چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

فرهنگ ما، یاوری است

فرهنگ ما، یاوری است
پیام خراسان - کمک به همنوع، سرمشق گرفتن از حضرت زهرا سلام الله علیهاست که فرمود اول همسایه، بعد خانه.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - کمک به همنوع، سرمشق گرفتن از حضرت زهرا سلام الله علیهاست که فرمود اول همسایه، بعد خانه.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی، فرهنگ یاوری در کشاورزی به معنای دست در دست هم دادن برای حل مشکلات و حرکت جمعی به سوی بهره وری بیشتر است که از سالهای گذشته برای کمک به کشاورزان انجام می شد.
گروهی از شهروندان بجنوردی، روز تعطیل همراه با خانواده و دوستان به روستای آغجه ی شهرستان مانه آمدند تا با همکاری و یاوری، برداشت محصول یک کشاورز تلاشگر را آسان کنند.
آنان می‌گویند کمک به همنوع، تاسی به حضرت زهرا سلام الله علیهاست که فرمود الجار ثم الدار (اول همسایه، بعد خانه). آنان همچنین امیدوارند این فرهنگ دوباره در جامعه گسترش پیدا کند به ویژه که روستاها کم جمعیت تر شده و کشاورزان، دست تنهاتر شده‌اند. 


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما