پیام خراسان

آخرين مطالب

بازدید نماینده وزارت آموزش و پرورش از حوزه های امتحانی ادارات آموزش و پرورش استان خراسان رضوی فرهنگي

بازدید نماینده وزارت آموزش و پرورش از حوزه های امتحانی ادارات آموزش و پرورش استان خراسان رضوی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان -

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، مشکانی نماینده وزارت آموزش و پرورش از حوزه‌های امتحانی نواحی مشهد و شهرستان‌های تربت حیدریه، نیشابور، سرولایت، قوچان،خوشاب، فیروزه، جلگه رخ و مناطق رضویه و احمدآباد بازدید کرد.
وی در جلسه ای تبیینی اظهار داشت: ادارات آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با برنامه ریزی مدون و کیفیت بخشی موثر، نقش سازنده‌ای در رسیدن به اهداف مهم و مطلوب پیش بینی شده، داشته اند.
مشکانی با ابراز خرسندی از تجهیز کامل حوزه های امتحان نهایی ادارات استان گفت: امتحانات به عنوان ثمره و نتیجه تلاش سالانه دانش آموزان است که بایستی در فضایی استاندارد اجرا شود و آنچه امروز دیده شد مبین سطح بالای برگزاری امتحانات، بویژه از لحاظ تجهیز فضا بود که این نتیجه یک کار تیمی و خرد جمعی بوده است.
پشتوانه امتحانات تلاش و برنامه ریزی است و باید توجه داشته باشیم که ما در آموزش و پرورش دستگیریم نه مچ گیر و خوشبختانه اینجا چیزی جز همدلی دیده نشد.
تلاش ما این است که امید را به همکاران منتقل کنیم و در نقطه نقطه آموزش و پرورش، گذشت و ایثار دیده شود.
مشکانی همچنین بر اهمیت ایجاد اعتماد میان دانش‌آموزان، معلمان و اولیاء توسط نیروهای ستادی تأکید کرد و خواستار نگاهی واقع‌بینانه و کارشناسی به مسائل حوزه آموزش شد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت تصحیح اوراق امتحانی در کنار برگزاری امتحانات، گفت: تصحیح اوراق امتحانی به صورت کیفی و کمی دارای اهمیت ویژه است و باید عوامل خوب را شناسایی کرده و شرایط و تمهیدات لازم برای اجرای این مساله مهم فراهم و چاره اندیشی لازم انجام پذیرد تا نتایج امتحانات در زمان مقرر اعلام شود.
در واقع تصحیح اوراق امتحانی دارای عوامل متعددی از جمله فضای فیزیکی، نیروی انسانی متخصص، ابزار و امکانات و ایجاد زیر ساخت های لازم است که باید با تمام دغدغه مندی و علاقمندی پیگیری شود.
وی در ادامه افزود: درحال حاضر کارهای بسیار خوب و امیدوارکننده ای در آموزش و پرورش انجام شده است و در آینده نیز ادامه خواهد داشت. 
نماینده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری؛ از اینکه وزیر آموزش و پرورش از بدنه خود آموزش و پرورش برخاسته است افزود: 
«مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان فرمودند: وزیر محترم جزو مدیران برجسته‌ آموزش‌وپرورش هستند؛ ایشان کاملاً با مسائل آموزش‌وپرورش آشنا هستند. اینها فرصت است. امیدواریم از این فرصتها استفاده بشود.»
وی در پایان تاکید کرد: هر جایی که آموزش در پشت صحنه آن قرار داشته باشد، عملکرد بسیار خوب و قابل قبولی منعکس شده است و تا حد امکان باید تلاش کنیم، علیرغم حل مشکلات امتحانات و تسهیل امور بتوانیم به سوی تجمیع سامانه‌ها پیش برویم و از تعدد آنان جلوگیری کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/878497/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارش شدید باران در جاده فریمان

شگرد مرموز باند زنان برای دستبرد به مراکز تجاری مشهد

جاری شدن سیلاب در روستای ژرف کلات

هشدار سازمان مالیاتی درباره همکاری ناخواسته با فرار مالیاتی

توضیحات وزیر نفت درباره میدان گازی آرش

نان گران می‌شود؟

سودآورترین مدافع کناری فوتبال جهان!

درخواست 7.5 میلیون دلاری آرژانتین برای بازی با ایران

نماز، محور هویت‌بخشی نظام تعلیم و تربیت است

آهنگ «تو نباشی» از میثم ابراهیمی

کیش در مسیر تبدیل به قطب فناوری‌های نوین و هوشمندسازی کشور

نشست طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» برگزار شد

تلاش نافرجام مسی برای نزدیک شدن به رونالدو

اولین جلسه تمرینی رئال با ژابی آلونسو

باشگاه رئال مادرید از کیت فصل آینده خود رونمایی کرد

بهت رودریگو پس از اولین تمرین با ژابی!

سامورایی‌ها لیگ ملت‌های والیبال را با برد شروع کردند

شکار باند «جغدهای پارکینگی» در مشهد

انعقاد تفاهم‌نامه ساخت آموزشگاه 6 کلاسه در روستای مؤمن‌آباد

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد از رساله‌های پژوهشگران در حوزه سلامت ایثارگران حمایت می‌کند

رییس کل بانک مرکزی: ٣ میلیارد دلار پیش فروش می‌شود

همکاری 5 داوطلب در روستای کنده‌رود برای ساخت مدرسه

پیش‌بینی آسمانی غبارآلود برای خراسان جنوبی

زیباترین گل‌های مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 در اروپا

تاریخ سوپرجام اعلام شد

نقص فنی در خط یک قطار شهری مشهد

مراسم عید غدیر خم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مراسم بزرگداشت شهدای سادات با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

علت خشم شدید بیلسا پس از پیروزی اروگوئه!

تاریخ‌سازی ستاره سابق بارسا در فوتبال هلند

درخواست رسمی پرسپولیس برای قایدی!

فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حادثه سقوط در محل گودبرداری

نخستین گروه حجاج خراسانی وارد فرودگاه مشهد شدند

لزوم تقویت جایگاه فرهنگی مساجد و بهره‌گیری از ظرفیت ائمه جمعه

ستاره میلان به سیتی پیوست

اعتراف رئیس پاری‌سن‌ژرمن به اختلافاتش با امباپه

والی تماشایی رایان چرکی به عنوان بهترین گل دور پایانی لیگ ملت‌های اروپا انتخاب شد

اولین خرید استقلال قطعی شد

تمجید اینتر از طارمی: مهدی چهره برجسته ایران مقابل کره‌شمالی

آهنگ «بارون اسیدی» با صدای بردیا

سگ‌گردانی در خراسان شمالی ممنوع شد

قیمت نقره در بالاترین رقم 13 سال گذشته

شهرک سوغات و پرورش اسب ترکمن؛ طرح‌های کلیدی برای توسعه گردشگری و اشتغال

ثبت رکورد نگران‌کننده آمریکا تحت هدایت پوچتینو

لروی سانه در آستانه پیوستن به گالاتاسرای

آلیسون: آنچلوتی شادی و آرامش را به برزیل آورد

تداوم بارش‌های رگباری و احتمال تگرگ در خراسان رضوی

فروش نان کنجدی در نانوایی‌های خراسان رضوی قانونمند شد

4690 کلاس درس با پیگیری اعضای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی و پرورشی در استان خراسان رضوی به بهره برداری خواهد رسید

ممنوعیت سگ‌گردانی به خراسان شمالی رسید