پیام خراسان

آخرين مطالب

نخستین سرپرست اداره جدیدالتاسیس آموزش و پرورش منطقه دیهوک معرفی شد. فرهنگي

نخستین سرپرست اداره جدیدالتاسیس آموزش و پرورش منطقه دیهوک  معرفی شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در مراسمی اولین سرپرست اداره آموزش و پرورش منطقه تازه‌تأسیس دیهوک معرفی شد.

این مراسم با حضور مهدی مرتضوی، مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی و امام جمعه دیهوک و جمعی از مسئولین استانی و شهرستان برگزار و احمد قادری به‌عنوان نخستین سرپرست اداره آموزش و پرورش منطقه دیهوک معرفی گردید.
مهدی مرتضوی مدیر کل آموزش و پرورش استان در این مراسم، ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، سخنان خود را با اشاره به نام‌گذاری سال 1404 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» آغاز کرد و گفت:بدون تردید، ریشه و اساس همه سرمایه‌گذاری‌ها، در آموزش و پرورش است. اگر آموزش و پرورش ما قوی باشد، جامعه ما نیز قدرتمند خواهد بود؛ و اگر پایه‌های تعلیم و تربیت مستحکم باشد، بهترین، کیفی‌ترین و پایدارترین تولید رقم خواهد خورد. کدام نخبه، دانشمند، کارآفرین یا تولیدکننده‌ای است که خود را وام‌دار معلمی ندانسته باشد؟ همه‌چیز از کلاس درس آغاز می‌شود.
مرتضوی با اشاره به فرآیند طولانی و پرچالش تأسیس اداره آموزش و پرورش در منطقه دیهوک گفت علیرغم سه بار مخالفت وزارتخانه برای راه اندازی آموزش و پرورش منطقه و با پیگیری های مداوم از سوی ادره کل آموزش و پرورش استان امام‌جمعه محترم، نماینده پرتلاش شهرستان، مسئولان استانی به ویژه استاندار پرتلاش استان و همراهی کم‌نظیر مردم و فرهنگیان منطقه، سرانجام به ثمر نشست و با تلاش جمعی، این موفقیت تاریخی برای مردم خونگرم و اهل علم و ایمان و دانش دیهوک رقم خورد.
وی افزود: منطقه دیهوک با وجود پراکندگی جغرافیایی، اما با فرهنگی غنی و نگاهی ویژه به تعلیم و تربیت، از این پس می‌تواند با انسجام بیشتر در حوزه مدیریتی، روند توسعه آموزشی خود را تسریع کند.
مرتضوی ضمن آرزوی موفقیت برای احمد قادری سرپرست آموزش و پرورش منطقه دیهوک خاطر نشان کرد:ایشان با تجربه‌ای گران‌بها در مدیریت آموزشی در سطح منطقه و آشنایی عمیق با بافت فرهنگی دیهوک، امروز پرچم این مسئولیت را به دست می‌گیرند. یقین داریم که با حضور ایشان و همراهی همه ظرفیت‌های محلی ، از معلمان و مدیران مدارس تا اولیا، خیرین، شوراها، دستگاه‌های دولتی، ائمه محترم جمعه و جماعات شاهد پیشرفتی چشمگیر در دیهوک خواهیم بود.
وی با استناد به بیانات مکرر مقام معظم رهبری در دیدارهای سالیانه با معلمان و مسئولان آموزش و پرورش، افزود:رهبر معظم انقلاب همواره آموزش و پرورش را زیربنای تمدن نوین اسلامی و مسیر اصلی پیشرفت کشور دانسته‌اند. ایشان تأکید دارند که ساختار آموزش و پرورش باید بتواند جوان و نوجوان ایرانی را عالم، مؤمن، وطن‌دوست، اهل کار و تلاش، و امیدوار به آینده تربیت کند.
مرتضوی ادامه داد: در برنامه گام دوم انقلاب اسلامی و نیز در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نگاه راهبردی و بلندمدت به این نهاد حیاتی کاملاً مشهود است. توجه و عنایت رهبر انقلاب به نظام تعلیم و تربیت، پشتوانه‌ای گرانسنگ برای همه خدمتگزاران این حوزه است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین به نگاه ویژه ریاست محترم جمهور نسبت به اعتلای آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در کمتر از یک سال، بیش از 30 جلسه با محوریت آموزش و پرورش توسط رئیس‌جمهور برگزار یا در آن‌ها حضور یافته‌اند. از جمله اقدامات مهم، نهضت ملی توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی است که با مشارکت مردم دنبال می‌شود و رهبر معظم انقلاب نیز در فرمایشات خود بر آن تأکید فرموده‌اند.
وی مأموریت اصلی آموزش و پرورش در دولت وفاق ملی دکتر پزشکیان را بر سه محور گسترش عدالت آموزشی در ابعاد فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و محتوای تربیتی؛ تربیت نسلی مؤمن، توانمند، مشارکت‌جو و مسئولیت‌پذیر برای ساختن آینده‌ای بهتر و ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی و حمایت ویژه از معلمان به‌عنوان قلب تپنده نظام تعلیم و تربیت می باشد.
وی افزود:بهبود حال جامعه در گرو بهبود حال آموزش و پرورش است؛ و حال خوب آموزش و پرورش نیز مستلزم حال خوب معلم است. مدرسه، محور تحول جامعه است و معلمان، معماران این تحول‌اند. باید برنامه‌های آموزش و پرورش پیوست کلاس داشته باشد، و اولویت ما همواره معلم، کلاس، مدرسه و دانش‌آموز باشد.
در پایان این مراسم، آقای احمد قادری با حکم مدیرکل آموزش و پرورش استان، به عنوان سرپرست اداره آموزش و پرورش منطقه دیهوک منصوب شد.

