پیام خراسان

آخرين مطالب

آخرین دستبرد به اموال مُرده در مشهد توسط دزد حرفه‌ای! اجتماعي

آخرین دستبرد به اموال مُرده در مشهد توسط دزد حرفه‌ای!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خراسان / دزد حرفه‌ای که مشغول دستبرد به اموال یک مُرده در خیابان یاس مشهد بود، در حالی با اقدام سریع نیروهای کلانتری شفا به دام افتاد که تاکنون راز 45 فقره سرقت از منازل و پارکینگ‌ها را فاش کرده است.
چند روز قبل اهالی خیابان یاس مشهد در تماس با پلیس 110، از وجود سارقی در یک منزل مسکونی خبر دادند که مالک آن مدتی قبل از دنیا رفته بود!
در پی دریافت این خبر، بی‌درنگ گروهی از عوامل انتظامی با دستور مستقیم سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) عازم نشانی مذکور شدند و بلافاصله منزل یاد شده را محاصره کردند اما دزد حرفه‌ای که متوجه سر و صدای غیرعادی شده بود وقتی از روزنه در حیاط به حضور نیروهای انتظامی پی برد، خود را به پله‌های ساختمان رساند و تلاش کرد تا از طریق پشت بام فرار کند اما نیروهای انتظامی که از قبل همه راه‌های گریز را مسدود کرده بودند، او را در پشت بام غافلگیر کردند و حلقه‌های قانون را بر دستانش گره زدند. 
در بازرسی از این سارق حرفه‌ای، علاوه بر تیشه و تبر، تعدادی ابزار سرقت از قبیل پیچ‌گوشتی و سیم‌چین نیز کشف شد و متهم در حالی به مقر انتظامی انتقال یافت که تعدادی از مال‌باختگان، وی را در همان محل دستبرد به اموال مُرده! شناسایی کردند.
«الف-م» (یکی از مال‌باختگان) به نیروهای انتظامی گفت: این متهم به منزل من دستبرد زده و اموالی از قبیل دو تخته فرش ماشینی، دو دستگاه آبگرمکن، ویلچر، همه سیم و کابل و کلید و پریزها و شیرآلات ساختمان را به همراه وسایل کامل آشپزخانه، کولر آبی، اجاق گاز، 9 عدد پنجره و حتی رختخواب‌ها سرقت کرده است به طوری که منزلم به خانه ارواح تبدیل شده و دیگر چیزی در آن باقی نمانده است.
شاکی دیگر نیز با شناسایی دزد حرفه‌ای و در حالی که با خشمی وصف‌ناپذیر به چهره او می‌نگریست، به سرقت از ساختمان در حال احداث خود اشاره کرد و گفت: این فرد همه سیم‌کشی‌های ساختمان و لوله‌ها را از بدنه خارج کرده و تعداد زیادی توپ‌های سیم و کابل و حتی شیرهای گاز را به سرقت برده است.
در همین حال یک زن جوان نیز که مدعی بود آرایشگاهش هدف دستبرد این سارق 38 ساله قرار گرفته است، به مأموران انتظامی گفت: او با کلید در سالن آرایش و زیبایی مرا باز کرده و علاوه بر تلویزیون ال‌ای‌دی، لوازم و ابزار آرایشگاه را که حدود 60 میلیون تومان ارزش دارد، سرقت کرده است.
در حالی که 3 شاکی دیگر نیز با استناد به تصاویر دوربین‌های مداربسته مدعی بودند که سارق مذکور به منازل آنان هم دستبرد زده است، این متهم با دستور رئیس کلانتری شفا به دایره تجسس منتقل شد و زیر نظر سروان عمرانی (رئیس دایره تجسس کلانتری) مورد بازجویی قرار گرفت.
سارق 38 ساله با بیان این که چند سابقه کیفری دارد، با اعتراف به 45 فقره سرقت از منازل و پارکینگ‌ها گفت: در نقاشی ساختمان مهارت دارم اما از دو سال قبل بیکار شدم و به خاطر نیاز شدید مالی و تأمین هزینه‌های اعتیادم به سرقت رو آوردم.
وی گفت: همسرم چند بار به من فرصت داده بود تا اعتیاد به شیشه را کنار بگذارم و به نقاشی ساختمان ادامه بدهم اما من قدر این فرصت‌ها را ندانستم و همچنان به سرقت از منازل و پارکینگ‌ها ادامه دادم و اکنون نیز پشیمانم!
دزد حرفه‌ای که مدعی بود بیشتر سرقت‌ها را در مناطق هدایت، ابوطالب، کلاهدوز، حجت و خیابان شهید کریمی انجام داده و به دو دستگاه دوچرخه نیز دستبرد زده است، در ادامه اعترافاتش افزود: اموال سرقتی را در جمعه‌بازار منطقه همت‌آباد به فروش می‌رساندم و سرقت از منازل شاکیان را هم قبول دارم!
تحقیقات بیشتر درباره سرقت‌های دیگر وی و دستگیری مالخران و افراد مرتبط در دایره تجسس کلانتری شفا آغاز شده است.
بازار



