پیام خراسان

آخرين مطالب

در دیدار استاندار با مدیرعامل ایرانسل تاکید شد:

پیگیری توسعه زیرساخت‌های تلفن همراه و اینترنت پر سرعت اجتماعي

پیگیری توسعه زیرساخت‌های تلفن همراه و اینترنت پر سرعت
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در دیدار با مدیرعامل اپراتور ایرانسل، استاندار خراسان رضوی بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های تلفن همراه و اینترنت پرسرعت به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار شهری و روستایی استان تأکید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در دیدار با علیرضا رفیعی، مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، از آمادگی استانداری برای حمایت کامل از طرح‌های توسعه ارتباطی و مخابراتی در سطح استان خبر داد و خواستار همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در اجرای پروژه‌ها شد.
وی اظهار کرد: «در عصر کنونی، توسعه زیرساخت‌های تلفن همراه و اینترنت پرسرعت یک ضرورت حیاتی است، چراکه حیات انسان‌ها به ارتباطات وابسته است. این موضوع تنها یک نیاز خدماتی نیست، بلکه ضرورتی تمدنی و راهبردی برای پیشرفت جامعه محسوب می‌شود.»
وی با بیان اینکه مشهد از نظر ملی و بین‌المللی شهری مهم و اثرگذار است، افزود: «گسترش فیبر نوری در این کلانشهر با عقب‌ماندگی‌هایی مواجه است که نیاز به جبران دارد و در این زمینه، هم دولت و هم بخش خصوصی باید برای خدمت به مردم پای کار بیایند.»
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «این نوع سرمایه‌گذاری در واقع یک فعالیت اقتصادی است که باید با کیفیت بالا انجام شود تا تمامی ذی‌نفعان از آن منتفع شوند.»
وی تأکید کرد: «نباید هماهنگی‌های بین‌بخشی و اداری به مانعی جدی در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و راه‌اندازی نسل پنجم اینترنت تبدیل شود. مدیران باید در کنار یکدیگر کار کنند تا بهترین خدمت به مجاوران و زائران رضوی ارائه گردد.»
او با اشاره به وسعت جغرافیایی استان عنوان کرد: «خراسان رضوی حدود 34 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و اقدامات توسعه‌ای شرکت ایرانسل در شهرها و روستاهای این پهنه بسیار وسیع قابل تقدیر است.»
مظفری تصریح کرد: «استانداری خراسان رضوی به عنوان نماینده عالی دولت در استان، آماده همکاری برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های ارتباطی است و در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.»
در ابتدای این دیدار، مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل نیز با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی گفت: «امروزه اینترنت یکی از ملزومات سبد خانوار محسوب می‌شود و حتی در سطوح کلان برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و جذب گردشگر نیز کاربرد دارد.»
علیرضا رفیعی با اشاره به ظرفیت‌های فنی ایرانسل افزود: «یکی از قابلیت‌های مهم شرکت ما، ارائه خدمات 5G با استفاده از سرورهای سیار و بدون نیاز به فیبر نوری است که یکی از مدرن‌ترین فناوری‌های روز دنیاست.»
وی اظهار کرد: «مشهد یکی از مناطق مستعد برای اجرای این فناوری است و با توجه به گستردگی این کلانشهر، می‌توان این تکنولوژی را بدون نیاز به تخریب و حفاری معابر به کار گرفت.»
رفیعی با اشاره به اهداف راهبردی شرکت خاطرنشان کرد: «رفع نقاط کور تلفن همراه و پوشش حداکثری اینترنت 5G از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت ایرانسل در سال جاری است و این برنامه با نگاه به توسعه متوازن در سطح استان دنبال می‌شود.»
در پایان این دیدار، دو تفاهم‌نامه با حضور استاندار خراسان رضوی میان شرکت ایرانسل و شهرداری مشهد به امضا رسید. این تفاهم‌نامه‌ها شامل «ایجاد 100 سایت مخابراتی به‌منظور بهبود ترافیک شبکه همراه» و «بهره‌برداری موقت از ظرفیت شبکه فیبر نوری شهرداری مشهد» بود که در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهر مشهد اجرا خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/869317/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعهد خیرین برای مشارکت در ساخت دهها مدرسه با بیش از 500 کلاس درس در یک روز

