سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

استاندار خراسان جنوبی:

محور ۲۹ کیلومتری طبس – یزد با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست

محور ۲۹ کیلومتری طبس – یزد با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی از آغاز عملیات اجرایی باند دوم محور ۲۹ کیلومتری طبس – یزد با اعتباری بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پروژه به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی از آغاز عملیات اجرایی باند دوم محور 29 کیلومتری طبس – یزد با اعتباری بیش از 800 میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پروژه به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ سید محمدرضا هاشمی روز دوشنبه در جریان بازدید از محور طبس – یزد با بیان اینکه عملیات اجرایی دو بانده سازی این مسیر به طول 29 کیلومتر با اعتباری بیش از 800 میلیارد تومان در حال اجراست، گفت: این پروژه یکی از طرح‌های مهم حوزه راهسازی در استان است و به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر مردمی بودن برنامه‌های هفته دولت، حضور پرشور بانوان، بازاریان و دانش‌آموزان در آیین افتتاح پروژه‌های هفته دولت شهرستان طبس را نشانه همدلی و همراهی مردم دانست.
استاندار با اشاره به افتتاح 72 پروژه و آغاز عملیات اجرایی 3 پروژه به ارزش بیش از 5 هزار میلیارد تومان در طبس در این ایام، افزود: امروز بخشی از این طرح‌ها به صورت نمادین کلنگ‌زنی و بخشی نیز افتتاح شد که آثار آن در توسعه شهرستان نمایان خواهد بود.
هاشمی کلنگ‌زنی نیروگاه 21 مگاواتی در حاشیه شهر طبس با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و افتتاح پروژه برق‌رسانی به سایت نهضت ملی مسکن در اراضی 350 هکتاری شهرستان را از دیگر دستاوردهای سفر خود عنوان کرد و گفت: در حوزه راهداری نیز 11 کیلومتر از مسیر طبس – یزد روکش آسفالت و آماده بهره‌برداری شده است.
وی با اشاره به پروژه نیروگاه زغال‌ سنگ سوز طبس خاطرنشان کرد: این طرح که بیش از 17 سال متوقف مانده بود، با پیگیری‌های مستمر به نتیجه رسید و تفاهم‌نامه پنج‌جانبه آن با حضور وزارت نیرو، وزارت صمت، وزارت دفاع، مجلس شورای اسلامی و هلدینگ‌های اقتصادی امضا شد.
استاندار افزود: عملیات اجرایی این نیروگاه در دو فاز 650 مگاواتی آغاز می‌شود که در مجموع 1300 مگاوات برق تولید و برای بیش از 5 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.
هاشمی توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و انرژی در شهرستان طبس را از اولویت‌های دولت در خراسان جنوبی برشمرد و ابراز امیدواری کرد؛ با تکمیل پروژه‌های راهسازی در محورهای طبس – یزد، طبس – اصفهان و طبس – کرمان، شاهد تحول قابل توجهی در منطقه باشیم.


نظرات شما