف‌هایتان مسخره‌ست!

لاپورتا: داور به ما ضربه زد ولی قهرمان لالیگا می‌شویم