مدیریت در آموزش و پرورش باید بر پایه نهج‌البلاغه و سیره علوی استوار باشد

شنونده ترانه «سلامت کردم» از کسری زاهدی باشید

تأکید پژمان‌فر بر حمایت فراکسیون قرآن از ظرفیت بانوان قرآنی کشور

راز غیبت پادشاه عربستان با وجود دیدارهای ترامپ در ریاض | ملک سلمان کجاست؟

مدادگران در میان امواج آتش دفاع مقدس به یاری رزمندگان می‌شتافتند/ عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد

سرلشکر سلامی: در مقابل زیاده خواهی‌های دشمن ایستادگی می‌کنیم

فرمانده کل سپاه: عبارات رئیس جمهور آمریکا در روح این ملت هیچ اثری ندارد/ از تهدید دشمنان هراس نداریم و خود را برای نبردهای بزرگ آماده کرده‌ایم

مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت

مجموعه کتاب «بچه‌های تهران» رونمایی شد

مجموعه کتاب «متولد تهران» رونمایی شد

عوامل‌ سریال «سووشون» به نمایشگاه کتاب می‌آیند

کتاب‌خوانی یکی از ارکان بنیادین توسعه فرهنگی و تمدن جوامع است

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

پوستر فیلم سینمایی تا هشت صبح رونمایی شد

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

قیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

بازار خودرو همچنان آرام؛ کاهش محدود قیمت دو مدل ایران‌خودرو

اجرای احساسی «حکم دل است» از رضا بهرام

مولر نمی‌گذارد جشن قهرمانی بایرنی‌ها تمام شود!

سورپرایز بارسا؛ گلر کاتالان رقیب جدید شزنی و تراشتگن

خانه‌تکانی بزرگ؛ هشت بازیکن از بارسا می‌روند!‏

گواردیولا قلک را می‌شکند؛ برنامه بزرگ تابستانی سیتی

لیورپول به دنبال هایجک بزرگ از سیتی؛ فلوریان ویرتز!‏

هر روز یک مصدوم جدید روی دست آنچلوتی

وعده هالند؛ سیتی قهرمان جام باشگاه‌های جهان

فلیک: تصمیم نگرفته‌ام که آیا بازی امشب رئال را ببینم یا خیر!

شوخی جالب اولیسه و سانه با موسیالا در جریان جشن قهرمانی بایرن در بوندسلیگا

روزهای دلبری طارمی در اینتر؛ مهدی مقابل لاتزیو هم فیکس است

تأیید شد؛ بیفوما با قرارداد دو ساله در پرسپولیس

چراغ سبز علی کریمی به استقلال

برگزاری آئین قرآنی «ابراهیم» به‌مناسبت سالگرد شهید جمهور در مشهد

کشف 15 قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد

آهنگ «اخماتو وا کن» با صدای بهنام بانی

دستگاه‌های اجرایی برای جذب منابع ملی تلاش کنند

اعزام کاروان پیاده 500 نفره از گیلان برای زیارت مرقد امام خمینی (ره)

افشای راز برگشت تتلو به ایران + فیلم

بنیادی فر قاضی فلسطین – عمان شد

افشای راز جدایی ستاره استقلال از فوتبال

فولاد سنگان مسیر یادگیری و مشارکت را هموار می کند

رسمی ؛ بررسی آخرین وضعیت پرونده بیرانوند ، تیم ملی و تیم امید ؛ از تعیین تکلیف نیمکت تا بازی در مشهد + سند

بازداشت مجدد مدیرعامل سابق پدیده شاندیز

قرارداد ایرانسل و شهرداری مشهد برای بهبود کیفیت خدمات ارتباطی

برگزاری آئین قرآنی «ابراهیم» به مناسبت سالگرد شهید جمهور در مشهد

افزایش دوبرابری بیابان‌های کشور در صورت بی‌توجهی به جنگل‌ها و مراتع

نظر فرمانده کل سپاه درباره ترامپ + ویدئو

رونمایی از مجموعه 25 جلدی «متولد تهران»

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان «دیانتی» را تسلیت گفت

رشد شاخص‌های اقتصادی، نتیجه تعامل و هم افزایی همه حوزه هاست

بسیجیان در مدیریت مصرف انرژی برق، الگو باشند