قهرمان اروپا به حراج گذاشته شد
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ورزش 3 /لایپزیش برای فروش تیمو ورنر که زمانی با چلسی فاتح لیگ قهرمانان شد رقم ناچیزی در نظر گرفته است.
تیمو ورنر یکی از ستارگان برجسته لایپزیش بود و در جولای 2020 با 53 میلیون یورو به چلسی پیوست. او تحت هدایت توماس توخل، سرمربی وقت چلسی، در فصل 21-2020 با پیروزی مقابل منچسترسیتی پپ گواردیولا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد. اما مسیر حرفهای او رو به افول رفت.
این افت تا جایی ادامه یافت که تیمو ورنر 29 ساله در این فصل بهصورت قرضی در تاتنهام بازی کرد و در 18 بازی لیگ برتر تنها 508 دقیقه به میدان رفت و هیچ گلی نزد. او در لیگ برتر 3 پاس گل داد.
ورنر در کل فصل تنها یک گل در جام اتحادیه به ثمر رساند. در لیگ اروپا، که تاتنهام قهرمان آن شد، در 5 بازی حضور داشت اما نه گلی زد و نه پاس گلی داد. پس از مصدومیت عضلانی، در مراحل حذفی این رقابتها ثبتنام نشد.
ورنر که 57 بازی ملی برای آلمان انجام داده و 24 گل برای این تیم به ثمر رسانده، اکنون آیندهای نامشخص دارد. تاتنهام او را نگه نمیدارد و به لایپزیش، باشگاهی که مالکیتش را دارد، بازگشته است. طبق گزارش بیلد، لایپزیش برای فروش او تنها 4 میلیون یورو درخواست کرده تا خروجش را تسهیل کند.
این مهاجم آلمانی که در سال 2022 با 20 میلیون یورو از چلسی به لایپزیش بازگشت، امیدوار است فوتبالش را احیا کند. آنگه پوستکوگلو، سرمربی تاتنهام، آخرین بار در 26 فوریه او را در شکست 0-1 مقابل منچسترسیتی در لیگ برتر به میدان فرستاد. از آن زمان، ورنر دیگر بازی نکرده است.

بازار
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/877700/