پیام خراسان

آخرين مطالب

سخنگوی فدراسیون فوتبال: رای پرونده بیرانوند ابلاغ نشده است! ورزشی

سخنگوی فدراسیون فوتبال: رای پرونده بیرانوند ابلاغ نشده است!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرورزشی، امیرمهدی علوی، سخنگو و مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگویی به اظهارات امروز مهدی دادرس درباره پرونده بیرانوند واکنش نشان داد.
اظهارات علوی را در ادامه می‌خوانید:
/برگزاری بازی ایران و کره شمالی در مشهد؟ خوشبختانه با توجه به تفاهم نامه‌ها و پیگیری‌هایی که شخص آقای تاج و سایر ارکان فدراسیون داشتند، این مهم محقق می‌شود.
در این دو روز نیز تیم اجرایی این دیدار به همراه آقای الهویی مربی تیم ملی به مشهد رفتند تا از امکانات بازدید داشته باشند. در این مدت کوتاه امیدوار هستیم برخی نکات مورد تاکید فیفا و AFC نیز حل شود اما به طور قطع بازی با حضور طرفداران زن و مرد در مشهد برگزار می شود. /اظهارات دادرس؟ یکی از مهم‌ترین ارکان قضایی همین کمیته استیناف است که طبق اساسنامه فیفا ارکان قضایی، کاملا مستقل است. با این‌حال با صالحی، رئیس کمیته استیناف صحبت کردم که آیا این رأی به دبیرخانه فدراسیون ارسال شده که او گفت نه، هنوز هیچ رأیی ارسال نشده است.
/منبع انتشار رای اتوماسیون است که باید در اختیار سازمان لیگ و روابط عمومی فدراسیون قرار بگیرد. پس تاکید می‌کنم ارکان قضایی رأی را برای دبیرکل ارسال می‌کنند و دبیرکل است که رأی را به باشگاها، سازمان لیگ و روابط عمومی فدراسیون ارسال می‌کند.
/دخالت در کار ارکان قضایی فدراسیون؟ حتما آن‌ها مستقل هستند. اعضای این کمیته‌ها آبروی خودشان را گذاشته‌اند. مهدی دادرس همین امروز گفت که این پرونده حدود 300 صفحه دفاعیه داشته است. طبیعی است ابعاد آن اینگونه به درازا کشید اما اقتضای نگاه فدراسیون، رسانه‌ها و اهالی فوتبال این بود که این موارد خیلی زودتر انجام شود.
/مذاکرات جدی با تیم‌هایی از اروپا، آفریقا، کونکاکاف و آسیا شده است تا مسابقات دوستانه مد نظر کادرفنی تیم ملی برگزار شود. اگر تامین منابع شود، دو دیدار خیلی خوب هم به برنامه اضافه می‌شود که به محض امضای قرارداد بیان می‌کنم.
/سقف قرارداد به دلیل برخی پرداختی‌هایی بود که در گذشته از سوی باشگاه‌ها انجام نمی‌شد. بطور مثال چندسال پیش باشگاه‌های فوتبال چین سرمایه گذاری بسیار سنگینی کرد که مشکلاتی را به همراه آورد از این رو فدراسیون چین وارد عمل شد. فدراسیون با بررسی ترازنامه‌های مالی به باشگاه‌ها کمک کرد تا دخل و خرج آنها یکسان شود. خوشبختانه امروز دیگر چنین چیزهایی را کمتر می‌شنویم که فلان طلبکار حکم علیه باشگاه گرفت.
/نگاه و امیدی که فدراسیون درباره جریمه‌ها دارد این است که در فصل جدید واقعا این محل درآمد صفر شود! ما هم عیوبی داریم که در حال حرکت هستیم و باید هر روز بهتر شویم.
/تغییر لوگوی فدراسیون؟ حدود دوماه پیش فراخوانی داده شد و مباحثی نیز مطرح گردید که لوگوی فدراسیون با ذوق هنرمندان ایران زمین تغییر کند. طرح های خیلی خوبی گرفتیم که یک گروه فنی آنها را بررسی می کند و اظهار نظر می کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/869234/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هیرو: انتقادها از من و النصر بی‌اعتبار است

رایان گیگز: یونایتد باید حداقل 10 ستاره جدید بخرد!‍

نقشه میلان؛ درخواست ستاره سیتی با تخفیف

رئیس جمهور برزیل: مشکل برزیل سرمربی نیست، بازیکن است!

