پیام خراسان

آخرين مطالب

استاندار خراسان رضوی:

انسجام نهادهای دولتی، نظامی و مردمی تجربه‌ای ملی در مدیریت بحران رقم زد اجتماعي

انسجام نهادهای دولتی، نظامی و مردمی تجربه‌ای ملی در مدیریت بحران رقم زد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی در سومین جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم، مسئولان و نهادهای مختلف در مدیریت بحران اخیر، بر استمرار آمادگی، انسجام و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر مردمی، نظامی و علمی استان تأکید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در جمع مدیران استانی گفت: تجربه 12 روز اخیر نشان داد خراسان رضوی می‌تواند الگوی ملی در حکمرانی میدانی و مردمی باشد.
وی از نقش مردم در حمایت و همراهی با نظام و دولت به‌ویژه در شرایط بحرانی سخن گفت و افزود: مردم ما دقیق، روشن و بصیر هستند. مردم در همه صحنه‌ها ایستاده‌اند و دین خود را ادا کرده‌اند، وظیفه ماست که این حضور را قدر بدانیم.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به روند مدیریتی در روزهای اخیر، گفت: تجربه 12 روز اخیر نشان داد که با هماهنگی و تقسیم کار میان سه حوزه نظامی‌امنیتی، دولت و بخش خصوصی، خراسان رضوی توانست بحرانی گسترده را با حداقل آسیب مدیریت کند که طی این مدت، 106 مصوبه در ستاد بحران استان تصویب و اجرا شد.
مظفری بیان کرد: جلسات کمیته اضطرار و شورای تأمین به‌صورت روزانه برگزار شد و اجرای دقیق مصوبات، پایش روزانه و حتی مانور پنج‌ساعته در اوج بحران باعث شد بیش از 30 چالش شناسایی و تقریباً تمام آنها در کمتر از 48 ساعت حل‌وفصل شود.
وی ادامه داد: نظم، انسجام و سرعت عمل نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی در کنار هماهنگی ادارات دولتی و مدیریت محلی، باعث شد که خراسان رضوی از مرحله کنترل بحران عبور کرده و وارد فاز تثبیت شود.
استاندار خراسان رضوی همچنین تأکید کرد: گزارش این فعالیت‌ها با تأکید بر ویژگی‌های علمی و اجرایی آن به دبیر هیئت دولت، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، وزیر کشور، رئیس ستاد بحران، معاون امنیتی و سایر مسئولان ملی ارائه شد و مورد استقبال قرار گرفت.
مظفری با اشاره به حضور گسترده نهادهای مردمی، اقتصادی و علمی در مدیریت بحران اظهار کرد: جلسه‌ای کم‌نظیر با حضور 75 نفر از فعالان اقتصادی، روسای اتاق بازرگانی، اساتید دانشگاه، مشاوران و نخبگان سیاسی برگزار شد که به‌صورت داوطلبانه ستادی با عنوان ستاد انسجام ملی و حمایت اجتماعی تشکیل دادند.
وی افزود: این جمع در هشت ماه گذشته کمیته‌هایی تشکیل دادند، برنامه‌ریزی کردند و در بحران اخیر وارد میدان شدند. برخی صنایع اعلام کردند آماده تولید قطعات مورد نیاز نیروهای نظامی هستند، حتی برخی از صنایع ماشین‌سازی، کارخانه خود را برای استقرار تیم‌های نظامی داوطلبانه در اختیار قرار دادند.
استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: این همدلی و انسجام در عین تفاوت‌های فکری و سیاسی، نشان داد که در بحران‌ها، منافع ملی و باور به نظام جمهوری اسلامی، عامل وحدت همه جریان‌ها و نهادهاست. این رویکرد، سرمایه‌ای عظیم برای استان و کشور است که باید به آن بها داد.
مظفری در بخش دیگر سخنان خود به ساماندهی اتباع خارجی نیز اشاره کرد و گفت: از سال‌ها پیش موضوع ساماندهی اتباع در دستور کار بوده و اخیراً با اخذ اختیارات کامل از وزیر کشور، روند اجرایی آن تسریع شده است.
