قلیزاده به اردوگاه آبیها رسید
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ورزش 3 /ستاره ایرانی لخ پوزنان راهی لهستان شد تا در تمرینات پیش فصل شرکت کند.
تیم فوتبال لخ پوزنان در حالی طی هفتههای اخیر تمرینات آمادهسازی خود را برای حضور موفق در فصل جدید لیگ استراکلاسا و لیگ قهرمانان اروپا آغاز کرده و یک مسابقه تدارکاتی انجام داده که علی قلیزاده در جمع آنها حضور نداشت، اما امروز دوری بازیکن ایرانی به پایان رسید.
قلیزاده پس از یک سال و نیم همکاری با لخ پوزنان و علیرغم پیشنهاداتی که داشت، دوباره به قراردادش پایبند مانده و به محل اردوی تیمش بازگشت تا در تمرینات شرکت کند و آماده شروع فصل جدید شود.
ستاره ایرانی لخ پوزنان که در 33 مسابقه فصل اخیر لیگ استراکلاسا لهستان به میدان رفت و در مسیر قهرمانی تیمش نقش مهمی داشت و توانست هشت گل به ثمر رساند و پنج پاس گل بدهد، حالا دوباره به محل تمریناتشان بازگشته تا ماجراجویی جدیدی را آغاز کند.


قلیزاده در فصل اخیر شرایط خوبی داشت و دیگر خبری از مصدومیتهای او نبود که اخیرا نیز پس از پشت سر گذاشتن یک عمل جراحی کوچک، به شرایط مطلوب بازگشته تا بتواند در اردوی پیشفصل شرکت کند و آماده دیدارهای تدارکاتی و مسابقه سوپر جام برابر لخیا شود.
بازار
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/882863/