شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴
اقتصادی

اختصاص ۶۲ میلیارد تومان برای توسعه راز و جرگلان

اختصاص ۶۲ میلیارد تومان برای توسعه راز و جرگلان
پیام خراسان - استاندار خراسان‌شمالی از اختصاص ۶۲ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی، ورزشی و آبرسانی شهرستان راز و جرگلان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان‌شمالی از اختصاص 62 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی، ورزشی و آبرسانی شهرستان راز و جرگلان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛ بهمن نوری در شورای اداری شهرستان راز و جرگلان گفت: توجه به مناطق مرزی و کم برخوردار از اولویت‌های دولت چهاردهم است.
وی تاکید کرد: در روزگاری که کشور با فشار‌های بین‌المللی، خشکسالی، محدودیت منابع و هجمه‌های رسانه‌ای روبه‌رو است، دغدغه همه ما باید ایران باشد و از تفرقه دوری کنیم.
نوری از لزوم انسجام ملی، همدلی بین مدیران و مسئولیت‌پذیری در قبال مردم سخن گفت و تأکید کرد: انگاره‌های منتهی به تفرقه باید کنار گذاشته شود، چرا که ایران امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به اتحاد، مسئولیت‌پذیری و امید دارد.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم حضور میدانی مسئولان در میان مردم گفت: تکلیف ما مشخص است؛ در میان مردم بودن و حل مشکلات آنان. در این مسیر باید از هرگونه به‌حاشیه‌رفتن، سیاسی‌کاری و دامن‌زدن به اختلافات پرهیز کنیم.
استاندار خراسان شمالی گفت: دغدغه ما باید ایران باشد. چه در شهر و چه در روستا، چه در مرکز و چه در مناطق مرزی، مسئولان باید برای حفظ عزت ملی، با هر توان و نیتی، دست در دست هم بدهند و برای تعالی کشور تلاش کنند.
نوری در این نشست که با حضور جمعی از مدیران کل و مسئولان شهرستان برگزار شد، همچنین اضافه کرد: حل مشکلات مردم با منابع محدود ممکن است، اما نیازمند اولویت‌بندی دقیق و عزم جهادی است. هر اقدامی که بوی تفرقه بدهد باید کنار گذاشته شود. امروز کشور ما بیش از همیشه نیاز به همبستگی دارد.


نظرات شما