پیام خراسان

آخرين مطالب

معضل بزرگ اینزاگی؛ سری A یا چمپیونزلیگ! ورزشی

معضل بزرگ اینزاگی؛ سری A یا چمپیونزلیگ!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /اینتر حالا بین آخرین امیدهای قهرمانی در سری‌ A و فینال چمپیونزلیگ قرار گرفته و سیمونه اینزاگی در آستانه بازی با کومو باید تصمیم مهمی بگیرد.
پس از تساوی مقابل لاتزیو که با گل پدرو در دقایق پایانی اینتر را دوباره پشت سر ناپولی قرار داد، فضای این تیم چندان مثبت نیست. اینتری‌ها در حالی تا چند دقیقه به پایان بازی قهرمانی را در دست داشتند که حالا باید به یک معادله پیچیده چشم بدوزند.
بر اساس تصمیم سازمان لیگ، بازی با کومو روز جمعه برگزار خواهد شد. اینتر برای کسب اسکودتو باید پیروز شود و در عین حال امیدوار باشد که ناپولی نتواند به پیروزی برسد. حال پرسش اصلی این است: آیا اینزاگی از ترکیب اصلی خود استفاده خواهد کرد یا به برخی از بازیکنان کلیدی استراحت خواهد داد؟
نگاه به مونیخ؛ فینال نزدیک است
اینتر در تاریخ شنبه 31 می در مونیخ باید مقابل پاری‌سن‌ژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا قرار بگیرد و طبعاً این بازی در تمام تصمیمات کادرفنی نقش خواهد داشت. بخصوص در مورد وضعیت بازیکنان مصدوم و بازگشت بازیکنانی چون لائوتارو مارتینز و داویده فراتسی.
بازگشت لائوتارو و فراتسی؟
لائوتارو مارتینز و داویده فراتسی که در بازی‌های اخیر غایب بودند، حالا در مسیر بازگشت قرار دارند. مهاجم آرژانتینی تنها در بازی برابر بارسلونا در این یک ماه اخیر به میدان رفت و در دیگر بازی‌ها به دلیل مصدومیت عضلانی در ناحیه همسترینگ غایب بود. هر دو بازیکن به تمرینات در زمین بازگشته‌اند و پیش بینی می‌شود تا امروز یا فردا به تمرینات گروهی اضافه شوند.

پیام خراسان

لائوتارو در ترکیب اصلی؟
اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، لائوتارو و فراتسی در لیست بازی با کومو حضور خواهند داشت. تصمیم نهایی در مورد میزان دقایق بازی آن‌ها به خود اینزاگی سپرده خواهد شد.
در مورد لائوتارو، با توجه به اینکه در هفته‌های اخیر تنها یک بازی انجام داده، احتمال دارد که به‌منظور آمادگی بیشتر برای فینال، دقایقی در ترکیب حضور یابد. تصمیم نهایی اما در آستانه بازی و پس از بررسی شرایط بدنی و مشورت مستقیم با خود بازیکن گرفته خواهد شد.
مدیریت وضعیت پاوار
بنجامین پاوار که در بازی با لاتزیو روی نیمکت نشسته بود، هنوز پس از مصدومیت مچ پا که در دیدار برابر رم دچارش شد، به میدان نرفته است. او حالا آمادگی بازگشت را دارد اما کادر فنی قصد دارد با نهایت احتیاط عمل کند. هدف اصلی رساندن او به فرم ایده‌آل برای فینال لیگ قهرمانان است. ایده اینزاگی این است که در بازی با کومو دقایقی به پاوار بازی بدهد. اگر او در ترکیب قرار بگیرد، به‌احتمال زیاد جانشین یان بیسک خواهد شد که در بازی مقابل لاتزیو عملکرد ضعیفی داشت.

