اعتراف اوبلاک بعد از شکست سنگین
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ایسنا /دروازهبان اتلتیکومادرید با انتقاد از داوری در شروع جام جهانی باشگاه ها اعتراف کرد پاری سن ژرمن تیم برتر زمین بود.
اتلتیکومادرید شروع خوبی در جام جهانی باشگاه ها نداشت و با چهار گل برابر پاری سن ژرمن شکست خورد. یان اوبلاک، دروازهبان اتلتیکو مادرید، پس از شکست مقابل پاری سن ژرمن در دور اول مرحله گروهی جام جهانی باشگاه ها از داوری انتقاد کرد.
دروازهبان اتلتیکومادریدگفت: شکست چهار بر صفر سخت است. درست است که پاری سن ژرمن برتر بود ولی در لحظات حساس، تصمیمات داور به نفع آنها بود اما این فوتبال است. پاری سن ژرمن احتمالا الان بهترین تیم جهان است؛ آنها از کوچکترین فرصت استفاده کرده و شما را مجازات میکنند و چهار بر صفر پیروز شدند، بنابراین نیازی به شکایت از این نتیجه نیست. ما خیلی راحت گل خوردیم. دو بازی دیگر باقی مانده است، باید سرمان را بالا نگه داریم.
او در بخش بعدی صحبتهایش افزود: من معنی کارتهای زرد را نمیفهمم. کارت قرمز لنگله اشتباه بود و یکی از بازیکنان ما اخراج شد. بازی با 10 بازیکن در مقابل یازده بازیکن پاری سن ژرمن دشوار است و به همین خاطر دقایق پایانی، با 10 بازیکن خیلی پیچیده بود و کار برای ما سخت شد و باعث شد شکست ما سنگین تر شود.
اتلتیکومادرید با کسب رتبه سوم لالیگا جواز حضور در لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد ولی نتوانست هیچ جامی در این فصل کسب کند و حالا در آمریکا جام جهانی باشگاه ها را با شکست شروع کرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/879216/