پیام خراسان

آخرين مطالب

دیدار مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد و مدیرکل بنیاد استان گیلان با خانواده معظم شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد و مدیرکل بنیاد استان گیلان با خانواده معظم شهدا
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با حضور در منزل دو خانواده معظم شهید، با والدین گران‌قدر شهید امین اصغری و مادر شهید محمدعلی اصغری دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایثار، سعید گنجی در این دیدار با تأکید بر جایگاه والای خانواده شهدا در فرهنگ اسلامی و انقلابی کشور، اظهارداشت: خانواده‌های شهدا ستون‌های اصلی عزت، امنیت و استقلال این سرزمین هستند و تکریم آنان، وظیفه‌ای انسانی و انقلابی است.
مدیرکل بنیاد شهید استان گیلان نیز در این دیدارها، با بیان اینکه خدمت به خانواده شهدا افتخار مجموعه بنیاد است، گفت: گیلان استان اولین‌ها است و شهدا از افتخارات استان هستند و خاطره ایثار و شجاعت آنان همواره در دل مردم گیلان زنده خواهد ماند.

پیام خراسان


آیین افتتاح دومین نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های عباس گودرزی نیز با عنوان «شهادت؛ همپای مردم» صبح امروز در نگارخانه موزه شهدا رشت، با حضور سعید گنجی، مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.
نمایشگاه «شهادت؛ همپای مردم» شامل مجموعه‌ای از پرتره‌های واقع‌گرایانه شهدای خدمت و مدیران شهید گیلان است که با نگاهی هنری و تاریخی به نقش‌آفرینی مجاهدان از نهضت جنگل تا انقلاب اسلامی پرداخته است.
عباس گودرزی فارغ‌التحصیل کارشناسی نقاشی و هنر‌های تجسمی، در این نمایشگاه بخشی از تازه‌ترین آثار خود را به مناسبت نخستین سالگرد شهید جمهور، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به نمایش گذاشته است.
این نمایشگاه از امروز تا هفتم خردادماه، هر روز از ساعت 9 تا 13 در نگارخانه موزه شهدا رشت، خیابان پیرسرا، میزبان عموم علاقه‌مندان خواهد بود.
در حاشیه این مراسم، مسئولان از آثار نمایشگاه بازدید کرده و بر اهمیت استفاده از زبان هنر برای روایت مفاهیم ایثار، مقاومت و خدمت تأکید کردند. فضای نمایشگاه با روایت‌های تصویری از شهدای خدمت و مدیران شهید استان گیلان، حال‌وهوایی معنوی و تأثیرگذار داشت

پیام خراسان


در ادامه برنامه‌های سفر استانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران به گیلان، سعید گنجی با حضور در مرکز اسناد موزه شهدای استان، از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد و با دست‌اندرکاران آن به گفت‌و‌گو پرداخت.
در این بازدید، گزارشی از روند گردآوری، نگهداری و مستندسازی اسناد مرتبط با شهدا و ایثارگران گیلان، شامل دست‌نوشته‌ها، تصاویر، مدارک شناسایی، وصیت‌نامه‌ها و سایر آثار ماندگار ارائه شد.
گنجی با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در این مجموعه، بر ضرورت روزآمدسازی، دیجیتال‌سازی و بهره‌برداری پژوهشی از گنجینه اسناد دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: مرکز اسناد موزه شهدای گیلان یکی از مراکز فعال و با ظرفیت بالای استان‌هاست که می‌تواند به مرجعی مهم برای پژوهشگران و تولیدکنندگان محتوای فرهنگی تبدیل شود.
وی همچنین خواستار استمرار تعامل میان بنیاد شهید، مراکز فرهنگی استان و خانواده‌های معظم شهدا در جهت تکمیل بانک اسناد و انتقال صحیح مفاهیم ایثار به نسل‌های آینده شد.

پیام خراسان


همچنین مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با جمعی از نویسندگان استان در حوزه ایثار و شهادت دیدار و گفت‌وگو کردو در این نشست که با حضور نویسندگان، پژوهشگران استان برگزار شد، ظرفیت‌ها و چالش‌های تولید آثار مکتوب، پژوهشی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گنجی در سخنانی با قدردانی از تلاش‌های مستمر اهالی قلم گیلان در روایت‌گری از زندگی شهدا و ایثارگران، گفت: ادبیات و مستندنگاری دفاع مقدس و فرهنگ ایثار باید با زبانی هنرمندانه و در عین حال مستند، به نسل جدید منتقل شود و نقش نویسندگان در این مسیر بی‌بدیل است.
وی همچنین بر لزوم حمایت هدفمند از نویسندگان و مستندسازان این حوزه تأکید کرد و افزود: استان گیلان با برخورداری از گنجینه‌ای غنی از خاطرات و آثار شهدا، ظرفیت ممتازی در حوزه تولیدات فرهنگی دارد که باید به‌درستی شناخته و منتشر شود.
در ادامه این نشست، نویسندگان حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها، نیازها و تجربیات خود در زمینه نگارش، چاپ، نشر و مستندسازی آثار مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت پرداختند و این نشست با هدف هم‌افزایی و تقویت جریان تولید محتوای فاخر و ماندگار در عرصه ایثار و شهادت برگزار شد.

