يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
ورزشی

مدافع نیوکاسل پای امضای قرارداد با پرسپولیس!

مدافع نیوکاسل پای امضای قرارداد با پرسپولیس!
پیام خراسان - ورزش ۳ /انتقال جمال لوییس به پرسپولیس قطعی شده و او بعد از فرآیند تست پزشکی راهی ایران خواهد شد. مدافع چپ ۲۷ ساله تیم نیوکاسل که دو ماه قبل قرارداد خود با این ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /انتقال جمال لوییس به پرسپولیس قطعی شده و او بعد از فرآیند تست پزشکی راهی ایران خواهد شد.
 مدافع چپ 27 ساله تیم نیوکاسل که دو ماه قبل قرارداد خود با این تیم را فسخ کرد، با باشگاه پرسپولیس به توافق نهایی رسیده و خرید بعدی این تیم لقب خواهد گرفت. او در روزهای گذشته مذاکرات فشرده را با مدیران باشگاه پرسپولیس انجام داد و در نهایت توافق خود را برای امضای قرارداد با این باشگاه رسمی کرد اما در این بین یک مسئله مهم برای پیوستن او به پرسپولیس وجود خواهد داشت که تا زمان انجام، معارفه صورت نخواهد گرفت.
جمال لوییس که فصل گذشته به علت مصدومیت چهار ماه از میادین دور بود، در حالی راهی پرسپولیس خواهد شد که او دو فصل گذشته به صورت قرضی در واتفورد (چمپیونشیپ انگلیس) و سائوپائولو (سری آ برزیل) حضور داشت. دوران بازی او در واتفورد با 36 بازی در ترکیب این تیم همراه شد که یک رکورد محسوب می‌شود اما با این حال مصدومیت سبب شد تا در سائوپائولو تنها شش بازی انجام دهد و خیلی زود با فسخ قرارداد قرضی به نیوکاسل برگردد.
انتقال جمال به پرسپولیس در حالی انجام می‌شود پنج فصل پیش و زمانی که پیراهن نوریچ را بر تن داشت، با درخشش در این تیم موردتوجه باشگاه لیورپول قرار گرفت و تمام تلاش خود را انجام داد تا به عنوان یک مدافع چپ 22 ساله به تیم یورگن کلوپ منتقل شود اما در نهایت این نیوکاسل بود که با عدد قابل توجه 16.5 میلیون یورو این بازیکن را به خدمت گرفت تا او سود قابل توجهی را به باشگاهش برساند.
بازار



قرارداد پنج ساله این بازیکن با نیوکاسل در حالی در تابستان جاری منقضی شد که این بازیکن یکی از استعدادهای فوتبال بریتانیا محسوب می‌شد و برای بازی در تیم ملی هم ایرلند شمالی را برگزیند و تا آخرین اردو که سال گذشته در آن مصدوم شد، عضوی ثابت از این تیم بود و احتمالا به زودی به عنوان نماینده پرسپولیس در اردوی تیم ملی کشورش حضور خواهد داشت.
اما آنچه که باعث شده تا پرسپولیس معارفه این بازیکن را باوجود توافق نهایی به تاخیر بیاندازد، مسئله تست پزشکی است. باشگاه پرسپولیس که دستمزد میلیون دلاری را برای این بازیکن در نظر گرفته، اعلام کرده که تا زمان تست کامل پزشکی از سوی این بازیکن که شامل آزمایشات مختلف می‌شود، صورت نگیرد، قراردادی با او امضا نخواهد کرد. این بازیکن نیز تست پزشکی را انجام داده و احتمالا این فرآیند حداکثر تا 48 ساعت به پایان خواهد رسید.
پرسپولیس با هراس از مسئله پیش آمده برای سرژ اوریه و موضوع هپاتیت در این بازیکن، حساسیت خاصی روی جمال لوییس دارد و با وسواس خاصی انتقال این بازیکن را پیش برده و حالا احتمالا او در هفته جاری راهی ایران خواهد شد تا قراردادش را با پرسپولیس امضا کند و نوزدهمین بازیکن بزرگسال این تیم لقب بگیرد.
اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، جمال برای دیدار هفته ششم و دیدار پرسپولیس با گل‌گهر سیرجان در اختیار کادرفنی قرمزها خواهد بود.


نظرات شما