پیام خراسان

آخرين مطالب

عارف: کارگروهی برای ارتقاء جایگاه کتاب در نظام توسعه کشور راه‌اندازی می‌شود مقالات

عارف: کارگروهی برای ارتقاء جایگاه کتاب در نظام توسعه کشور راه‌اندازی می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - - به نقل از ریاست جمهوری، محمدرضا عارف در نشستی با فعالان حوزه نشر که در حاشیه بازدید از سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد، گفت: نمایشگاه کتاب از جمله رویداد‌هایی است که جوانان و دانشجویان هر ساله مشتاق و منتظر برگزاری آن هستند.
وی تاکید کرد: با وجود استقبال جوانان و دانشجویان از این نمایشگاه باید جدیدترین آثار و منطبق با نیاز‌های روز کشور و جهان در نمایشگاه کتاب عرضه شود تا علاوه بر تامین نیاز‌های علمی مورد نیاز کشور بتوانیم در سطح منطقه و جهانی نیز پاسخگوی نیاز‌ها و مطالبات علمی باشیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم کتاب در توسعه فرهنگ و همچنین علم و فناوری به ویژه فناوری‌های پیشرفته و های‌تک، تصریح کرد: با وجود گسترش فضای مجازی در بین آحاد جامعه، اما جایگزینی برای کتاب کاغذی وجود ندارد و کتاب کاغذی هیچگاه حذف شدنی نیست.
عارف همچنین در ادامه به تبیین علل سرانه مطالعه و تیراژ پایین کتب به ویژه کتاب‌های حوزه علم و فناوری در کشور پرداخت و با اشاره به عدم اجرای قانون کپی رایت و حق نشر و تکثیر کتب در کشور گفت: باید آسیب‌شناسی دقیقی در حوزه حق چاپ و نشر کتب انجام شود و با توجه به عدم عضویت ایران در کنوانسیون‌های بین‌المللی کپی‌رایت، اقدامات و حمایت‌های لازم از ناشران برای حفظ حقوق آنها به عمل آید.
وی بر ضرورت حمایت از محققین و اساتید برجسته برای چاپ و نشر کتاب‌های علمی تاکید کرد و افزود: باید فرآیند تبدیل ایده به کتاب تسهیل شود تا محققین برجسته کشور با انگیزه بیشتر و آسودگی خاطر از فرایند‌های چاپ کتب به تألیف و تهیه کتب بپردازند.
معاون اول رئیس‌جمهور با تقدیر از فعالان حوزه نشر که با انگیزه‌های معنوی و فرهنگی در این عرصه فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: فعالان حوزه نشر قشر آبرومند و با عزت کشور هستند که با عشق و علاقه برای توسعه فرهنگ کشور با وجود سختی‌ها و ناملایمتی‌های مالی همچنان فعالیت می‌کنند که دولت موظف است با تمام توان از ناشران حمایت کند و برای ادامه کار به آنان انگیزه و مشوق‌های لازم دهد.
عارف، انگیزه پایین خریداران را از دیگر عوامل تیراژ پایین کتاب در کشور برشمرد و گفت: باید در خصوص ارائه مشوق‌های لازم به جوانان و به ویژه دانشجویان برای خرید کتب درسی و عدم فروش این کتب توسط آنان پس از مطالعه و رفع نیاز‌ها سازوکار‌های لازم تعبیه شود.
وی تاکید کرد: ارز مورد نیاز برای واردات کاغذ در کمیته‌های تخصصی بررسی و تصمیم‌گیری می‌شود و همچنین کارگروهی برای ارتقا جایگاه کتاب در نظام توسعه کشور راه‌اندازی خواهد شد.
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: کتب در حوزه کودک و نوجوان به گونه‌ای چاپ شود که برای این نسل از کشور جذابیت ایجاد کند و البته کاغذ‌های با کیفیت در اختیار ناشران برای چاپ کتاب هم قرار گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/870246/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

کشف و ضبط 20 کیسه آرد عرضه خارج از شبکه دربردسکن

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

برانکو در دادگاه؛ به من ربطی ندارد!‌‎

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

نوا لانگ در یک قدمی انتقال به ناپولی

جدایی فیلیپ بیلینگ و نوآ اوکافور از ناپولی

بعد از سزار؛ جدایی یک مدافع کهنه‌کار دیگر از اتلتیکو ‏

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

مأموریت هیئت مدیره پرسپولیس به درویش برای اقاله قرارداد کارتال

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

پایان کار اسماعیل کارتال در پرسپولیس؛ سرمربی ترکیه‌‌ای به ایران باز نمی‌گردد

قضاوت داور خراسانی در مسابقات جام جهانی فوتبال دانشگاهی 2025

برقراری 2 پرواز فوق‌العاده هما در مسیر مشهد به دبی و برعکس

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

حضور 31 ورزشکار و مربی از خراسان رضوی در پاراآسیایی جوانان دبی 2025

برگزاری مراسم تشییع شهدا در روز‌های آینده

آمادگی فعالان اقتصادی در کمک به بازگشت اتباع افغانستانی

نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان

آغاز احیاء تاریخی محل روایت حدیث سلسله‌ الذهب در نیشابور

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

افزایش 11 درصدی تسهیلات حمایتی اشتغال زایی

عطر عاشقی در عشق آباد

حضور با صلابت و پاسخ مردم خراسان جنوبی به دشمن

پنجمین روز از ماه محرم، به نام عبدالله‌بن‌حسن

حضور داور خراسانی در مسابقات جام جهانی فوتبال دانشگاهی 2025

آمادگی شبکه دامپزشکی خوشاب برای نظارت بر ذبح دام نذری

توزیع 30 تن برنج در بین هیات‌ های مذهبی سبزوار

خطاطی اهنگ علاج از چاوشی در مترو توسط یکی از مسافران

پلی به گذشته؛ پنالتی چیپ فوق‌العاده فرانچسکو توتی به فن در سار در نیمه نهایی یورو 2000 مقابل هلند

الهلال آماده تاریخ سازی!

فیفا سلامت بازیکنان را به پول فروخته است

مهار استثنایی مانوئل نویر مقابل فلامینگو؛ دود هنوز هم از کنده بلند می‌شود

هیجان هافبک اینتر؛ منتظر بازی برابر مودریچم!

اولتیماتوم بارسلونا به نیکو ویلیامز