تاکید بر اقامه نماز اول وقت ظهر تاسوعا و عاشورا در بردسکن
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - اقامه نماز روز تاسوعا و عاشورا در صدر برنامه های هیات های عزاداری در بردسکن قرار می گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شورای هیات های مذهبی بردسکن بر اقامه نماز اول وقت به جماعت در ظهر روز تاسوعا و عاشورای حسینی تاکید کرد.
فریدون مزینی در جمع مسئولان هیات های عزاداری شهرستان بردسکن گفت: هیچ هیات عزاداری نباید قبل از اقامه نماز روز تاسوعا و عاشورا پذیرایی را شروع کند.
وی عنوان کرد: امام حسین علیه السلام برای ترویج و اقامه نماز، قرآن و شعارهای الهی قیام کرد و مناجات و نیایش با پروردگار بهترین و لذت بخش ترین اعمال است که باید هر ملتی که برای خدا قیام میکند همین اعمال و شعار را ملاک عمل خویش قرار دهد.
وی همچنین به سنت دسته روی هیات ها به سمت گلزار شهدای بردسکن در روز عاشورای حسینی اشاره کرد و افزود: با توجه به وجود بیش از 20 هیات عزاداری در سطح شهر بردسکن، براساس تصمیم گرفته شده مقرر شد اولین هیات ساعت 7 صبح در مسیر گلزار شهدا به عزاداری بپردازد تا قبل از اذان، عزاداری هیات ها به پایان برسد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/882908/