وی ادامه داد: در بحران اخیر، با رعایت کرامت انسانی، خروج اتباع از استان با نظم و آرامش کامل و با همکاری نیروهای نظامی و خیرین انجام شد.
استاندار خراسان رضوی همچنین تصریح کرد: حتی بسته‌هایی برای مسیر خروج تهیه شد تا آرامش روانی مهمانان افغانستانی حفظ شود و صحنه‌هایی که در مرزها دیدیم، نشان‌دهنده مهمان‌نوازی و انسان‌دوستی ایرانی‌ها بود.
مظفری در بخش دیگری از سخنان خود به تداوم فعالیت‌های عمرانی و خدماتی در این مدت اشاره کرد و گفت: در ایامی که بحران مدیریت می‌شد، هیچ‌یک از برنامه‌های عمومی و عمرانی استان متوقف نشد.
وی اظهار داشت: پروژه‌های سه‌شنبه‌های خدمت، افتتاح و آغاز عملیات اجرایی مدارس، پارک‌ها، و به‌ویژه سه نیروگاه برق که همزمان به بهره‌برداری رسید، نشان داد که دولت در استان با قدرت در حال خدمت‌رسانی است و حتی رویدادهای عمومی مثل دوچرخه‌سواری خانوادگی با حضور بیش از هزار نفر برگزار شد تا حس امید، نشاط و امنیت در جامعه حفظ شود.
استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای آینده گفت: در کنار اقدامات جاری، برنامه‌های آینده نیز با جدیت در حال پیگیری است. همایش ملی آب توسط حوزه عمرانی برگزار خواهد شد و در شهریور ماه نیز نمایشگاه ملی انرژی و کنفرانس علمی انرژی را در مشهد خواهیم داشت.
مظفری افزود: همچنین پیشنهاد شده اولین نمایشگاه صدور خدمات فنی و مهندسی کشور در مشهد برگزار شود که تاکنون جای خالی آن احساس می‌شد.
استاندار خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: تجربه بحران اخیر نشان داد که انسجام، آمادگی و برنامه‌ریزی، کلید عبور از تهدیدات است. باید این آمادگی را حفظ و تقویت کنیم و به معنای واقعی از ظرفیت عظیم مردم و نخبگان در مسیر پیشرفت کشور استفاده کنیم.
در این جلسه همچنین آیت‌الله سید محمدحسین حسینی خراسانی نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری گفت: پیروزی در نبردهای اخیر، حاصل وحدت و ایمان مردم بود و یک اعجاز بزرگ اتفاق افتاد.
ایشان با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، بر اهمیت فرهنگ عاشورا، جایگاه شهدا، نقش رهبری و مسئولیت‌پذیری مدیران نسبت به مردم تأکید کرد.
وی در ابتدای سخنان خود با یاد و خاطره شهدای مقاومت، به‌ویژه شهدای نبرد 12 روزه همچون شهیدان سلامی، حاجی‌زاده، باقری، رشید، رمضان و کاظمی، صلوات فرستاد و برای آنان رحمت الهی و برای رهبری معظم انقلاب سلامتی و عزت مسئلت کرد.
آیت الله حسینی خراسانی شهادت را بالاترین افتخار انسان دانست و تأکید کرد: یاد این شهیدان باید همواره زنده بماند و الگوی مدیران، جوانان و همه مردم باشد.
به گفته وی، راه عاشورا هنوز زنده است و تا قیام حضرت ولی‌عصر (عج) ادامه خواهد یافت.
نماینده مردم استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: چنانچه ملت در صحنه نباشد، هیچ پیروزی و دستاوردی حاصل نخواهد شد. این مردم هستند که به نظام و مسئولان اعتبار می‌بخشند. اگر مردم از ما روی بگردانند، مشروعیت ما زیر سؤال می‌رود و باید همواره شاکر این نعمت الهی باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، مردم را اصلی‌ترین ستون اقتدار ملی دانست و گفت: اگر مردم نباشند، ما هم نیستیم. این مردم‌اند که پشتیبان انقلاب، رهبری و کشور هستند. هر اقدامی که آنان را ناامید کند، نوعی ناسپاسی نسبت به نعمت خداوند است.
