يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

الگوی تابستانه در کشور مستقر شد،

گرمای هوا رکورد زد، مصرف آب و برق افزایش یافت

گرمای هوا رکورد زد،  مصرف آب و برق افزایش یافت
پیام خراسان - با افزایش دما و ماندگاری هوای گرم موجب افزایش آب و برق شد که مسئولان از مردم خواستند با کاهش مصرف به پایداری شبکه برق و آب کمک کنند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - با افزایش دما و ماندگاری هوای گرم موجب افزایش آب و برق شد که مسئولان از مردم خواستند با کاهش مصرف به پایداری شبکه برق و آب کمک کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ‌؛ در روز‌های آخر تیرماه، با پیش بینی دما تا 40 درجه سانتی گراد و ماندگاری این دمای بالا، برای چند روز در کشور و استان، سبب افزایش مصرف در منابع آب و برق می‌شود.
بر اساس اعلام شرکت آبفای استان با افزایش هریک درجه دما بین 2 تا 5 درصد، میزان مصرف آب افزایش می‌یابد. این موضوع نقش شهروندان در صرفه جویی برای حفظ و مدیریت این منابع خدادادی را بیش از پیش نمایان می‌کند.
مهران قوامی مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان تاکید کرد: ضرورت دارد که همه شهروندان استان برای تامین برق پایدار و هم چنین مدیریت بار شبکه، در وهله اول درجه کولر‌های گازی خود را بر روی عدد 25 قرار داده و هم چنین استفاده از وسایل برقی پر مصرف خود را به ساعات غیر پیک منتقل کنند.
ساعات اوج مصرف در روز بین ساعات 12 تا 17 و در شب بین ساعات 20 تا 23 است.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما