شنبه ۱ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

استاندار خراسان جنوبی:

دولت به توسعه و آبادانی خراسان جنوبی نگاه ویژه ای دارد

دولت به توسعه و آبادانی خراسان جنوبی نگاه ویژه ای دارد
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: دولت به توسعه و آبادانی خراسان جنوبی نگاه ویژه ای دارد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: دولت به توسعه و آبادانی خراسان جنوبی نگاه ویژه ای دارد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ همزمان با هفته دولت، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری به همراه سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی امروز شنبه اول شهریور با آیت‌الله عبادی نماینده ولی‌فقیه در استان دیدار کردند.
استاندار خراسان جنوبی در این دیدار با تبریک هفته دولت و تسلیت ایام پایانی ماه صفر، به سفر وزیر دادگستری به استان اشاره کرد و گفت: خوشحالیم که در نخستین روز هفته با حضور در گلزار مطهر شهدای بیرجند و دیدار با نماینده مقام معظم رهبری در استان، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب، ولایت و رهبری فراهم شد، بی‌تردید هر آنچه داریم، مرهون نعمت ولایت است.
هاشمی با تقدیر از حضور وزیر دادگستری در استان خاطرنشان کرد: این سفر به نمایندگی از هیئت دولت انجام شده و فرصتی ارزشمند برای استان به شمار می‌رود، لذا امیدواریم از رهنمودها و دیدگاه‌های ایشان در مسیر توسعه خراسان جنوبی بهره‌مند شویم.
وی همچنین با اشاره به برنامه‌های هفته دولت در استان تصریح کرد: بیش از 933 پروژه با اعتباری بالغ بر 12 هزار میلیارد تومان در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و زیرساختی در سطح شهرستان‌های استان افتتاح یا کلنگ‌زنی خواهد شد که نشان‌دهنده اهتمام دولت مردمی به توسعه و آبادانی خراسان جنوبی است.
به گفته وی؛ دولت به توسعه و آبادانی خراسان جنوبی نگاه ویژه ای دارد
انسجام قوا سرمایه‌ای برای خدمت صادقانه به مردم است
وزیر دادگستری نیز در این دیدار گفت: ملت ایران در سایه ولایت و با اتحاد ملی، توطئه‌های دشمنان را ناکام گذاشته و امروز وظیفه دولت و همه قواست که با عمل به منویات رهبر معظم انقلاب، این مسیر را ادامه دهند.
وی بر ضرورت حفظ وحدت و هم‌افزایی قوای سه‌گانه برای حل مسائل کشور و خدمت صادقانه به مردم تأکید کرد.
رحیمی با اشاره به جلسات مشترک دولت، مجلس و قوه قضائیه، اظهار داشت: تعامل نزدیک سران قوا و همکاری صمیمانه میان دستگاه‌ها، فرصت کم‌نظیری برای پیشبرد امور و رفع مشکلات مردم فراهم کرده است.
به گفته وی؛ انسجام کنونی قوای سه‌گانه، در عمل تحقق‌بخش شعار وفاق و همدلی است.
وزیر دادگستری با قدردانی از نماینده ولی‌فقیه در استان و مجموعه مدیران استانی افزود: هماهنگی موجود میان ارکان اجرایی، قضایی و امنیتی در خراسان جنوبی مثال‌زدنی است و می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق در سطح کشور معرفی شود.
رحیمی در پایان، دیدار با نماینده ولی‌فقیه و حضور در گلزار شهدا را نشانه‌ای از تجدید بیعت دولت با آرمان‌های انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم با صداقت کامل در مسیر رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارد و این هفته فرصتی دوباره برای نمایش عزم جدی خدمت به مردم است.


نظرات شما