پیام خراسان

آخرين مطالب

15-0؛ جاروبرقی ترسناک انریکه! ورزشی

15-0؛ جاروبرقی ترسناک انریکه!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /هیولایی که لوئیس انریکه از پاریس ساخته، در دو ماه اخیر به چهار ابرقدرت فوتبال اروپا در مجموع 15 گل زده است.
پاری‌سن‌ژرمن به سوی «پنج‌گانه» پیش می‌رود و رکوردهای متعددی را پشت سر می‌گذارد. لوئیس انریکه تیمی ساخته که اگر کامل نباشد، بسیار به آن نزدیک است.
کلود ماکله‌له پس از پیروزی قاطع 4-0 مقابل رئال مادرید در نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها، در گفت‌وگو با دازن به انریکه گفت: «کسانی که بازی پاریس را می‌بینند، نمی‌دانند چگونه باید آن را متوقف کنند. این تیم مانند یک جاروبرقی است. همه‌چیز را جارو می‌کند، پیش می‌رود و ضربه می‌زند.»

پیام خراسان

انریکه پرسید: «تو بچه داری، نه؟» ماکله‌له پاسخ داد: «بله.» انریکه ادامه داد: «بچه‌هایت از بازی کردن خسته می‌شوند؟» و پاسخ شنید: «خیر.» 
انریکه گفت: «بازیکنان ما هم همین‌طور. خوشحالم، چون این هدف من به‌عنوان مربی است: اینکه بازیکنان و هواداران لذت ببرند. این فصل فوق‌العاده‌ای است و لحظه‌ای عالی برای پاریسی‌ها.»
رئال مادرید به فهرست بلند قربانیان «جاروبرقی» لوئیس انریکه اضافه شد. پاری‌سن‌ژرمن در چهار دیدار اخیر خود در رقابت‌های بین‌المللی مقابل تیم‌های اروپایی، نتیجه‌ای خیره‌کننده با مجموع 15-0 به دست آورده است. و چه حریفانی: این تیم در فینال لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 5-0 اینتر را در هم کوبید، در اولین بازی جام جهانی باشگاه‌ها 4-0 اتلتیکو را شکست داد، در یک‌چهارم نهایی 2-0 بایرن را مغلوب کرد و در نیمه‌نهایی 4-0 رئال مادرید را که تا آن لحظه در تورنمنت هیچ‌گاه عقب نیفتاده بود، از پیش رو برداشت.
این پیروزی یک ناک‌اوت بود. تا دقیقه 24، پاری‌سن‌ژرمن با نتیجه 3-0 پیش افتاده بود؛ رکوردی که هیچ تیمی در قرن حاضر در رقابت‌های بین‌المللی مقابل رئال مادرید به آن دست نیافته بود. در نهایت، نتیجه 4-0 شد؛ دستاوردی بی‌سابقه برای یک تیم فرانسوی در نیمه‌نهایی یک تورنمنت فیفا/یوفا. پاری‌سن‌ژرمن همچنین اولین باشگاه فرانسوی خواهد بود که در فینال جام جهانی باشگاه‌ها/جام بین‌قاره‌ای حضور می‌یابد.

پیام خراسان

تماشای پاری‌سن‌ژرمن مثل تماشای بارسای پپ است!
جیمی کاراگر در توییتی نوشت: «تماشای پاری‌سن‌ژرمن مثل تماشای بارسلونای پپ است! نمی‌توانم تعریف بزرگ‌تری از این بکنم.» 
لوئیس انریکه در ابتدای جام جهانی گفته بود: «ما قهرمان اروپا هستیم و هیچ‌کس نمی‌تواند این را از ما بگیرد. فکر می‌کنم قهرمان بزرگی هستیم، چون مسیرمان دشوار بود. اما این تنها آغاز راه است. این اولین قدم‌های تیمی است که می‌خواهد تسلط داشته باشد. بازیکنان و باشگاه می‌خواهند به پیروزی ادامه دهند.»
آمار پاری‌سن‌ژرمن ترسناک است. این تیم از گلباران به گلباران دیگر پیش می‌رود. در سال 2025، در 16 بازی چهار گل یا بیشتر به ثمر رسانده است. این بهترین عملکرد آنها در یک سال تقویمی از سال 2018 (17 بازی) است و هنوز نزدیک به نیمی از سال باقی مانده است. 
آنها همچنین در آستانه ثبت پرگل‌ترین فصل خود هستند. تاکنون 168 گل به ثمر رسانده‌اند و برای برابر کردن رکورد فصل 18-2017 (171 گل)، تنها به سه گل دیگر در فینال مقابل چلسی نیاز دارند.
این تیم همچنین رکورد تعداد پیروزی‌های یک فصل را شکسته است. رکورد قبلی 47 پیروزی با هدایت لوران بلان در فصل 16-2015 بود، اما آنها اکنون به 48 پیروزی رسیده‌اند. در سال 2025، پاری‌سن‌ژرمن در 41 بازی رسمی 34 پیروزی کسب کرده که برابر با تعداد پیروزی‌های کل سال 2024 (34 پیروزی در 53 بازی) است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/884189/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