آیت الله حسینی خراسانی با خطاب به مدیران استانی و مسئولان دولتی نیز افزود: هیچگاه از مراجعه مردم خسته نشوید. اگر کسی از حجم مسئولیت یا مراجعات مردمی گلایه کند دچار ناسپاسی شده است. وقتی مردم به شما رجوع می‌کنند، یعنی به شما اعتماد دارند و این فرصت را باید غنیمت شمرد.
نماینده مردم استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری با تمجید از عملکرد استاندار خراسان رضوی، تعامل سازنده بخش دولتی و خصوصی در استان را امیدبخش دانست.
حجت‌الاسلام والمسلمین زرندی، رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی نیز در این جلسه، ضمن تقدیر از نقش آفرینی مؤثر مسئولان و مردم در این مقطع تاریخی، با اشاره به آثار و پیامدهای این جنگ، بر آرامش، انسجام و وحدت ملی ملت ایران تأکید کرد.
وی افزود: آرامش و یکپارچگی ملت ایران در مقابل آثار ویرانی گسترده در سرزمین‌های اشغالی به‌ویژه در تل‌آویو و حیفا، نشانه‌ای روشن از پیروزی ملت ایران در این نبرد ترکیبی و روانی است.
حجت‌الاسلام والمسلمین زرندی با تشکر از استاندار خراسان رضوی و معاونان ایشان به‌ویژه در مدیریت هیجانات اجتماعی پس از واقعه، از همکاری نهادهای مختلف در تأمین آرامش عمومی نیز قدردانی کرد و بیان داشت: دستگاه قضایی نیز در دو حوزه‌ اصلی – هم جایی که پرونده تشکیل می‌شود و هم جایی که هنوز پرونده‌ای شکل نگرفته – اقدامات موثری را آغاز کرده است.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به راه‌اندازی مجتمع‌های جامع قضایی برای نخستین بار در کشور، این اقدام را گامی بزرگ در راستای تسهیل خدمات قضایی به مردم دانست و تصریح کرد: این مجتمع‌ها که شامل دادسرا، دادگاه کیفری بدوی، دادگاه صلح، دادگاه تجدیدنظر، اجرای احکام و شورای حل اختلاف هستند، با هدف تجمیع و یکپارچه‌سازی خدمات در پنج نقطه مشهد از جمله بلوار وحدت (مجتمع شهید بهشتی)، بلوار وکیل‌آباد (شهید کامیاب)، بلوار شیرودی (شهید قدوس)، خیابان کوهسنگی (شهید رئیس‌الهی) و مجتمع آیت‌الله شاهی راه‌اندازی شده‌اند.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در حوزه حقوقی نیز در دستور کار است اما به دلیل محدودیت فضا به‌صورت محدود آغاز شده، ابراز امیدواری کرد که با حمایت و مساعدت استاندار و معاونان ایشان، زیرساخت‌های لازم برای توسعه این خدمات فراهم شود.
احسان یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه با تأکید بر لزوم هماهنگی در مأموریت‌های خارج از مرکز، گفت: مدیران محترم دستگاه‌های اجرایی مستقر در مرکز استان، در صورت ضرورت برای خروج از مشهد یا استان، موظف‌اند پیش از انجام سفر، هماهنگی لازم را با استانداری و معاونت ذی‌ربط انجام دهند.
وی در ادامه افزود: این موضوع در شهرستان‌ها نیز به همین شکل خواهد بود و فرمانداران محترم لازم است این موضوع را به تمامی مدیران شهرستانی ابلاغ فرمایند.
یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرآیند تدوین برنامه هفتم توسعه استان نیز، گفت: ضروری است مدیران محترم دستگاه‌های اجرایی استان نسبت به تکمیل جداول برنامه‌ریزی استانی مرتبط با برنامه هفتم پیشرفت و توسعه که با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در حال انجام است، اهتمام ویژه داشته باشند و این موضوع را در اولویت کاری خود قرار دهند.
