يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

نقش کلیدی صدا و سیما در گام دوم زندگی با آیه‌ها

نقش کلیدی صدا و سیما در گام دوم زندگی با آیه‌ها
پیام خراسان - طرح ملی زندگی با آیه‌ ها در گام دوم خود باح هدف ترویج ۱۰۰ آیه آشنای قرآن کریم وارد مرحله تازه‌ای از اجرا در خراسان جنوبی شده و صدا و سیمای استان به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین بازیگران فرهنگی، نقش کلیدی در پیشبرد این مسیر بر عهده دارد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - طرح ملی زندگی با آیه‌ ها در گام دوم خود باح هدف ترویج 100 آیه آشنای قرآن کریم وارد مرحله تازه‌ای از اجرا در خراسان جنوبی شده و صدا و سیمای استان به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین بازیگران فرهنگی، نقش کلیدی در پیشبرد این مسیر بر عهده دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در نشست مشترک مسئولان فرهنگی و رسانه‌ای استان با اشاره به گام دوم این طرح ملی گفت: در این مرحله 100 آیه آشنا از قرآن کریم که برای عموم مردم ملموس و کاربردی است، محور کار قرار گرفته و به چهار بخش 30 آیه با موضوع نصر و پیروزی (ویژه جنگ 12 روزه و مفاهیم مقاومت)، 30 آیه شناخته‌شده و پرکاربرد، 20 آیه مرتبط با سبک زندگی اسلامی و 20 آیه مرتبط با جهان‌بینی قرآنی تقسیم شده اند.
سالاری مکی با بیان اینکه این آیات باید به گفتمان عمومی تبدیل شوند، افزود:صدا و سیمای خراسان جنوبی به‌عنوان بازوی فرهنگی و رسانه‌ای، ظرفیت بزرگی برای تبیین این مفاهیم دارد. رسانه استانی می‌تواند این آیات را در قالب مستند، برنامه‌های ترکیبی، نشست‌های قرآنی، تولیدات کوتاه و پوشش مناسبت‌های مذهبی نظیر محرم، صفر و اربعین، در معرضح دید عموم قرار دهد.
در ادامه، حجت‌الاسلام رایجی، معاون امور استان‌های شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، با تقدیر از عملکرد رسانه استانی گفت:خراسان جنوبی نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی دستگاه‌هاست و صدا و سیما می‌تواند با تولید برنامه‌هایی اثرگذار، زمینه حفظ و درک عمیق این 100 آیه را برای مردم فراهم کند.
وی دو پیشنهاد محتوایی از جمله طراحی مسابقات و تولیدات خلاقانه برای هر آیه با رویکرد مردمی و برگزاری جلسات قرآنی با حضور چهره‌های شناخته‌شده و پخش آنها از رسانه، به‌ویژه در فضا‌های خانگی یا عمومی مظرح کرد. 
مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی، با اشاره به آمادگی کامل رسانه استان، تصریح کرد: نسل امروز نیازمند محتوای نو و روایت‌های خلاقانه از مفاهیم قرآنی است. با بهره‌گیری از جلسات هم‌اندیشی، بارش فکری، و حضور جوانان، می‌توان تولیداتی متناسب با زبان نسل امروز خلق کرد.
آینه دار افزود:تجربه موفق تلفیق برنامه تلویزیونی با هیئت مذهبی در ایام محرم نشان داد که صدا و سیما ظرفیت تحقق مدل‌های نو در انتقال مفاهیم دینی را دارد. در گام دوم زندگی با آیه‌ها نیز آمادگی کامل برای طراحی قالب‌های جدید وجود دارد.
وی همچنین با تأکید بر مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های استانی گفت:تمامی نهاد‌ها باید در برنامه‌های خود جایگاه و نسبتشان را با طرح زندگی با آیه‌ها مشخص کرده و در یادواره‌های فرهنگی مانند کنگره 2400 شهید استان، میتوان محتوای قرآنی را محور قرار داد.
در پایان نشست، تأکید شد صدا و سیمای خراسان جنوبی ضمن استفاده از تجربه‌های موفق دیگر استان‌ها، آماده همکاری گسترده برای تحقق اهداف این طرح ملی در استان است. 


نظرات شما