پیام خراسان

آخرين مطالب

کاهش قیمت و افزایش فایل‌های اجاره مسکن با خروج اتباع غیرمجاز گفتگو

کاهش قیمت و افزایش فایل‌های اجاره مسکن با خروج اتباع غیرمجاز
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مهر / نایب رئیس اتحادیه املاک گفت: اگرچه آمار رسمی در دست نیست، اما مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که با شدت گرفتن خروج اتباع، عرضه مسکن در بخش املاک کلنگی به‌ویژه در مناطق پایین‌شهر افزایش یافته است.
داوود بیگی‌نژاد نایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به وضعیت کنونی بازار مسکن، اظهار کرد: در ماه اخیر، اگرچه آمار رسمی در دست نیست، اما مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که با شدت گرفتن خروج اتباع از کشور، عرضه مسکن در بخش املاک کلنگی به‌ویژه در مناطق پایین‌شهر افزایش یافته است.
وی با اشاره به ممنوعیت جدید در خصوص عدم انعقاد قرارداد اجاره با اتباع غیرمجاز، افزود: تاکنون هیچ سامانه‌ای برای ثبت قراردادهای اجاره اتباع در دو درگاه رسمی «کاتب» و «خودنویس» تعریف نشده است و متأسفانه این افراد در عمل، هیچ قرارداد رسمی‌ای نداشته‌اند.
بیگی‌نژاد ادامه داد: اتباع خارجی اصولاً امکان مالکیت نداشتند، مگر در قالب شرکت‌ها، و در حوزه اجاره نیز امکان ثبت قرارداد نداشتند. به همین دلیل، نه تعداد آنان در کشور مشخص است، نه محل دقیق سکونت‌شان، و نه آمار روشنی از میزان قراردادهای موجود با آن‌ها در دسترس است. در حال حاضر بسیاری از املاکی که پیش‌تر در اختیار اتباع بوده، اکنون با قیمت‌هایی معادل سال گذشته عرضه می‌شوند که همین امر موجب کاهش نرخ اجاره در این بخش شده است.
نایب رئیس اول اتحادیه املاک بیان کرد: این کاهش قیمت تنها در حوزه املاک کلنگی مشهود است و در بخش آپارتمان‌ها، قیمت‌ها نسبت به سال گذشته افزایش یافته، هرچند حجم معاملات همچنان راکد است.
بیگی‌نژاد تأکید کرد: همچنین به دلیل نداشتن دسترسی بانکی و محدودیت در انجام تراکنش‌های مالی، چگونگی جابه‌جایی پول بین اتباع و مالکان نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. نکته اساسی اینجاست که در صورت خروج گسترده این افراد از کشور، بازار مسکن در حوزه اجاره‌بها با تأثیر چشمگیری مواجه خواهد شد، زیرا عرضه فایل افزایش می‌یابد. تجربه جنگ تحمیلی 12 روزه نیز نشان داد که با خروج اتباع از برخی مناطق، تعداد زیادی از فایل‌های ملکی قدیمی یا کلنگی وارد بازار شد که یا با قیمت سال قبل عرضه می‌شد یا حتی ارزان‌تر.
بیگی‌نژاد در پایان تأکید کرد: اطلاعات شفافی از قراردادها، محل سکونت و وضعیت معیشتی این افراد در دست نیست، در حالی که واقعیت این است که اتباع شب‌ها در گوشه‌ای از این کشور سکونت دارند، اما ما نه از مکان آن‌ها مطلعیم و نه از نحوه و میزان قراردادهای‌شان با مالکان ایرانی.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/883114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواداران لیورپول سوگوار دیوگو ژوتا

کول پالمر، درباره صحبت‌هایش با استوائو در پایان بازی

نظر جالب کروس درباره انتقال مودریچ به میلان

لیائو در مونیخ، بایرن خیال همه را راحت کرد

برترین گل های بازیکنان برزیلی در لالیگا

آشنایی با لئوپولدو لوکه، اختاپوس سبیلوی آرژانتین؛ از درخشش در روز فوت برادر تا قهرمانی جام جهانی و فوت بر اثر کرونا

تو همیشه شماره 20 ما خواهی بود، دیگو

بارسلونا قید خرید ستاره اینتر را زد

اگر صلاح آن پاس را نمی‌داد ژوتا امروز زنده بود!

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

درویش بله دورسون را گرفت

مشهد الرضا، سوگوار عاشورای حسینی

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

تمام گل‌های اندرسون لوپز در لیگ نخبگان آسیا

اولیویه ژیرو بازگشته!

دورتموند خاطره دردناک وینیسیوس را زنده کرد

جدیدترین شکار فوتبال عربستان از بارسلونا

خاکسپاری ژوتا با حضور پُرشمار هم‌تیمی‌ها و اهالی فوتبال

پاداشی بی‌سابقه برای بازیکنان رئال مادرید در صورت فتح جام جهانی باشگاه‌ها

چراغ‌ سبز تراشتگن به پیشنهاد اینتر برای جانشینی زومر

نقل و انتقالات اینتر به پایان رسید!

مردم سراسرخراسان رضوی، عزادار تاسوعای حسینی

مراسم عزاداری مهاجران افغانستانی ساکن آمریکا و اروپا در مشهد

چلسی ستاره دورتموند را خرید

تیم منتخب تاریخ بارسلونا از نظر مارک برنال

ستاره سابق یونایتد مربی آرسنال می‌شود

گالتیه مربی نئوم عربستان شد

الوحده بدون احمد نور و با مورایس در آلمان

ستاره یوونتوس هدف جدید لیگ عربستان

دو ستاره رئال در آستانه محرومیت

نابودی حریفان رئال با کاغذ جادویی!

490 هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی کشور را ترک کردند

در چنین روزی؛ صعود ایتالیا به نیمه نهایی جام جهانی 1982 با پیروزی برابر برزیل در روز هت‌تریک پائولو روسی

الخلیفی پی‌اس‌جی را تحویل داد!

قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا، نتیجه آخرین بازی دیوگو ژوتا و کریستیانو رونالدو در کنار یکدیگر

گل زیبای دنی کارواخال در تمرینات رئال مادرید

تصور غم همسر و فرزندان ژوتا برایم ممکن نیست

پاس گل دیدنی مارکو رویس در جریان بازی لس آنجلس گلکسی و ونکوور

جنگ دمبله برای همه طلاهای جهان

21 سال گذشت؛ قهرمانی یونان در یورو 2004 با برتری 1-0 مقابل پرتغال

ناکامی لامین یامال در متقاعد کردن نیکو ویلیامز برای پیوستن به بارسلونا

شیرجه دیدنی و سیو فوق‌العاده دروازه‌بان 44 ساله فلومیننزه مقابل الهلال

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

ستاره الهلال از شدت ناراحتی نخوابید

اشک های بهترین دوست ژوتا بعد از فوت او

امشب در فینال لیگ قهرمانان بازی داریم!

بارسلونا درس نگرفت و گلباران شد!