امیرالله شمقدری، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی، نیز در این جلسه‌، به تشریح اقدامات و دستاوردهای مدیریت بحران در پی تهاجم رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: دوازده روز تهاجم رژیم صهیونیستی موجب ایجاد دستاوردهای جدیدی برای ملت ایران شد. نیروهای مسلح با دفاع جانانه و مردم با حمایت همه‌جانبه، مقاومت دشمن را در جنگ سخت ناکام گذاشتند.
وی در ادامه افزود: دشمن امروز راهبرد خود را بر ایجاد تفرقه و خدشه در انسجام ملی و اجرای عملیات روانی گسترده قرار داده است، اما ملت ایران این موضوع را به خوبی درک کرده‌اند.
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در طول دوازده روز گذشته، 19 جلسه تخصصی از جمله شورای تأمین استان، کمیته امنیتی استان و کمیته تخصصی ریزپرنده‌ها در استانداری برگزار شده است. همچنین در دستگاه‌های امنیتی نیز کمیته‌های تخصصی مقابله با عملیات روانی و سایر موارد مرتبط فعال بوده‌اند.
وی با اشاره به بحث خروج اتباع افغانستانی از ایران تصریح کرد: در مقابله با جنگ نرم دشمن، باید هوشیار باشیم. ایران افغان‌ستیز نیست و این موضوع یکی از راهبردهای عملیات روانی دشمن است.
شمقدری تأکید کرد: ما در چهل و هفت سال گذشته از اتباع افغانستان با احترام و کرامت استقبال کرده‌ایم. استاندار محترم تأکید داشتند که نه تنها در ساماندهی این عزیزان دقت شود، بلکه در بدرقه آنان نیز به کرامت انسانی توجه کامل گردد.
وی در ادامه افزود: در روزهای اخیر، در نقطه صفر مرزی با والی هرات گفتگوهای خوبی صورت گرفت و هماهنگی‌های مطلوبی انجام شده است.
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی همچنین با قدردانی از نیروهای مسلح و دستگاه‌های امنیتی اظهار داشت: اگر امشب به راحتی خوابیدیم، به واسطه تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای امنیتی و مسلح است که با چشمانی نافذ امنیت را برقرار کرده‌اند تا مردم در آرامش باشند.
علیرضا قامتی، معاون هماهنگی امور عمرانی و قائم مقام و سخنگوی ستاد اضطرار مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: استاندار محترم از ساعات اولیه وقوع بحران، دستور تشکیل دو جلسه شورای اضطرار در ساعت هشت صبح و شورای تأمین استان در ساعت ده همان روز را صادر کردند.
وی در ادامه افزود: این تدبیر بر اساس دانش، بینش و دقت ایشان، منجر به تصویب فرماندهی واحد شد که اساس موفقیت در مدیریت شرایط اضطرار است. همچنین با ابلاغ سخنگویی واحد و تعیین قائم‌مقامی حوزه‌های امنیتی و غیر امنیتی، هماهنگی و انسجام مناسبی ایجاد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی همچنین ادامه داد: این اتفاق فرصت‌های بسیاری را ایجاد کرد و با واگذاری اختیارات طبق اصل 127 قانون اساسی به استانداران، که چندی پیش استاندار محترم در این خصوص مکاتباتی با رئیس‌جمهور و جلساتی داشتند، توانستیم از این ظرفیت به بهترین نحو بهره‌مند شویم.
قامتی همچنین بیان کرد: این اختیارات از ابتدای سال در جلسات شورای اضطرار مورد استفاده قرار گرفت و همه دستگاه‌ها در یک تعامل و همدلی کامل توانستند امکانات استان را در جهت رفع شرایط اضطراری به کار گیرند.
وی تصریح کرد: وحدت فرماندهی، تفکیک وظایف، انتخاب سخنگو، استمرار برنامه‌های روزانه و اطلاع‌رسانی صحیح و به‌موقع، از عوامل کلیدی موفقیت ما بود. همچنین در حوزه تأمین منابع مالی نیز به گونه‌ای عمل شد که معیشت مردم عزیزمان حفظ گردد و آرامش لازم تأمین شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی در ادامه تاکید کرد: همکاری بخش خصوصی، تشکل‌های مردمی و بازار در سطح اجرایی نیز نقش مهمی در تحقق این موفقیت داشت.