دو غایب بزرگ در جشن قهرمانی تراکتور

ترانه «صحنه» را با صدای احسان خواجه امیری بشنوید

زمان قطعی برق بیرجند امروز 24 اردیبهشت 1404

راز مومیایی اژدها که در ژاپن پیدا شد / معمایی که 600 سال حل نشده باقی ماند

رضا عطاران تولدش را با مردم در مشهد جشن گرفت + فیلم

مهدی ترابی برای سومین بار بهترین بازیکن لیگ برتر می‌شود

سرلشکر سلامی: دشمنان را به خوبی می‌شناسیم و آن‌ها را رصد می‌کنیم

اجاره ویلا در شمال؛ لحظاتی آرامش‌بخش در کنار دریا و جنگل

هری این بار لبخند فاتح زد/ مصاحبه انگیزشی کین: از خودت می‌پرسی اصلا شدنی است؟ اما بالاخره روزهای خوب می‌رسند!

زمان قطعی برق مشهد امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت (خاموشی برق)

اصلاح و توسعه 190 کیلومتر شبکه انتقال و توزیع آب در خراسان شمالی

استراتژی صلح و «کندی» | استراتژی صلح و سیاست جهانی

کتاب مفتاح‌الفلاح یا کلید رستگاری در صحت کتب اربعه رونمایی شد

پنج پنجره به سوی شناخت شهید ابراهیم رئیسی

نحوه حساب و کتاب پروردگار با انسان + فیلم

دره غول ها در راه قم

نمایش گسترده آثار دفاع مقدس و مقاومت در روز هفتم نمایشگاه کتاب

بابک زنجانی به صف خرید سایپا پیوست

ستاره سابق میلان: دو جام در یک فصل عالی است

پاتریس‌ اورا: بازیکنی که نمی‌خواهد برای یونایتد بمیرد باید برود

زلزله مهاجم تیم‌ ملی ایران لیگ امارات را زیر و رو کرد

تصاویر/غرفه انتشارات معبر اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان شمالی در نمایشگاه کتاب تهران

خیز بنیاد مسکن خراسان جنوبی برای آسفالت معابر روستایی

حضور قرارگاه جهادی نیروی پدافند هوایی ارتش در مناطق محروم خراسان جنوبی

برگزاری ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خراسان جنوبی

اختصاص 150 میلیون تومان برای تبدیل بشرویه به کانون دوچرخه‌سواری

موزیک ویدئوی «زندانبان» با صدای محسن چاوشی

مجموع فروش نمایشگاه کتاب 285 میلیارد تومانی شد/ تکذیب سرقت از نمایشگاه کتاب

11 پزشک حیات‌وحش در تکاپو برای نجات زندگی پلنگ کلاه قاضی

11 پزشک حیات‌وحش در تکاپو برای زندگی پلنگ کلاه قاضی

دانشمندان: درختان گاهی با هم حرف می‌زنند

پروژه مهر، شاخص ترین پروژه آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی جدید

حضور مسئولان فدراسیون فوتبال درمشهد برای بازدید از ورزشگاه امام رضا(ع) – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سرهنگ سلامی: حماسه سوم خرداد قله شکوه و عظمت جهاد مقدس ملت ایران بود

چرا اردیبهشت بهار کتاب‌بازهاست؟ – آفتاب نو

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد آمار بازدیدکنندگان نمایشگاه را قابل‌توجه دانست

کتاب «مددکاری اجتماعی سبز» منتشر شد

چرا اردیبهشت بهار کتاب‌بازهاست؟

فرآوری قو؛ راز سودآوری ماشین کشتار مدرن قو گوشتی سیاه جهان را دریابید

چشم‌های شب در جنگل های هیرکانی!

دیدار جمعی از فرهنگیان استان با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی

دویست‌وپانزدهمین بار است که این خبر را می‌شنوید

جدایی کاپیتان وفادار باشگاه لندنی بعد از 13 سال

چیدمان شیک و لوکس منزل فلامک جنیدی و همسرش در لندن/ از کتابخانه پر از کتاب تا شیطنت‌های شیرین دوقلوهای دوست داشتنی !

تجهیز کتابخانه تخصصی کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران قطب هرمزگان

اسطوره فوتبال زنان بیخیال بازنشستگی شد!