پیام خراسان

آخرين مطالب

مردم خراسان شمالی فریاد زدند: خائنان را شناسایی و محاکمه کنید اجتماعي

مردم خراسان شمالی فریاد زدند: خائنان را شناسایی و محاکمه کنید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / فریاد مردم خراسان شمالی در دل آرامش پس از جنگ، هنوز خاموش نشده است؛ فریادی که می‌گوید: وطن‌فروشان، خائن به مردم و لکه ننگ امنیت ملی هستند.
سکوت پس از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی بر تن زخمی وطن سایه افکنده است، اما در این فضای سکوت، فریاد بیزاری و انزجار از خیانتکاران در قلب تک‌تک مردم خفته همچنان طنین‌انداز است؛ فریادی که خواهان مجازات قاطع کسانی است که با خیانت خود، زخم‌های عمیقی بر پیکره ایران اسلامی وارد کردند.
بازار


جنگ 12 روزه‌ای که رژیم اسرائیل به ایران تحمیل کرد پس از تحمل رنج و خونبارترین روزها، با اعلام آتش‌بس به پایان رسید؛ اما آثار این نبرد در جای جای کشور و در دل مردم زخمی و مضطرب خراسان شمالی به وضوح دیده و احساس می‌شود. زخمی که شاید بر تن خاک کشور التیام یابد، اما خیانت عده‌ای که در خلال این روزهای پرالتهاب، دست در دست دشمنان داخلی و خارجی گذاشتند، همچنان بی‌درمان و دردناک است.


خیانت و پشت کردن به آفتاب وطن
ضرب‌المثل قدیمی «هر که پشت به آفتاب کند، سایه‌اش را گم می‌کند» بهترین توصیف برای وطن‌فروشان و خیانتکارانی است که در میانه جنگ و تهدید، به جای اتحاد و همدلی، بر طبل دشمن کوبیدند و با خیانت به مردم و کشورشان، امنیت و آرامش را از جامعه گرفتند.
این افراد که به ستون پنجم دشمن تبدیل شده‌اند، با همکاری و هم‌دستی با نیروهای بیگانه، امنیت روانی مردم را هدف قرار داده و ترس و ناامنی را در دل شهرها پراکندند. مردم استان خراسان شمالی که هرچند از انفجارها در امان بودند، اما روزهای پر از اضطراب و ترس را تجربه کردند و لحظه‌ای آرامش نداشتند.
یکی از شهروندان بجنوردی در این‌باره گفت: هر روز منتظر انفجار یا حمله‌ای بودیم و این هراس و دلهره، زندگی را دچار اختلال کرد. امنیت روانی‌مان در این چند روز ربوده شد و هیچ کس نمی‌توانست با آرامش به کار و زندگی‌اش ادامه دهد.
رحمت تاتاری افزود: خیانت وطن‌فروشان با این خیانت، پشت به نور و آفتاب وطن خود کردند و این امر را هیچ ایرانی هرگز نمی‌پذیرد.

پیام خراسان


مطالبه برخورد قاطع؛ صدای همگانی مردم
در پی این خیانت‌ها و نگرانی‌های ایجاد شده، مردم ایران و خراسان شمالی هم‌صدا با سایر هموطنان خود خواستار برخورد قاطع و بدون اغماض با خائنان و شناسایی تمامی افراد نفوذی در کشور شده‌اند تا دیگر آب در آسیاب دشمن ریخته نشود و امنیت پایدار برای مردم برقرار شود.
کریم عباسی، یکی دیگر از شهروندان بجنورد، گفت: خیانت به وطن هیچ توجیهی ندارد و کسانی که در صف دشمن ایستادند، باید هر چه سریع‌تر محاکمه و مجازات شوند. این خواسته همه ما مردم ایران است که امنیت و آرامش کشورمان به خطر نیفتد.
خائنان با سوءاستفاده از فرصت‌های مختلف به جاسوسی، انتقال اطلاعات و همکاری با دشمن پرداختند. این افراد با دریافت دستمزدهای هنگفت، ستون پنجم دشمن شده و امنیت و منافع ملی را به خطر انداختند.
در نهایت، تجاوز رژیم صهیونیستی با پیروزی قاطع مردم و نیروهای مسلح ایران پایان یافت، اما تجربه تلخ خیانت برخی افراد داخلی یادآور اهمیت هوشیاری و مراقبت همیشگی برای حفظ وحدت و امنیت کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/880544/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لیگ ملتها؛ ژاپن به صدر جدول چسبید!