قامتی به تلاش‌های مستمر در تنظیم بازار و تأمین نیازهای اساسی نیز اشاره کرد و گفت: معاونت محترم اقتصادی استان جلسات روزانه‌ای برای مدیریت بازار برگزار می‌کند و دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های کشاورزی، آرد و نان، سوخت و انرژی که از موضوعات حیاتی در شرایط اضطرار هستند، تلاش کردند تا هیچ مشکلی برای مردم به وجود نیاید.
وی ادامه داد: پس از ساعات اولیه بحران، صف‌های طولانی در استان شکل نگرفت و مدیریت مناسبی بر بازار حاکم بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی همچنین تصریح کرد: این موفقیت‌ها مرهون انسجام و همدلی تمامی دستگاه‌ها و اعضای شورای اضطرار است.
هادی مخملی رئیس اتاق اصناف مشهد نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت بیش از 150 هزار واحد صنفی در سطح این شهر گفت: حدود یک چهارم این واحدها در قالب کارگاه‌های تولیدی و خدماتی فعالیت می‌کنند و به شهروندان گرامی ارائه خدمت دارند.
رئیس اتاق اصناف مشهد بیان کرد: با آغاز جنگ 12 روزه، اتاق اصناف ایران در نخستین روز اقدام به راه‌اندازی قرارگاه شهید سلامی کرد.
وی ادامه داد: متعاقب آن، در تمامی مراکز استان‌ها قرارگاه‌های متناظر تشکیل شد و نهادهای ذی‌ربط عضو این قرارگاه‌ها شدند. اجرای مصوبات قرارگاه‌ها در سطح بازار بدون وقفه دنبال شد.
مخملی همچنین تأکید کرد: در حوزه تأمین نیازهای عمومی مردم، هیچ‌گونه کمبودی مشاهده نشد و تنها در روز اول تا ظهر روز دوم، بازار با حجم خرید هیجانی مواجه شد که بلافاصله با تمهیدات اندیشیده شده، آرامش به بازار بازگشت. از جمله اقدامات مؤثر، برگزاری مستمر جلسات ستاد تنظیم بازار مشاغل و استان به ریاست دکتر جمشیدی بود که با حمایت و پیگیری‌های مستمر دکتر حسینی، فرماندار مشهد، همراه شد.
رئیس اتاق اصناف مشهد همچنین اظهار کرد: همچنین قرارگاه مرکزی نظارت و بازرسی در حوزه بازار مستقر در فرمانداری نقش مؤثری در ایجاد هماهنگی و بازگرداندن ثبات به بازار ایفا کرد. تمام این تلاش‌ها در راستای ارائه خدمات شایسته به مردم مشهد، به‌ویژه زائران حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام، صورت گرفته است.
فیروز ابراهیمی رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این جلسه، از اقدامات دستگاه قضایی استان به‌ویژه معاونت پیشگیری در هماهنگی با نظام بانکی و مالیاتی در ایام جنگ 12روزه قدردانی کرد و این همراهی را مایه دلگرمی بخش تولید استان دانست.
وی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان خراسان رضوی افزود: در حال حاضر بالغ بر 5900 واحد صنعتی در استان فعال هستند. سرمایه‌گذاری‌های صورت‌گرفته در حوزه صنعت و معدن به رقمی در حدود 10 تا 11 هزار میلیارد تومان می‌رسد.
ابراهیمی ادامه داد: در بخش معدن نیز استان دارای 1080 واحد معدنی فعال است. این دو حوزه مجموعاً 240 هزار اشتغال مستقیم ایجاد کرده‌اند که از این تعداد، 225 هزار اشتغال در صنعت و نزدیک به 14 هزار شغل در بخش معدن محقق شده است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در ادامه به اقدامات انجام‌شده در ایام جنگ نیز اشاره کرد و گفت: با آغاز بحران، سعی کردیم با هماهنگی کامل و همکاری همه‌جانبه، از ایجاد خلأ روانی و کمبود کالا در بازار جلوگیری کنیم.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهار کرد: در همان ابتدا با درخواست عدم قطع برق صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی موافقت شد و این صنایع که پیش از آن با یک شیفت فعالیت می‌کردند، در مدت زمان کوتاهی به سه شیفت افزایش ظرفیت دادند.