پیام مالدینی برای تئو: دل‌مان برایت تنگ می‌شود

اثر جدید حمید سحری؛ پی اس جی 4-0 رئال مادرید

نگاهی به 15 گل برتر کومو در سری آ ایتالیا

طنین شعار مرگ بر اسرائیل در حرم مطهر رضوی

دوره کشوری توانمندسازی منابع انسانی آموزش و پرورش در مشهد برگزار می شود

داروی ریزش مو ستاره اتلتیک را بیچاره کرد!‏

نیم‌نگاه بارسلونا به شرایط جذب دو مدافع میانی بایرن مونیخ

ناکامی دوباره ناتینگهام فارست در راه جذب یوان ویسا

بمب بعدی رئال تایید شد؛ دفاع وسط لیورپول!‏

باشگاه الهلال عربستان با انتشار ویدیویی از انتقال تئو هرناندز به این تیم خبر داد

توتونچی: پسر من از مدافعان رئال مادرید بهتر است

15 گل برتر تورینو در سری آ 2024/25

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

همسر امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت

جابه‌جایی بیش از 716 هزار مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل خراسان جنوبی

سیمون آدینگرا به ساندرلند پیوست

توقف مذاکرات ناپولی و گالاتاسارای بر سر ویکتور اوسیمن

اتفاق تاریخی؛ آرسنال برای جذب اولیویا اسمیت رکورد نقل و انتقالات فوتبال زنان را می‌شکند

بایرلورکوزن با 2 خرید از آیندهوون، جای خالی فلوریان ویرتس را پر می‌کند

تئو هرناندز: میلان همیشه اولویت من بود اما همیشه همه‌چیز به یک نفر بستگی ندارد

مورگان گیبس وایت به تاتنهام پیوست

غندی پور به شباب الاهلی پیوست

پلی به گذشته؛ پیوستن کریم بنزما به رئال مادرید در سال 2009

در چنین روزی؛ صعود آرژانتین به مرحله بعدی کوپا آمریکا با پیروزی برابر کاستاریکا در روز بریس آگوئرو

ناراحتی برایان امبومو از طولانی شدن روند انتقالش به منچستریونایتد

دستور استاندار خراسان رضوی برای فعالیت مجدد شورای احیای توس

اهدای عضو به 3 بیمار زندگی دوباره بخشید

تلفات و ضایعات حوزه دام و غذا، بسیار و بهره وری پایین است

سیتی برای یک انتقال بزرگ آماده می‌شود

یک خبر خوشحال‌کننده به بارسلونا رسید

توافق با فنر؛ مهاجم پاریس از اینتر دور شد

یک جام، چهار رؤیا؛ نبرد جوکوویچ، سینر، آلکاراس و فریتز برای جاودانگی

آماری از مسی که بهتر است رئال نبیند!

چیرو ایموبیله به بولونیا پیوست

غیرمنتظره؛ غندی‌پور به شباب الاهلی پیوست!

درخواست استقلال از علی کریمی، به اردوی ترکیه بیا!

تئو هرناندز به الهلال پیوست

رفع مشکل همه روستا‌های دارای تنش آبی کشور در دستور کار است

برگزاری محفل قرآنی «به سوی فتح» در حرم مطهر رضوی

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از حوزه های برگزاری آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی

لورنز، پسر ریو فردیناند، به برایتون پیوست؛ فصلی جدید برای «نپو بیبی» دنیای فوتبال

تاتنهام به دنبال جادوگر قرمزپوش؛ اسپرز، مورگان گیبس وایت را می‌خواهد

ملاقات تئو هرناندز با رییس باشگاه الهلال عربستان در پاریس؛ درخواست مستقیم اینزاگی اجرا می‌شود

مهاجم جوان و مغضوب رئال مادرید راهی اوساسونا می‌شود

اینتر سه روز به هاکان مهلت داد