يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

پیشنهاد استاندار خراسان رضوی برای احزاب سیاسی:

ایجاد کارگروه مشورتی سیاسی با محوریت خانه احزاب

ایجاد کارگروه مشورتی سیاسی با محوریت خانه احزاب
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی از تشکیل یک کارگروه مشورتی سیاسی با محوریت خانه احزاب استان خبر داد و گفت: این کارگروه می‌تواند در قالب اتاق اندیشه‌ورزی فعالیت کند و جلسات منظم برای بررسی و پیگیری موضوعات سیاسی استان داشته باشد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی از تشکیل یک کارگروه مشورتی سیاسی با محوریت خانه احزاب استان خبر داد و گفت: این کارگروه می‌تواند در قالب اتاق اندیشه‌ورزی فعالیت کند و جلسات منظم برای بررسی و پیگیری موضوعات سیاسی استان داشته باشد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در جلسه خانه احزاب استان با اشاره به اهمیت گفت‌وگو در فضای سیاسی کشور اظهار کرد: این جلسه نشان داد چقدر از فضای مطلوب گفت‌وگو فاصله داریم. ما به درک مفاهیم ابتدایی و مشترک و شناخت ظرفیت‌ها نیاز داریم؛ در حالی که اختلاف‌نظرهای جزئی باعث ایجاد فاصله شده است.
وی با اشاره به موفقیت استان در حوزه اقتصادی گفت: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان رتبه اول کشور را کسب کرده و این موفقیت منجر به ارتقای رتبه بهبود محیط کسب‌وکار شده است. این نشان می‌دهد گفت‌وگوی منظم میان دولت و بخش خصوصی به نتایج ملموس منتهی شده است. ظرفیت استان در بخش سیاسی نیز به‌هیچ‌وجه کمتر از بخش اقتصادی نیست.
مظفری ادامه داد: با وجود ظرفیت‌ها و منابع خدادادی، خراسان رضوی هنوز 30 درصد از میانگین کشوری فقیرتر است. با این حال، مسیر رشد استان مناسب ارزیابی می‌شود. استان در بسیاری از شاخص‌ها ارتقاء یافته و روند توسعه مثبت است، اما اگر از وضعیت موجود رضایت داشته باشیم، یعنی درجا زده‌ایم. ما باید همچنان برای رشد تلاش کنیم.
استاندار خراسان رضوی با انتقاد از بی‌توجهی به سرمایه اجتماعی در کشور گفت: انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته نشان داد سرمایه اجتماعی نظام کاهش یافته، اما مردم همچنان پای کار هستند. ما بدون مردم هیچ هستیم و حکومت برای مردم است. این یک اصل بنیادین است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی ١٢ روزه تصمیم گرفته شد که خراسان رضوی توان اداره کشور در بحران‌ها را دارد. امروز نیز چنین انتظاری از استان وجود دارد. اما متأسفانه نخبگان کمتر توانسته‌اند کنار هم قرار بگیرند و اقدامی برای استان انجام دهند. بر همین اساس، تصمیم به ایجاد خانه خراسان در تهران گرفته شد.
استاندار با اشاره به مسائل کلیدی استان، موضوع بحران آب را مهم‌ترین اولویت امروز دانست و افزود: اگر انتقال آب به خراسان رضوی انجام نشود، موجودیت مشهد و استان با تهدید جدی مواجه خواهد شد. در گذشته، اولویت ما جاده و ریل بود، اما اکنون اولویت اول آب است. ناترازی انرژی نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که واحدهای صنعتی را گرفتار کرده و باید سریعاً برای آن راه‌حلی اندیشیده شود.
وی همچنین گفت: سال گذشته 26 میلیون تن سنگ‌آهن از استان خارج شد، اما سهم خراسان رضوی از این ثروت بسیار ناچیز بوده است.
مظفری ادامه داد: در حوزه ورزش نیز، این استان تاکنون فاقد تیم حرفه‌ای بوده و برای رفع این مسئله، یک کنسرسیوم برای ایجاد باشگاه ورزشی تشکیل داده‌ایم.
مظفری با اشاره به ظرفیت جمعیتی مشهد گفت: جمعیت این شهر از 22 استان کشور بیشتر است. پس میتوان انتطار داشت با این ظرفیت، احزاب در تمام ایام سال، نه فقط در انتخابات، فعال باشند و بر اساس برش استانی برنامه هفتم توسعه در همه حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مشارکت کنند.
استاندار خراسان رضوی در پایان پیشنهاد کرد جلسات مشابه با خانه احزاب هر دو هفته یک‌بار برگزار شود و گفت: امیدواریم پیشنهادهای مطرح‌شده در این نشست به مرحله اجرا برسند و تأثیر ملموسی در تصمیم‌سازی‌ها داشته باشند.


نظرات شما