پیام خراسان

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/875824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مونیخ امشب قرمز نیست؛ هواداران پرشور اینتر در خیابان‌های مونیخ

باسابقه‌ترین بازیکنان ایرانی لیگ‌قهرمانان اروپا متولد کدام استان‌ها هستند؟

تماشای فینال لیگ قهرمانان در پارک‌دو‌پرنس برای هواداران پاری‌سن‌ژرمن

جو ورزشگاه آلیانز پیش از بازی اینتر و پاری‌ سن‌ ژرمن

لحظاتی از گرم کردن بازیکنان اینتر و پاری سن ژرمن

گل اول پاری‌سن‌ژرمن به اینتر توسط اشرف حکیمی

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به اینتر توسط دزیره دوئه

ضربه سر آچربی از بالای دروازه به بیرون رفت

ضربه سر مارکوس تورام به شکل خطرناکی به بیرون رفت

گزارش زنده؛ اینتر 0-2 پاری سن ژرمن

اختلال در شبکه آبرسانی برخی مناطق مشهد در تاریخ 11 خرداد

تشدید نظارت بر مراکز تجاری و خدماتی کیش در آستانه فصل تابستان

پیش بینی قیمت دلار 11 خرداد 1404

سورپرایز ویژه دولت پزشکیان؛ عیدانه 2 میلیون تومانی برای این افراد واریز می‌شود

کیلیان امباپه بازیکن فصل لالیگا ‏

خداحافظی آنتونی با بتیس؛ با شما دوباره عاشق شدم!

دفاع مدیر بارسا از رونالدو؛ زیر سوال بردنش توهین است!

بلان: کریم بنزما دلیل اصلی آمدنم به عربستان بود

دو فینال ‏CL‏ در سه سال، اینزاگی بهترین مربی است

گلر تیم ملی پرتغال به العین پیوست

هشدار فیگو به پی‌اس‌جی؛ اینتر را دست کم نگیرید

اینزاگی: این همه راه آمدیم، یک میلی‌متر به جام مانده

پیش بینی پوگبا؛ اینتر قهرمان چمپیونزلیگ می‌شود

بسیج ایتالیا برای اینتر؛ بارسا را بردید، پاریس را هم ببرید

وزیر انزلی‌‎چی به داوری فینال حذفی ورود کرد!

مشهد نخستین کلانشهر با پوشش کامل 5G می‌شود

انتقاد امام جمعه خور از وضعیت بارنامه‌ها و معیشت رانندگان

ترانه «کوه» با صدای علی لهراسبی

افتتاح باجه بانک دی در بنیاد شهید شهرستان آق‌قلا

تجلیل از مادر شهید اهل سنت «چوپانقلی سلاق» با حضور مسئولان بنیاد شهید و بانک دی

امشب فینال لیگ قهرمانان اروپا؛ اینتر یا پاریس ، واقعاً کدوم تیم لایق تاج پادشاهیه؟

اعتراف مورینیو: فصل بدی در فنرباغچه داشتم

انواع مرخصی با حقوق را بشناسید

ادعای تابناک درخصوص اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی در کشور

فرصت سه‌گانه تاریخی؛ انریکه می‌خواهد به پپ برسد

مارسی بایکوت کرد؛ بازی پی‌اس‌جی را پخش نمی‌کنیم!‏

امیدوارم شجاع‌ترین تیم قهرمان چمپیونزلیگ شود

رولان گاروس: موبایل بیاورید و فینال ‏CL‏ را ببینید!

سقوط پاراگلایدر در گلبهار منجر به مرگ خلبان شد

اردوی جانبازان قطع‌نخاع 70 درصد در کردان برگزار شد

اتصال دستگاه ها به سامانه املاک و اسکان به کجا رسید؟

تقویت همکاری‌های نظارتی میان دفتر بازرسی استانداری و اداره‌کل بازرسی استان

لزوم اقدام فوری برای حفظ صنعت نوغان‌داری مه‌ولات

تمرکز بر ساخت 30 فضای آموزشی با مشارکت مردم و خیرین

نخستین نشست کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران در نیشابور برگزار شد

تأکید فرماندار خواف بر پیگیری میدانی پروژه‌ها و شفاف‌سازی خدمات دستگاه‌ها

آغاز خرید تضمینی گندم در شهرستان تایباد

صدور 51 پروانه معدن در خراسان جنوبی طی سال گذشته

استاندار خراسان جنوبی: تعاملات اقتصادی با ولایت فراه گسترش می‌یابد

انریکه باز هم قهرمان اروپا می‌شود؟