گل دوم یوونتوس به منچسترسیتی توسط ولاهوویچ

گل سوم منچسترسیتی به یوونتوس توسط ارلینگ هالند

9 ماه انتظار تمام شد؛ رودری در ترکیب اصلی سیتی

گل اول العین توسط لابا ؛ وداد کازابلانکا 1-1 العین

گل چهارم منچسترسیتی به یوونتوس توسط فیل فودن

گل پنجم منچسترسیتی به یوونتوس توسط ساوینیو

گل دوم العین توسط کاکو؛ وداد کازابلانکا 1-2 العین

بردن صربستان را ‌پای این تصمیم طلایی پیاتزا بنویسید

کارتال تصمیمش را به رضا درویش گفت

ایران- آرژانتین؛ برو برای هت‌تریک!

ضربه تماشایی عمرمرموش و واکنش دی گرگوریو

گل دوم منچسترسیتی به یوونتوس توسط پیر کالولو

عامل مرتبط با رژیم صهیونیستی در خراسان شمالی دستگیر شد

10 گل برتر لاس پالماس در لالیگا 2024/25

برترین گل های آتالانتا در سری آ 2024/25

ویدیو باشگاه النصر به مناسبت تمدید قرارداد «کریستیانو رونالدو»

اثری جدید از حمید سحری؛ فلامینگو آماده دیدن بایرنه!

ستایش ستاره بزرگ سینما از مسی؛ او فرازمینی است

گل اول منچسترسیتی به یوونتوس توسط جرمی دوکو

اتلتیک: علیه بارسا با لالیگا جلسه داشتیم

واکنش تماشایی دی گرگوریو مقابل برناردو سیلوا

گل اول یوونتوس به منچسترسیتی توسط تون کوپمانرز

گل اول وداد کازابلانکا توسط مایلولا؛ وداد کازابلانکا 1-0 العین

دستگیری عامل موساد درخراسان شمالی

اهداء پلاک افتخار به خانواده 5 شهید در مشهد

باشگاه سعودی به دنبال دیدار با پدر مسی

علم‌ بندان روایت دلدادگی عاشقان حسینی در خراسان جنوبی

برگ برنده گواردیولا برای جدال صدرنشینی

اولین حرف‌های رونالدو پس از تمدید قرارداد

ویرتز واکنش ژابی به انتقالش را فاش کرد

به‌خاطر جام جهانی پیشنهاد عربستان را رد کردم

فردا 6 تیرماه، تشییع پیکر 15 شهید جنایت رژیم صهیونیستی در مشهد مقدس

برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم در حرم رضوی

جابجایی 4.6 میلیون مسافر در 12 روز

ویدیو باشگاه النصر پس از تمدید با رونالدو

رئال از وینیسیوس توضیح خواست

مربی ریورپلاته پس از حذف: برای فیفا متاسفم!

آیین «اذن عزا» در حرم امام رضا(ع) برگزار شد

حسینیه حرم مطهر رضوی میزبان عزاداران حسینی می‌شود

برگزاری مراسم اذن عزای حضرت سیدالشهدا (ع) در حرم رضوی

آغاز پویش مطالعاتی «از حسین بخوانیم» ویژه محرم و صفر

سخنگوی دولت: 28 میلیون نفر از ایرانیان کالابرگ 500 هزار تومانی دریافت می‌کنند

تجهیز مجتمع تصویربرداری پزشکی بهار بیرجند

ایران مقتدر، پیروز میدان

مردم گزارش‌های فساد و سوءجریان‌ها را چگونه و به کجا گزارش دهند؟

شروع انتقادها از انتقال مودریچ به میلان!

خوان گارسیا: به بارسلونا آمده‌ام تا فیکس شوم

انتقام خودم را منچسترسیتی می‌گیرم!

برترین سیوهای مارکو کارنچی در سری آ 25-2024