پیام خراسان

آخرين مطالب

جنگ اسپانسرها بر سر پیراهن بایرن مونیخ! ورزشی

جنگ اسپانسرها بر سر پیراهن بایرن مونیخ!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /به نظر می‌رسد که دوره 20 ساله اسپانسر فعلی باشگاه بایرن مونیخ به پایان خود نزدیک شده است. در حالی که تلکام از سال 2002 اسپانسر پیراهن قهرمان بوندس‌لیگا بوده، اکنون یک تغییر شگفت‌انگیز در راه است که می‌تواند حجم زیادی از منابع مالی را روانه حساب‌های بانکی بایرن کند. بر اساس گزارشی از نشریه اسپورت بیلد، شرکت هواپیمایی عربی امیریتس علاقه شدیدی به جایگزینی تلکام به عنوان اسپانسر اصلی پیراهن بایرن دارد.
طبق این گزارش، امیریتس حاضر است مبلغ هنگفتی را به صورت سالانه برای این اسپانسری پرداخت کند که این رقم می‌تواند تا 65 میلیون یورو در سال نیز برسد! این در حالی است که قرارداد فعلی بایرن با تلکام تا سال 2027 ادامه دارد و سالانه حدود 50 میلیون یورو برای باشگاه درآمدزایی می‌کند.
گزارش‌ها حاکی از آن است که بایرن مونیخ به طور جدی در حال بررسی تغییر اسپانسر به سمت امیریتس است و مذاکرات در این خصوص ماه‌هاست که در جریان است. گفته می‌شود مایکل دیدریش، مدیر مالی باشگاه، با مشورت هیئت مدیره، تماس‌ها با این خط هوایی مستقر در امارات متحده عربی را برقرار کرده است. یان-کریستیان درسن، مکس ابرل، هربرت هاینر (رئیس باشگاه) و اولی هوینس (رئیس افتخاری) نیز از نزدیک درگیر این مذاکرات بوده‌اند.

پیام خراسان

مذاکرات با امیریتس آنقدر مثبت و پیشرفته بود که قرارداد تقریباً در آستانه نهایی شدن قرار داشت. اما به دلیل وفاداری تلکام به عنوان یک شریک دیرینه، این شرکت از این تحولات مطلع شده و اکنون آماده است تا پیشنهاد خود را بازنگری کند. به این ترتیب، به نظر می‌رسد یک نبرد واقعی بر سر فضای اسپانسری روی پیراهن بایرن مونیخ در راه است.
تلکام و نبرد حفظ اعتبار
بازار
در ابتدا، تلکام تمایلی به تمدید بلندمدت قرارداد نداشت؛ زیرا تیموتیوس هوتگس، مدیرعامل تلکام، قرار است در پایان سال 2028 از شرکت جدا شود و نمی‌خواست جانشین خود را به یک قرارداد بلندمدت متعهد کند. اما این رویکرد پس از پیشنهاد چشمگیر امارات تغییر کرده است. تلکام اکنون حتی آماده است تا پیشنهادی با پاداش‌هایی مشابه آنچه امیریتس ارائه داده، پیشنهاد بدهد.
یکی از دلایل تجدیدنظر تلکام می‌تواند اسپانسر جدید بوروسیا دورتموند باشد. وودافون، یکی از رقبای اصلی تلکام، قرار است از فصل آینده اسپانسر پیراهن دورتموند شود که این موضوع می‌تواند بر تصمیم تلکام برای حفظ موقعیت خود در بایرن تأثیرگذار باشد.
در نهایت، نحوه تصمیم‌گیری بایرن مونیخ مشخص نیست اما هر اتفاقی هم که بیفتد، یک درآمد قابل توجه و چشمگیر در انتظار این باشگاه خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/875694/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی الاتحاد 3 - القادسیه 1

جراحی مدافع بارسا به‌دلیل مشکل تنفسی

آتش‌بازی بی‌نظیر هواداران ریورپلاته در دیدار هفته ششم جام لیبرتادورس مقابل یونیورسیتاریو

یک بازیکن دیگر از رئال خداحافظی کرد

دبل کریم بنزما در بازی امشب الاتحاد مقابل القادسیه

گل اول الاتحاد مقابل القادسیه توسط بنزما

گفت‌وگو با طارمی پیش از دیدار فینال ucl

گلزنی اوبامیانگ برای القادسیه مقابل الاتحاد

دوس دارین رونالدو رو با لباس کدوم تیم در جام باشگاه های جهان ببینید؟

پاسخ اسطوره‌ها به سوال یوفا

مارسلو در چالش 2 گزینه‌ای یوفا بین بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن و اینتر

پیشنهاد نجومی لیورپول برای ویرتز رسید!

نامه احساسی ستاره جدید بایرن برای ژابی

آخرین وضعیت پنجره نقل و انتقالاتی بسته پرسپولیس

جدایی کاپیتان پرسپولیس قطعی شد

مهار پنجمین آتش‌سوزی در مراتع قوچان

افتتاح آموزشگاه شهیدان شادکام در مشهد در چارچوب پویش با من

تقدیر از مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به‌دلیل مشارکت مؤثر در جشنواره ملی اختلالات یادگیری

ریمیکس «بلدم بودی» با صدای حامیم

توصیه رئیس اتحادیه طلا به مردم: الان وقت خرید طلاست

جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شهرستان سبزوار برگزار شد

پیام تسلیت استاندار به مناسبت درگذشت فرمانده سابق انتظامی شهرستان سبزوار

برگزاری سومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان خراسان رضوی

ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها برای تحقق اهداف طرح ملی جی‌نف با رویکرد آدرس‌محوری

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و بنیاد مسکن

ضرورت تکمیل زنجیره فولاد با تمرکز بر بازگشت ارزش افزوده به خراسان رضوی

لیورپول جانشین آرنولد را خرید

بچه دار شوید و زمین مجانی بگیرید

پالس مثبت لژیونر ایرانی به استقلال

آهنگ نوستالژی «سکوت» از محسن یگانه

افزایش 10میلیونی پیشنهاد من‌سیتی برای جذب هافبک میلان

پشت پرده افزایش قیمت نان سنگک چیست؟

در فینال چمپیونزلیگ روی طارمی حساب می‌کنم

مردم با دیدن مسئولان در کنار خود دلگرم می‌شوند

تورم اجاره مسکن به کمترین حد در 3 سال گذشته رسید

مرد عنکبوتی بازیکن فصل اتلتیکو مادرید

کاهش 55 درصدی تولید نیروگاه‌های آبی در فروردین امسال

آهنگ «بارون» با صدای آرمین زارعی

30 مه 2025 روز جهانی ام اس (MS) است

اصلاح جدول قواعد سوخت برای رانندگان

سبقت چلسی از یونایتد برای خرید ستاره جوان

تیم منتخب فصل سری آ اعلام شد

بازگشت دی‌ماریا به فوتبال آرژانتین

رئال مادرید رسماً از آرنولد رونمایی کرد

جوکوویچ: به خاطر میلان دوست دارم اینتر ببازد!

چراغ سبز به بارسا؛ شزنی ماندنی شد

کورتوا، لیونل مسی دروازه‌بان‌هاست!

علی‌اکبر انصاری موسس بانک «آینده» و مالک «ایران‌مال» که بود؟

ماجرای صف‌های نانوایی و پشت پرده افزایش قیمت

ستاره یونایتد علیه آموریم؛ به گارناچو نیاز داریم