پیام خراسان

آخرين مطالب

مرضیه جعفری: با قلبمان سلام نظامی دادیم ورزشی

مرضیه جعفری: با قلبمان سلام نظامی دادیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /پس از 830 روز انتظار، تیم ملی فوتبال زنان ایران سرانجام طعم پیروزی را چشید.
 روز پنجشنبه، ملی‌پوشان کشورمان در نخستین دیدار خود در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا 2026، در امان اردن به مصاف سنگاپور رفتند و موفق شدند حریف خود را شکست دهند. این پیروزی، هر چند مقابل یکی از آسان‌ترین حریفان گروه به دست آمد و سنگاپور پیش از این به بوتان هم باخته بود اما نقطه عطفی برای شاگردان مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی بود که برای اولین‌بار به ‌طور رسمی روی نیمکت تیم ملی نشسته بود.
با این برد، تیم ملی زنان گام اول را محکم برداشت، اما با سه دیدار دشوار دیگر و رقابت تنگاتنگ با اردن برای صعود به جام ملت‌ها راهی طولانی در پیش دارد. به‌ طور حتم برد چهار گله مقابل سنگاپور بازیکنان را به لحاظ روانی در اوج نگه می‌دارد و شانس کسب آخرین سهمیه حضور در جام ‌ملت‌ها را افزایش‌ می‌دهد.
در همین راستا، گفت‌وگویی با مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی زنان ترتیب دادیم که در ادامه می‌خوانید.
ارزیابی کلی شما از بازی با سنگاپور چیست؟ 
بازی خیلی خوبی بود، البته رقیب بسته بازی می‌کرد. آنها تدافعی کار می‌کردند و نیم نگاهی به ضدحمله داشتند و بازی مستقیم در دستور کار آنها بود اما ما از بچه‌ها خواسته بودیم که با توپ زیاد کار نکنند و بازیسازی را سریع انجام‌ دهند. برنامه‌هایی مثل کات‌بک و ارسال از جناحین در دستور کار ما بود که توانستیم به خوبی در زمین پیاده کنیم. در کل، بازی بدی نبود اما چون از قبل بازی تدارکاتی نداشتیم یک مقدار ناهماهنگ بودیم و این بازی کمک کرد تا در بازی‌های آینده هماهنگ‌تر کار کنیم.

پیام خراسان

تیم ملی تقریبا سه سالی بود که در دیدارهای رسمی، برنده نمی‌شد. دلیلش چیست؟
خب ما بازی‌های کمی داشتیم و در تورنمنت‌های سختی شرکت کرده بودیم که نتایج آن‌طور رقم خورد. کمبود در برگزاری بازی‌ها باعث به وجود آمدن این نتایج می‌شود که فکر می‌کنم باید برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم.
پس از اینکه هدایت تیم ملی را برعهده گرفتید به لحاظ روانی چه برنامه‌ای داشتید تا تیمی که به شکست عادت کرده بود را روی ریل موفقیت پیش ببرید؟
خب بچه‌های ما پتانسیل بالایی دارند اما عدم برگزاری بازی‌های تدارکاتی روی خودباوری آنها تاثیر منفی می‌گذارد و به روحیه بچه‌ها صدمه می‌زند. ما باید با بچه‌ها خیلی در این خصوص صحبت کنیم چون هنوز اتفاق خاصی رخ نداده و نباید فکر کنیم‌ چون سنگاپور را بردیم همه‌چیز تمام است‌.
آنالیز کلی شما از سه بازی باقیمانده تیم ملی چیست؟
خب سنگاپور تقریبا رقیب آسان‌تری نسبت به سایر تیم‌ها بوده و بوتان و لبنان هم تیم‌های خوبی هستند و اردن هم تیم فوق‌العاده‌ای است و در این چند ماه اخیر زمین تا آسمان تفاوت کردند، با توجه به اینکه بازی‌های تدارکاتی زیادی داشتند. آنها برنامه‌ریزی خیلی قوی داشتند. بازی بعدی ما با بوتان است که بازی سنگینی است. من در جام باشگاه‌های آسیا مقابل بوتان بازی کردم، یک تیم بسیار سرسخت و منظم و چغر است که بازی دشواری برای ما محسوب می‌شود‌. فکر می‌کنم انجام این بازی‌ها به پیشرفت بچه‌ها کمک می‌کند.
نقاط قوت و ضعف بچه‌ها در چیست؟ 
بچه‌ها انگیزه‌های زیادی دارند و تمام تمرکزشان را گذاشتند برای این مسابقات. بیست و پنج روز تمرینات خوب را پشت سرگذاشتیم که بیست روز آن قبل از جنگ بود و پنج روز بعد از جنگ. این وقفه به ما آسیب زد اما آنچه که من از بچه‌ها خواستم تمام‌ توان خودشان را گذاشتند تا انجام دهند. نقاط ضعف هم اینکه، دو، سه ماه بعد از اینکه لیگ ما تمام شد بچه‌ها به اردو آمدند و بچه‌ها در رست کامل بودند و در کنارش اردوهای خوبی را نداشتیم. کلا سه اردو داشتیم که جمع آن می‌شد بیست روز و بازی تدارکاتی خوبی هم نداشتیم و بعد هم که جنگ شد و بعد از جنگ هم اردوی چهار، پنج روزه داشتیم و بعد اعزام شدیم. در این برهه، فدراسیون واقعا کمک کرد تا اعزام شویم اما نیاز به برنامه‌ریزی خوب داریم که قطعا با حضور خانم دکتر شجاعی و آقای تاج در فدراسیون و همت این بچه‌ها می‌توانیم به جاهای خوب برسیم.
احترام نظامی به پرچم کشورمان هنگام پخش سرود ملی تصمیم چه کسی بود؟
این خواست تمام بچه‌های تیم ملی و کادر بود که برای پرچم کشور انجام شد. هر کسی هر طور دوست دارد تعبیر کند اما بچه‌ها با جان و دل این کار را خواستند و انجام دادند، همان‌طور که مردم کشورمان متحد هستند برای کشور و پرچمشان، بچه‌های تیم ملی و کادر ما هم واقعا همین‌طور هستند. از ته قلبمان خواستیم این کار را انجام ‌دهیم.
اهداف کلی تیم ملی در این مسابقات چیست؟
قطعا تمام تمرکزمان این است که صعود کنیم اما همیشه این را گفتم که باید اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت خود را مشخص کنیم و پیگیر آن باشیم.
همیشه باید نسبت به تورنمنت قبل عملکرد خودمان را بهتر کنیم‌ که منوط به برنامه‌ریزی فدراسیون است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/884462/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چیزی نگویید و به پی‌اس‌جی تعظیم کنید!