وی تصریح کرد: در این مدت، پیام‌هایی از صنعتگران دریافت شد که از آمادگی کامل برای تأمین کالاهای اساسی مردم با دستور استاندار و با هر قیمتی که لازم باشد، خبر می‌دادند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت همچنین به جلسات هفتگی با استاندار در روزهای یکشنبه ساعت 6 صبح اشاره کرد و گفت: این نشست‌ها فرصتی برای پیگیری و حل مسائل حوزه تولید، تجارت و اقتصاد استان با حضور نمایندگان تمامی بخش‌هاست. همچنین جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، ستاد تسهیل، و بازدیدهای میدانی از واحدهای صنعتی، نقش مهمی در هم‌افزایی میان بخش دولتی و خصوصی ایفا کرده‌اند.
ابراهیمی با اشاره به لزوم هماهنگی بیشتر دستگاه‌های اجرایی با سیاست‌های اقتصادی استاندار، پیشنهاد داد که هر دستگاه دولتی یک میز خدمت ویژه برای حوزه تولید در نظر بگیرد.
حسین اسماعلیان مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد نیز در این جلسه گفت: مشهد جمعیتی حدود 4 میلیون نفر نفر و حضور گسترده زائران به‌ویژه در ایام پیک مصرف آب، با پیچیدگی‌های فراوانی در تأمین آب روبه‌رو است.
وی ادامه داد: در 10 سال گذشته، به طور میانگین 50 درصد از آب مشهد از طریق سدها و 50 درصد از منابع زیرزمینی تأمین شده‌ است. با این حال، در برخی سال‌ها تا 75 درصد تأمین از منابع سطحی نیز تجربه شده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد افزود: دشت مشهد که یکی از بحرانی‌ترین دشت‌های کشور به شمار می‌رود، با افت شدید سطح آب مواجه است. اکنون سطح ذخیره سد دوستی تنها 7 درصد ظرفیت را پوشش می‌دهد که نیمی از آن متعلق به کشور ترکمنستان است. در سال گذشته نیز چاه‌های آب شرب با 11 درصد کاهش در آبدهی مواجه بودند.
اسماعیلیان ادامه داد: روستاهای پیرامون مشهد نیز با مشکلات جدی مواجه‌اند؛ این روستاها با جمعیت‌های چند هزار نفره در برخی موارد از شهرهای کوچک نیز بزرگ‌ترند، اما طی سال‌های اخیر از اعتبارات محرومیت‌زدایی محروم مانده‌اند.
وی در ادامه گفت: در خصوص مصرف نیز اقدامات موثری انجام شده است؛ سرانه مصرف آب در مشهد کمترین میزان در کشور است و میزان پرت شبکه نیز از سایر شهرها کمتر است. در سال گذشته، مصرف عمومی 5 درصد و مصرف دستگاه‌های دولتی تا 20 درصد کاهش یافته است. با وجود این همراهی‌ها، سال 1404 با شرایطی بسیار ویژه و بحرانی همراه خواهد بود.
اسماعیلیان همچنین در پایان، خاطرنشان کرد: از تمامی دستگاه‌های اجرایی خواسته می‌شود با همکاری جدی، مجوزهای لازم را برای اجرای طرح‌های اضطراری صادر کنند تا امکان مدیریت بهتر تنش آبی پیش رو فراهم شود.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه انتصاب‌های جدید استان نیز بیان شد که بدین شرح است: محمد شاهرخی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان صالح‌آباد، هادی میرزایی به عنوان سرپرست اداره امور شعب بانک سپه استان، کامیار اسماعیل‌پور به عنوان سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در استان، جواد صفاری به عنوان سرپرست بانک علم و فناوری استان منصوب شدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/882844/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

