چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

اختصاص ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بازسازی آثار تاریخی خواف

اختصاص ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بازسازی آثار تاریخی خواف
پیام خراسان - نماینده مردم شهرستان‌های خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بازسازی آثار تاریخی شهرستان خواف اختصاص یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - نماینده مردم شهرستان‌های خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ 5 میلیارد و 700 میلیون تومان به بازسازی آثار تاریخی شهرستان خواف اختصاص یافته است.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، نماینده مردم شهرستان‌های خواف و رشتخوار گفت: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های کشور ما، صنعت گردشگری است. در حالی که بسیاری از کشور‌ها بدون تاریخ و آثار غنی ما، در حوزه برند‌سازی و جذب گردشگر بسیار موفق بوده‌اند، ایران با داشتن موقعیت چهارفصل و میراث فرهنگی غنی، می‌تواند سهم قابل توجهی در این صنعت جهانی داشته باشد.
توکلی رودی افزود: منطقه تاریخی خواف و رشتخوار با پیشینه چند‌هزار ساله خود، مملو از آثار ارزشمندی است که می‌تواند به قطب گردشگری شرق کشور تبدیل شود، هر فرصت گردشگری قادر است تا 9 شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کند و این یعنی یک ظرفیت طلایی برای اشتغال و ارزآوری است.
این نماینده مجلس گفت: برگزاری جشنواره‌های متعدد در نقاط تاریخی از جمله خرگرد، نشتیفان، ملک زوزن، سلامی و سنگان، می‌تواند زمینه‌ساز برند‌سازی گردشگری شهرستان در سطح استان و کشور باشد.


نظرات شما