برترین‌های جام جهانی باشگاه‌ها 2025 در پایان مرحله نیمه‌نهایی

مدافع پاری سن ژرمن؛ نامزد جدی توپ طلا

بوندسلیگا به دنبال شکار از پلتفرم اسپانیایی!

مرمت رباط جهانی عباس آباد تایباد

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

افتتاح همزمان 12 سایت توسعه ارتباطات روستایی در خراسان جنوبی

خاطره انگیز، چلسی 2 - منچستریونایتد 1 (2007)

جیمز: psg را بزرگ نکنید؛ چلسی قهرمان است

مدافع ازبکستان در آستانه پیوستن به پرسپولیس

معاوضه بزرگ بازیکن بین استقلال و سپاهان

امکان تقلب در تولید نبات های رنگی

تاکید بر لزوم وفاق ملی و اجرای عدالت در شرایط پساجنگ

ابلاغ پیام تبریک و تسلیت رئیس بنیاد شهید به خانواده شهدای اقتدار در استان یزد

نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور به دستور مهندس اوحدی صورت گرفت

قیمت جدید بلیت پرواز اربعین، 15 تا 18 میلیون تومان

پرونده چاقوکشی؛ پدر یامال متهم شد!

مذاکره 40 میلیون یورویی بارسا با دولت گابن!

خاطره انگیز، چلسی 4 - بایرن مونیخ 2 (2005)

مانیان، سد دروازه‌ سن سیرو

جلسه تمرینی تیم اورتون

عنایت ویژه امام رضا(ع) به یک بانوی ارمنی

افزایش اتکای تأمین آب شرب مشهد به ذخایر زیرزمینی

لزوم پاسخگویی مسئولان در برابر رسانه ها

انجام عملیات آسفالت راه روستایی در بخش رضویه مشهد

آهنگ «فروغ» از امیر عباس گلاب

جردن هندرسون به برنتفورد پیوست

وقتی گرمای کشور آمریکا کاسه صبر لوئیز انریکه را لبریز می‌کند!

خانه‌نشینی 6 تا 8 هفته‌ای اونانا

فن‌خال بر سرطان غلبه کرد

عملیات مرمتی در رباط جهانی عباس‌آباد تایباد اجرا شد

حکایت اعتراض، کشتار و قیام 21 تیرماه

کاهش 20 درصدی قیمت تخم‌مرغ در خراسان رضوی

تغییر کارکرد معلم از حالت سنتی به رویکرد‌های نوین و مشارکتی

خروج اتباع افغانستانی از مرز تایباد با حفظ کرامت انسانی

ویرایش پنجم مقررات ملی و کنترل ساختمان ابلاغ شد

عفاف و حجاب، سبکی برای آرامش زندگی

فغانی: افتخار می‌کنم، کولینا: بهترین داور انتخاب شد!

ژاپن در یک قدمی قهرمانی شرق آسیا

فقط یک مانع در راه بازگشت مسی به بارسلونا

قدم زدن شجاعانه یک هوادار بارسلونا در میان طرفداران رئال مادرید!

گل دیدنی جاشوا زیرکزی در تمرینات منچستریونایتد

سکوت رودریگو در پاسخ به یک پرسش مهم؛ آیا به آرسنال می‌روی؟

گل‌ها و مهارت‌های جادویی وینیسیوس جونیور در فصل 24-2023

ماتویدی: کریستیانو رونالدو کاری کرد که با خودم گفتم «این دیوونه‌ست!»

این بزرگ‌ترین بی‌عدالتی در تاریخ فوتبال است

احتمال جدایی یک ستاره مهم از استقلال

ملاباسم کربلایی با تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفتگو کرد

تغذیه رایگان حدود 4 هزار نوزاد نارس و محروم از شیرمادر، از بانک شیر مشهد

چه تعداد کاربر در بورس فعال هستند؟