دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

خبر خوش برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی سربیشه؛ خدمات بستری رایگان شد

خبر خوش برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی سربیشه؛ خدمات بستری رایگان شد
پیام خراسان - در پی سفر کاری یک‌روزه فرماندار سربیشه به مرکز استان، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی بستری برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در بیمارستان علی ابن ابی طالب سربیشه قطعی شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در پی سفر کاری یک‌روزه فرماندار سربیشه به مرکز استان، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی بستری برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در بیمارستان علی ابن ابی طالب سربیشه قطعی شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ جواد میرزاجانی به همراه امام جمعه (رئیس شورای خیرین سلامت) و تعدادی از اعضای این شورا و همچنین مشاور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، در راستای تقویت زیرساخت‌های بهداشت و درمان شهرستان و رفع مطالبات مردمی، یک روز کاری فشرده را در مرکز استان سپری کرد.
در یکی از مهمترین دیدارهای روز گذشته، فرماندار سربیشه و هیئت همراه با خانم دکتر هاشمی، مدیر درمان بیمه تأمین اجتماعی استان، دیدار و پیگیر مطالبات بیمه‌شدگان شهرستان در خصوص عدم دریافت خدمات درمانی شدند.
در این نشست، مدیر درمان بیمه تأمین اجتماعی استان ضمن تأیید رایگان شدن خدمات بستری برای بیمه‌ شدگان این سازمان در بیمارستان علی ابن ابی طالب سربیشه (بر اساس بخش‌نامه ارسالی)، قول پیگیری تا حصول نتیجه نهایی برای رایگان شدن خدمات سرپایی بیمه‌شدگان در این بیمارستان را نیز داد.
در ادامه این سفر، فرماندار و رئیس و اعضای شورای خیرین سلامت، با معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان دیدار و گفت‌وگو کردند.
محور اصلی این نشست، پیگیری برای تأمین اعتبار مالی و نیروی انسانی مورد نیاز جهت تقویت و تکمیل مراکز خدمات درمانی شهرستان بود.
این پیگیری‌ها به‌طور خاص شامل تأمین نیروی انسانی و اعتبار مالی برای مراکز خدمات درمانی ماخونیک، تکمیل مرکز خدمات درمانی شهر درح، تأمین اعتبار جهت ساخت پانسیون پزشکان در شهرهای سربیشه و مود و گفتگو در خصوص تأمین اعتبار مالی برای ساخت ساختمان اورژانس شهر سربیشه بود.
فرماندار شهرستان سربیشه در بخش دیگری از برنامه‌های کاری خود نیز به همراه تعدادی از اعضای شورای خیرین سلامت، نشستی مشورتی با دکتر رضا خیاط، متخصص جراح عمومی و لاپاراسکوپی، برگزار کرد.
در این دیدار، در خصوص مسائل حوزه درمانی شهرستان، به‌ویژه بهبود و تقویت خدمات جراحی در بیمارستان علی ابن ابی طالب سربیشه، تبادل نظر و هم‌اندیشی صورت گرفت.


نظرات شما