پیام خراسان

آخرين مطالب

سرپرست سفارت ایران در افغانستان:

ایجاد سهولت در تردد اتباع افغانستانی در مرز دوغارون سیاسی

ایجاد سهولت در تردد اتباع افغانستانی در مرز دوغارون
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تردد مهاجران و اتباع در مرز دوغارون با هماهنگی مقامات ایران و افغانستان تسهیل می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز خراسان رضوی، سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان گفت: تلاش می شود با هماهنگی که بین مقامات ایران و مسئولان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان وجود دارد، در تردد مهاجران و اتباع افغانستانی در این پایانه مرزی سهولت های بیشتری ایجاد شود.
علیرضا بیگدلی در حاشیه سفر به مرز دوغارون تایباد افزود: در روزهای گذشته به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران، شاهد تجمع بیش از حد اتباع افغانستانی در مرز دوغارون بودیم که با مدیریت و تعامل دو کشور کاهش پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: هیئت اعزامی سفارت کشورمان از گذرگاه های مرزی اسلام قلعه افغانستان و دوغارون ایران از روند بازگشت مهاجران بازدید و برخی از مشکلات در این روند را بررسی کردند.
بیگدلی بیان کرد: سفارت ایران در افغانستان، نمایندگی وزارت امور خارجه در مشهد و فرمانداری تایباد در احصا و رفع مشکلات مهاجران و افغانستانی در مرز دوغارون همکاری های بیشتری خواهند کرد.
وی با اشاره به سیاست همسایگی ایران تصریح کرد: توجه به همسایگان یکی از ارکان دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است و معتقدیم در این حوزه باید گشایش های بیشتری ایجاد شود.
سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان اضافه کرد: روابط اقتصادی و فرهنگی و همچنین ارتباطات مردمی میان ایران و افغانستان باید در چارچوب های رسمی گسترش و رونق یابد.
بیگدلی گفت: مواضع مسئولان، سیاستمداران و مردم افغانستان در جریان حملات رژیم صهیونی نشان داد که ارکان این کشور همسایه در کنار ایران هستند و با مراجعه به نمایندگی های سیاسی کشورمان در کابل، هرات، قندهار، مزارشریف و جلال آباد، اسرائیل را محکوم کردند.
وی افزود: از مردم تقاضا می کنیم در راستای تقویت پیوندهای همسایگی فعالیت کنند و نقش مرزبانان، مرزنشینان و دستگاه های اقتصادی مستقر در مرز دوغارون در این بین بسیار ارزشمند و مهم است.
سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان گفت: امیدواریم این پیوندها در جوامع اسلامی به سطحی برسد که هیچ دشمنی جرئت تعرض به ملت های مسلمان را نداشته باشد.
هیئت دیپلماتیک ایران به ریاست علیرضا بیگدلی به همراه سرکنسول کشورمان در هرات با سفر به ولایت هرات افغانستان، ضمن بازدید از گذرگاه های مرزی و زمینی اسلام قلعه و دوغارون، از نزدیک در جریان روند بازگشت مهاجران افغانستانی قرار گرفتند و سپس در جلسه شورای تامین شهرستان تایباد حاضر شدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/880886/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ریسک بزرگ پیاتزا جواب نداد!

آموزش تخصصی معلمان، زیربنای تحول در نظام آموزشی

آخرین لطف نیکو به بارسلونا برای انتقال بزرگ

نقل و انتقالات فنرباغچه در کلمبیا رقم خورد!

مولر: بایرن هرگز جانشین من را پیدا نمی‌کند!

عدد سرسام‌آور گالاتاسارای برای رقابت با بارسلونا

جدایی مهاجم جنجالی‌ دورتموند رسمی شد

دل‌پیرو: متاسفانه یوونتوس به رئال می‌بازد

قطعی آب در برخی از محدوده‌های حرم رضوی

رکاب زنی دوچرخه سواران خراسان رضوی به یاد شهدا

افتتاح دادگاه عمومی بخش سلامی خواف

سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد

اعلام قطعی آب در برخی مناطق اطراف حرم مطهر رضوی

تداوم پرواز‌های بازگشت حجاج به فرودگاه مشهد تا فردا 8 تیر

خراسان رضوی بیشترین تعداد نماینده را در مجلس دارد

برگزاری آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و هفتم‌تیر در مشهد

یک رکورد جدید نیروگاهی به‌ثبت رسید

اگر مجموعه‌ای استاندارد‌های لازم فنی را رعایت نکند نباید به فعالیت ادامه دهد

سرمایه‌گذار در پیچ‌وخم روند‌های اداری معطل نشود

سیتی هیولا را آزاد کرد

انتقاد کلوپ از فرمت جدید جام جهانی باشگاه‌ها

خرید پر سر و صدای عربستانی‌ها در لیگ ترکیه

اینترمیلان جدید و متفاوت از راه رسید

تقابل قهرمانان فوتبال ایران قبل از شروع لیگ

افشاگری کلوپ درباره تیم ملی آلمان

تعامل دستگاه‌ها موجب کاهش تخلفات می‌شود

پیام مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر به مناسبت فرا رسیدن ایام ماه محرم

پیچیدن طنین صدای کاروان نینوا در شهر

ندای حزن و ماتم سادات بشرویه در غم سید و سالار شهیدان

تقویت وحدت با وساطت دستگاه قضا در یک روستای مرزی

برنده توپ طلا اردوی اسپانیا را به هم ریخت

زمان رونمایی رسمی رئال از بمب آرژانتینی

شرط بارسلونا برای خرید رشفورد از منچستریونایتد

میلان سه بازیکن را پس فرستاد

هشدار مهم ژابی به رئال درباره یوونتوس

انقلاب تلویزیونی بزرگ در لیگ برتر انگلیس

13 سال پیش در چنین روزی، ماریو بالوتلی با دو گل، آلمان را از یورو 2012 حذف کرد

بلندقامت‌ترین خط حمله تاریخ تشکیل می‌شود!

11 سال پیش؛ گل فوق العاده خامس در جام جهانی 2014

زنده از بلگراد: ایران- آلمان

افتتاح رسمی سالن ورزشی شهدای جیم‌آباد منطقه رضویه

برنامه ریزی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام برای اربعین 1404

آسمان مرکز و نیمه غربی برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد

بدرقه عشاق تا بهشت

مارک آندره تراشتگن تنها به یک شرط حاضر است بارسلونا را ترک کند

افشاگری یورگن کلوپ؛ می‌توانستم سرمربی تیم ملی آلمان شوم

ترزگه: ولاهوویچ باید ثابت کند که لایق پوشیدن پیراهن یوونتوس است

کایل واکر از میلان جدا شد

یوسوفا موکوکو از دورتموند به کپنهاگن پیوست

قتل به‌خاطر ارتباط مجازی با دختر همسایه؛ نوجوان دهه هشتادی خون به پا کرد!