پیام خراسان


در مراسمی نیز با حضور سعید گنجی از کتاب «شاخصه‌های مدیریت در سیره شهدا» اثر مشترک زوج ایثارگر گیلانی رونمایی شد، این کتاب توسط دکتر ستار باقری و دکتر سمیه شوقی، فرزندان گرانقدر شهدای والامقام محمد باقری و حسن شوقی و اعضای گروه نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر، تألیف شده است.
این اثر، دومین کتاب مشترک این زوج فرهیخته در حوزه ایثار و شهادت به شمار می‌رود که با نگاهی پژوهشی و مستند، به بررسی شاخصه‌های مدیریتی در سیره فرماندهان شهید دوران دفاع مقدس پرداخته است.
در محتوای کتاب، نمونه‌هایی عینی از سبک رهبری و مدیریت شهدای گرانقدر، به روایت همرزمان و راویان جبهه مقاومت ارائه شده است؛ کسانی که شاهد حضور مؤثر و الهام‌بخش این فرماندهان در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات بودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/874473/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پستی که مجید اخشابی به مناسبت روز عاشورا منتشر کرد

ادای احترام متفاوت ستاره مکزیک به ژوتا

واکنش جالب یامال به تصمیم عجیب نیکو!

ناگلزمان: مصدومیت موسیالا شوک بزرگی است

دوئل با قهرمانان جهان؛ مصاف ازبکستان با اروگوئه و آرژانتین

صف مشتریان طارمی از اروپا به خلیج فارس رسید

الاهلی عربستان برای خرید لیونل مسی دست به کار شد

اعلام زمان دیدارهای تیم ملی در تورنمنت کافا

بیماری‌های قلبی و عروقی بیشترین تماس با اورژانس خراسان‌شمالی

صدور 87 مجوز صنعتی، شتاب در مسیر تولید و اشتغال خراسان شمالی

برگزاری شام غریبان حسینی در جغتای و بخش رخ تربت حیدریه

آزادی 232 زندانی در خراسان رضوی

مقتل خوانی روز عاشورا ویژه زائران عرب زبان در حرم رضوی

تسنیم: توزیع برنج 50 هزار تومانی در بازار

بالاترین نشان دولتی برای ستارگان والیبال فرانسه

بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین معامله تاریخ NBA

بهترین جانشین موسیالا از بایرن رفت

تشییع پیکر مطهر 3 شهید والامقام در مشهد

درخشش جودوکاران خراسان شمالی در اردوی انتخابی تیم ملی

رونق اقتصادی خراسان شمالی؛ با صادرات 26 هزار تُن کالا از طریق گمرک

انجام پیوند قلب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

انبار کالاهای اساسی فروشگاه‌های زنجیره‌ای 100 درصد پُر شد

اجرای طرح مدرسه تراز در نیمی از مدارس دولتی و همه مدارس خاص استان

بازرسی و نظارت بهداشتی بر ذبح 4000 رأس دام نذری

بازیکنان بایرن مونیخ، نقش دیوارهای میامی

اهدای کاپ قهرمانی کونکاکاف به بازیکنان مکزیک

خلاصه بازی آمریکا 1-2 مکزیک

شادی بازیکنان مکزیک پس از برتری مقابل آمریکا و قهرمانی در جام طلایی کونکاکاف

آنچلوتی جوان سرمربی قهرمان لیبرتادورس می‌شود

عشق و ارادت روستائیان خراسان شمالی به ابا عبدالله الحسین (ع)

درخشش اسب‌های خراسان شمالی در هفته چهارم کورس تابستانه بندرترکمن

شهادت پاسدار اهل باخرز در حملات رژیم صهیونیستی

اجرای پویش «نذر من»، درخیابان‌های اطراف حرم مطهر رضوی

برگزاری مراسم تشیع پیکر سه شهید در مشهد

مشکلات قلبی، صدرنشین ماموریت‌های اورژانس خراسان‌شمالی

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

جزئیات جدید بسته حمایت از بازار سرمایه

قیمت سیمان اعلام شد

رکورد نفتی ایران در اوج تحریم

پوشش حداکثری عزاداری‌های محرم از رسانه ملی

محکومیت دو میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در قاینات

ضرورت مراقبت از جنگل‌ها و مراتع خراسان جنوبی

🎬خروش مردم خراسان جنوبی در جمعه خشم و نصر

استاندار: خراسان جنوبی، پایلوت وحدت در کشور است

پیش‌بینی هوش مصنوعی از برنده جایزه 125 میلیون دلاری

کروس: جای من هنوز در رئال خالی است!

مسابقات و تمرینات فوتبال در تهران لغو شد

«لوسادا» رسما به عنوان مربی بدنساز پرسپولیس انتخاب شد

🎬سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان قاینات

تامین 100هزار لیتر آب شرب برای هیئت‌های مذهبی نیشابور