پیام خراسان

چرخش یا ترکیب اصلی؟
پس از بازی با بارسلونا، اینزاگی در دیدار مقابل تورینو ترکیب را به‌طور کامل تغییر داد و به بازیکنان اصلی استراحت داد. اما در مقابل لاتزیو دوباره با بهترین بازیکنانش به میدان رفت.
حالا برای بازی با کومو، این پرسش مطرح است که اینزاگی چه روشی را در پیش خواهد گرفت؟ از یک سو تنها 9 روز تا فینال باقی مانده و ممکن است برخی بازیکنان کلیدی برای پیشگیری از مصدومیت استراحت کنند. از سوی دیگر، هنوز شانس قهرمانی در سری‌ A وجود دارد.
به نظر می‌رسد اینزاگی با ترکیبی متوازن از بازیکنان اصلی و ذخیره و مدیریت دقیق بازیکنانی مثل لائوتارو، فراتسی و پاوار به دنبال راه‌حل باشد. در خط میانی احتمال استفاده از ترکیب اصلی بیشتر است اما در خطوط دیگر ممکن است تغییراتی جزئی دیده شود؛ از جمله کارلوس آگوستو به جای دی‌مارکو یا استفان دی‌فرای به جای آچربی.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/873133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوتبال ایتالیا باید از بارسلونا یاد بگیرد!

چیپ دیدنی از یک‌سوم و بریس دیابی

خلاصه بازی منچسترسیتی 3 - بورنموث 1

گل سوم منچسترسیتی به بورنموث توسط گونزالس

گل اول بورنموث به منچسترسیتی توسط جبیسون

اخراج کواچیچ، سیتی برابر بورنموث 10 نفره شد!

ظهرها در هتل بمانید و سلامت خود را حفظ کنید

گل دوم منچستر سیتی به بورنموث توسط برناردو سیلوا

موقعیت دروازه خالی که دی بروینه موفق به گل کردن آن نشد

پرواز هالند روی دروازه بورنموث

یک سانتی‌متر تا باز شدن دروازه سیتی!

شوخی برونو با آموریم؛ او هم تحت فشار است!

قطار بندرعباس - مشهد به‌دلیل نقص فنی با تأخیر 8 ساعته به مقصد رسید

درخشش خراسان رضوی در یازدهمین جشنواره الگوهای برتر تدریس تفکر و سبک زندگی

کسب رتبه برتر خراسان رضوی، در پاسخگویی به تماس‌های سامانه ملی نماد 1570

دیدار مردمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد عامل کسب موفقیت است

پوکر سردار آزمون در خراب کردن پنالتی!

تا 2028 با بارسلونا تمدید کرد

بردن و جام گرفتن در دی‌ن‌ای منچستریونایتد است

پنالتی از دست رفته شباب الاهلی توسط سردار آزمون

فهرست تیم ملی عربستان بدون بازیکنان الهلال!

مصدومیت سردار آزمون

گل اول سیتی به بورنموث توسط مرموش در دقیقهٔ 14

حا‌ل‌ و‌ هوای مزار شهید رئیسی در حرم رضوی

35 درصد از فضای سبز کاشمر با آب شرب آبیاری می‌شود

چهارمین المپیاد شایستگی‌محور هنرستان‌های خراسان رضوی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد

اظهارات قابل تأمل سخنگوی اتاق اصناف در خصوص رشد عجیب یارانه نان

آزمون پس از النصر اضافه شد

جام دزدیده شده چمپیونزلیگ پیدا شد!

جدایی رسمی گزینه سپاهان با پوستر گودلاک!

ترابی سرانجام جواب درویش را داد

گل‌محمدی با قرمزها دو ساله بست

رکورد جذاب لیگ نخبگان برای ایران و استقلال!

تارگت شماره یک استقلال؛ تکنیکی‌ترین هافبک ایران

ترانه «صد سال تنهایی» با صدای امیر عباس گلاب

واگذاری زمین در خراسان شمالی با اولویت سرمایه‌گذاری مولد باشد

راز محبوبیت شهید رئیسی ایمان و خدمت بی‌منت به مردم بود

خراسان شمالی با کمبود محل‌های اقامتی روبه‌رو است

شهید رئیسی از نوجوانی چهره‌ای دلنشین و خادم مخلص امام رضا (ع) بود

خبر مهم درباره قیمت روغن

افزایش قیمت بنزین در راه است؟

ایکر کاسیاس 44 ساله شد

اخراج بزرگ در فوتبال؛ 15 بازیکن یک‌جا در لیست خروج

تمدید دوم ستاره بارسا تنها بعد از دو ماه!‏

افسوس بارسا؛ هویسن باید بازیکن ما می‌شد نه رئال!‏

می‌خواهم به خاطره کره‌ای‌ها یونایتد را شکست دهیم

تصمیم بارسا: شزنی بماند، قید خرید جدید را می‌زنیم

خداحافظی پوستکوگلو؛ کاش با یک جام بروم

شناسایی متکدی با 69 میلیون تومان پول نقد در مشهد