پیام خراسان - 102 مورد بازرسی و بازدید فنی از تجهیزات تفریحی در سه ماه نخست امسال در خراسان جنوبی انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیر کل استاندارد خراسان جنوبی گفت: این بازرسیها با هدف حفظ ایمنی و سلامت عامه و جلوگیری از هرگونه خطر احتمالی توسط بازرسان شرکتهای تایید صلاحیت شده در استان انجام شده است که با توجه به برنامه ابلاغی سازمان ملی استاندارد بیش از 46 درصد برنامه هدف، تحقق یافته است.
بذری با بیان اینکه استاندارد برخی از تجهیزات و وسایل تفریحی مستقر در شهربازیها و پارکها بر اساس مصوبه شورای عالی استاندارد، مشمول استاندارد اجباری بوده است افزود: فعالیت تجهیزات تفریحی مشمول مقررات استاندارد اجباری مستقر در شهربازیها و زمینهای بازی بدون تاییدیه سازمان ملی استاندارد ممنوع است و این اماکن، ملزم به اخذ تاییدیه مربوطه و استانداردسازی تجهیزات بازی هستند.
وی از شهروندان خواست هنگام استفاده از دستگاهها و تجهیزات بازی مستقر در شهر بازیها از وجود گواهی بازرسی استاندارد آن اطمینان حاصل کنند و هر گونه موارد تخلف را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات با شماره تلفن 1517 به اداره کل استاندارد استان اطلاع رسانی کنند.