پیام خراسان

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/885296/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش 17 تنی عملکرد خربزه در تربت‌جام

پاکسازی ژئوسایت باغ گلشن طبس

تا پای جان، برای ایران ایستاده‌ایم

پیکر شهید اقتدار و امنیت در مشهد تشییع می شود

مرز ماهیرود تنها معبر کشور برای خروج وسایل اتباع افغانستانی

بدرقه پیکر استاد خوشنویسی خراسان شمالی به سوی آرامگاه ابدی

فرار مالیاتی نادیده گرفتن حقوق مردم است

بهره برداری از یک نیروگاه خورشیدی در شهرستان جوین

راهبرد اقتصادی خراسان رضوی در اتاق اندیشه‌ورزی تدوین می‌شود

بررسی طرح مسیر نور برای احیا و ثبت تاریخی یک مسیر فرهنگی گردشگری در ایران

رونمایی از طرح دفتر پیشخوان خدمات دهیاری و 4 طرح مربوط به شهرداری‌ها

صدور 600 کارت همیار سلامت در خراسان رضوی

اختصاص سهم 3 درصدی نفت به شهرستان سرخس

تصویب افزایش نرخ حمل آرد در خراسان رضوی

برنامه‌ریزی برای تکمیل 11 طرح آموزشی در جوین

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

برگزاری میان دوره ای انتخابات خبرگان رهبری در خراسان جنوبی

دیدار مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با خانواده شهید شاهد شجاعی‌پور

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

شهادت فرزند اهل سنت سندی روشن از وحدت مسلمانان در برابر دشمن

پرداخت بیش از 5 میلیارد تومان مستمری به معلولان بردسکنی

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

مساجد طراز اسلام باید توسعه یابد

اعلام زمان مصاحبه استخدامی

کارنامه احزاب وگروه های سیاسی استان درایجاد وفاق ملی درخشان است

برگزاری رزمایش سراسری اصلاح مصارف برق در خراسان رضوی

85 درصد رعایت الگوی مصرف برق در شهرستان بردسکن

درخواست همکاری از مردم برای کاهش مصرف برق در روز‌های برگزاری کنکور

انهدام یک باند حمل و جابجایی مواد مخدر در خراسان رضوی

رقابت 2071 داوطلب در 5 حوزه آموزش و پرورش خراسان جنوبی در نوبت دوم کنکور سراسری

بهره برداری از 45 طرح آموزشی در خراسان جنوبی تا مهر

📑عملکرد سه ماهه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی

هدایت اتباع فاقد مدارک شناسایی به خارج مرز با رعایت اصل کرامت انسانی

اجرای رزمایش شناسایی مشترکین پرمصرف برق در جغتای

ساخت دو آبشخور در منطقه حفاظت شده جغتای

ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی تربیت 500 مدیر کارآمد و جوان

تجهیز بیش از 50 درصد چاه موتور‌های کشاورزی بردسکن به پنل خورشیدی

راه‌اندازی اداره تعلیم و تربیت کودک در خراسان جنوبی؛ گامی مؤثر در ارتقای کیفیت و نظارت بر کودکستان‌ها

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

اعزام خدام اربعین خراسان جنوبی از پنجم صفر

محکومیت یک میلیارد ریالی متهم کالا‌های قاچاق

جریمه 40 هزار و 854 راننده به دلیل رانندگی با سرعت بالا

پذیرش دانشجو در 3 رشته جدید در دانشگاه آزاد بردسکن

جان بخشی بیمار مرگ مغزی مشهدی به 6 نفر

آغاز برداشت محصول خربزه از مزارع شهرستان تربت جام

الگوبرداری استان‌های کشور از تجربه خراسان رضوی در توسعه عدالت آموزشی

تداوم گرما و ناپایداری‌های جوی در هرمزگان

پاکسازی ژئوسایت باغ گلشن طبس در روز جهانی بدون پلاستیک

دستگیری دو نفر متخلف قبل از شکار در زیرکوه