پیام خراسان

آخرين مطالب

معاون وزیر جهاد کشاورزی: در صورت افزایش قیمت برنج با متخلفان برخورد می‌شود اقتصادي

معاون وزیر جهاد کشاورزی: در صورت افزایش قیمت برنج با متخلفان برخورد می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایلنا /معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نظارت بر قیمت برنج داخلی و خارجی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای از برخورد جدی با متخلفان در صورت افزایش قیمت برنج بیشتر از نرخ مصوب خبر داد.
اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با ایلنا در مورد نظارت بر بازار برنج در شرایط کنونی، گفت: نظارت بر قیمت برنج داخلی و خارجی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کماکان ادامه دارد. 
برنج خارجی و داخلی مشمول قیمت‌گذاری است
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در مورد قیمت‌گذاری برنج، گفت: برنج خارجی و همین‌طور برنج داخلی از نوع ارقام پرمحصول، مشمول قیمت‌گذاری هستند و در ستاد تنظیم بازار قیمت‌گذاری می‌شوند و در شبکه عرضه بر قیمت آنها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نظارت می‌شود. 
فتحی افزود: معمولا خانوارها مصرف یک سال برنج خود را به یک‌باره خریداری می‌کنند. از طرفی بنگاه‌های اقتصادی در فصل برداشت برنج، این محصولات را خریداری و نگهداری کرده و به تدریج به بازار عرضه می‌کنند. این دو عامل موجب شده تا تقاضای خرید و قیمت برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی در کشور ما بالاتر باشد. 
کاهش تخلفات با عرضه برنج در شبکه عرضه
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در مورد برنج خارجی، گفت: ازآنجا که برنج وارداتی با ارز ترجیحی وارد می‌شود در ستاد تنظیم بازار قیمت‌گذاری شده و عرضه‌کنندگان مکلف به اعمال قیمت‌های ابلاغی هستند. 
فتحی ادامه داد: در چند ماه اخیر شبکه‌ای در قالب فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای عرضه برنج‌های وارداتی تعریف شده که قابلیت رصد و پایش دارد و عرضه برنج وارداتی و داخلی در این شبکه موجب کاهش تخلفات و گران‌فروشی برنج شده است. 
در صورت افزایش قیمت برنج با متخلفان برخورد می‌شود
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عرضه برنج خارجی و داخلی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نظارت بر قیمت آنها، گفت: در حال حاضر برنجی که به صورت سهمیه و برش استانی برای استان‌ها اختصاص داده شده در شبکه عرضه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حال عرضه است. این برنج شامل برنج وارداتی شرکت بازرگانی دولتی و برنج وارداتی بخش خصوصی است. 
فتحی در مورد نظارت بر قیمت برنج داخلی نیز گفت: برخی برنج‌های داخلی کیفی مشمول قیمت‌گذاری نیستند؛ ولی سایر برنج‌های داخلی که به عنوان ارقام پرمحصول شناخته می‌شوند قیمت‌گذاری شده و در شبکه عرضه بر قیمت آنها نظارت می‌شود. 
دبیر هماهنگی قرارگاه امنیت غذایی خاطرنشان کرد: بر اساس قیمت‌گذاری ستاد تنظیم بازار، نهادهای مسئول کنترل قیمت شامل بازرسان بازار وزارت جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، سازمان حمایت و سازمان تعزیرات حکومتی بر قیمت محصولات عرضه‌شده نظارت می‌کنند و در صورت افزایش قیمت‌ها بیشتر از نرخ مصوب برخورد خواهند کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/879793/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عشق و دلدادگی مردم خراسان جنوبی در ماتم حسینی

فوتبال یک شماره 20 بی‌نقص را از دست داد

ماشین گلزنی؛ دو معجزه‌ بزرگ امباپه‌ ناشناخته!

گفت‌وگوی تلفنی لائوتارو و چالهان‌اوغلو؛ توصیه برگومی به اینتر

اعلام محدودیت ترافیکی روز تاسوعا و عاشورا در خراسان شمالی

از نشانه‌ های استیصال دشمنان تهدیدهای اخیر علیه رهبر انقلاب

تداوم وزش باد و خیزش گرد و خاک در خراسان جنوبی

دستگیری 3 سارق حرفه‌ای در بخش رضویه مشهد

دورتموند رئال ژابی را رمزگشایی کرد

اینزاگی: حال دو ستاره پرتغالی ما خوب نیست

وحدت امروز جامعه، زیر چتر ولایت

کارشناس اقتصادی: دامنه نوسانات ارز با توجه به شرایط کنونی قابل قبول است

شدت رشد پیری جمعیت در ایران

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

مربی سوسیه‌داد، جانشین فاتح تریم در الشباب!

ظرفیت750 «سمن» در خراسان‌رضوی برای پیشبرد خدمات بهزیستی

پیش‌بینی یک اقتصاددان از صادرات نفت ایران پس از مکانیسم ماشه

اعلام محدودیتهای ترافیکی تاسوعا و عاشورا در بیرجند

100 مجوز بی نام سرمایه گذاری درخراسان شمالی رونمایی می‌شود

شاخص آلودگی هوای مشهد در هشت منطقه به وضعیت قرمز رسید

الهلال تیمی است در حد رئال مادرید و یوونتوس!

برادر دیوگو ژوتا، وینگر دریبل‌زن و تحصیل‌کرده

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

وقتی مسی و سوارز بازی پدل را جدی می‌گیرند!

احساسی‌ترین پیام‌های تسلیت برای دیوگو ژوتا

اولین ویدیو منتشر شده از آتش گرفتن لامبورگینی دیگو ژوتای فقید و برادرش

اثر جدید حمید سحری؛ وضعیت متفاوتِ رئال مادرید و بارسلونا در این روزها

ستاره دورتموند در آمریکا بازیکن چلسی می‌شود!

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

خبرهای گوناگون از بردسکن

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

استوری غم‌انگیز سرمربی استقلال برای ژوتا

ستاره انگلیسی با دستمزد نجومی در بشیکتاش

ساموئله ریچی به میلان پیوست

متن کامل پیام احساسی آرنه اشلوت برای ژوتا

مهلت یک ماهه برای بررسی نقاط مستعد خراسان رضوی در احداث شهرک صنعتی

نقص فنی قطار کرج ـ مشهد رفع شد

تشکیل پرونده برای 7 واحد صنفی متخلف در بردسکن

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

قیمت گوشت قرمز در بازار

دلیل انتقال مودریچ به میلان مشخص شد

ویرتز از چند ماه قبل لیورپول را انتخاب کرده بود

اخبار و حواشی داغ جام جهانی باشگاه‌ها

رافا مارین از ناپولی به ویارئال پیوست

معرفی باشگاه پالمیراس برزیل، تیم حاضر در جام جهانی باشگاه‌ها

خاطره‌بازی و مروری بر آخرین لحظات فوتبالی دیگو ژوتا، مهاجم درگذشته لیورپول

پلی به گذشته؛ برتری 4-0 منچسترسیتی مقابل لیورپول در لیگ برتر انگلیس

عکس/ تشییع پیکر شهید وحیدی از نگاه دوربین خبرنگاران

تامی آبراهام به بشیکتاش پیوست