سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش بر نظارت جدی بر ایمنی مواد غذایی تأکید کرد
منطقه آزاد کیش
بزرگنمايي:
پیام خراسان - کورش دستپاک به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا مصادف با 7 ژوئن و 17 خرداد و با اشاره به اهمیت ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره و تأثیر آن بر سلامت جامعه، اقدامات نظارتی این مدیریت در حوزه سلامت مواد غذایی را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش با بیان این که روز جهانی ایمنی غذا با هدف جلب توجه جهانی به کیفیت سلامت و کمیت مواد غذایی نامگذاری شده است، گفت: ایمنی غذا نقشی حیاتی در سلامت جامعه، اقتصاد و توسعه پایدار دارد. بیماریهای ناشی از غذا، مانند نمونه کرونا که گفته میشود منشأ آن از مواد خوراکی در چین بود، نشان میدهد چگونه عدم نظارت میتواند فاجعهآفرین باشد.
وی افزود: ما در مدیریت استاندارد، سلامت و غذا و داروی کیش، با بازرسیهای مستمر و مطابق قوانین وزارت بهداشت، از مرحله تولید تا عرضه مواد غذایی را کنترل میکنیم. در 14 ماه گذشته، 40 تن محصولات غیراستاندارد شامل مواد تاریخگذشته، خوراکی حاوی افزودنیها و رنگهای غیرمجاز، جمعآوری و امحا شد.
سرپرست مدیریت استاندارد کیش از تشدید نظارتها در سال جاری خبر داد و تأکید کرد: هدف ما اطمینان بخشی به کیشوندان و گردشگران است که هر محصول خوراکی در کیش با استانداردهای ملی ایران عرضه میشود.
دستپاک تاکید کرد: کیشوندان و گردشگران می توانند نظرات، پیشنهادات و شکایات خود را از طریق سامانه 124 مدیریت بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان منطقه آزاد کیش در میان بگذارند. با توجه به حساسیت موضوع سلامت غذا، پیگیری گزارشها در کمتر از 24 ساعت پیگیری و انجام میشود.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/877976/