100 مجوز بی نام سرمایه گذاری درخراسان شمالی رونمایی می‌شود

شاخص آلودگی هوای مشهد در هشت منطقه به وضعیت قرمز رسید

الهلال تیمی است در حد رئال مادرید و یوونتوس!

برادر دیوگو ژوتا، وینگر دریبل‌زن و تحصیل‌کرده

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

وقتی مسی و سوارز بازی پدل را جدی می‌گیرند!

احساسی‌ترین پیام‌های تسلیت برای دیوگو ژوتا

اولین ویدیو منتشر شده از آتش گرفتن لامبورگینی دیگو ژوتای فقید و برادرش

اثر جدید حمید سحری؛ وضعیت متفاوتِ رئال مادرید و بارسلونا در این روزها

ستاره دورتموند در آمریکا بازیکن چلسی می‌شود!

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

خبرهای گوناگون از بردسکن

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

استوری غم‌انگیز سرمربی استقلال برای ژوتا

ستاره انگلیسی با دستمزد نجومی در بشیکتاش

ساموئله ریچی به میلان پیوست

متن کامل پیام احساسی آرنه اشلوت برای ژوتا

مهلت یک ماهه برای بررسی نقاط مستعد خراسان رضوی در احداث شهرک صنعتی

نقص فنی قطار کرج ـ مشهد رفع شد

تشکیل پرونده برای 7 واحد صنفی متخلف در بردسکن

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

قیمت گوشت قرمز در بازار

دلیل انتقال مودریچ به میلان مشخص شد

ویرتز از چند ماه قبل لیورپول را انتخاب کرده بود

اخبار و حواشی داغ جام جهانی باشگاه‌ها

رافا مارین از ناپولی به ویارئال پیوست

معرفی باشگاه پالمیراس برزیل، تیم حاضر در جام جهانی باشگاه‌ها

خاطره‌بازی و مروری بر آخرین لحظات فوتبالی دیگو ژوتا، مهاجم درگذشته لیورپول

پلی به گذشته؛ برتری 4-0 منچسترسیتی مقابل لیورپول در لیگ برتر انگلیس

عکس/ تشییع پیکر شهید وحیدی از نگاه دوربین خبرنگاران

تامی آبراهام به بشیکتاش پیوست

منتخبی از گل و پاس‌ گل‌های ژائو پدرو در برایتون

هشدار جدی به آرنولد؛ کارواخال از تو بهتر است

نفس راحت بارسا با پاسخ منفی نیکو به بایرن

هیجان در انگلیس؛ وقت خرید ستاره رئال است!

دروازه‌بان ملوان در آستانه حضور در استقلال

بازگشت علی دایی به پرسپولیس

تاکید بر اقامه نماز اول وقت ظهر تاسوعا و عاشورا در بردسکن

آب شرب روستای اسلام آباد بردسکن جان تازه ای گرفت

علاج موقت خاموشی‌ها

تأمین پایدار آب شرب در ایام تاسوعا و عاشورا مورد تأکید است

پیام استاندار خراسان جنوبی به مناسبت سالروز فرمان رهبری درمورد قاچاق کالا

پرهیز مردم از خرید هیجانی و تأمین اقلام اساسی؛زمینه‌ساز آرامش حاکم بر بازار

سنت‌شکنی بزرگ؛ ادای احترام ویژه ویمبلدون به ژوتا

پاداش کلباء برای قدوس: عدد خاص

صعود روسیه به یک چهارم نهایی جام جهانی 2018 با غلبه بر اسپانیا در ضربات پنالتی

روپایی زدن ژابی آلونسو در تمرینات رئال مادرید؛ توجه ویژه سرمربی اسپانیایی به کیلیان امباپه

تاکتیک جدید پپ گواردیولا در منچسترسیتی چه خواهد بود؟

نیاز فوری به پول:؛ بارسا آماده فروش ستاره آکادمی

چابرادزه و اولین جام؛ 6 روز بعد از ذوب آهن!