دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴
گفتگو

فاطمی: کلر آزاد آب آشامیدنی خراسان شمالی در وضعیت مطلوب است

فاطمی: کلر آزاد آب آشامیدنی خراسان شمالی در وضعیت مطلوب است
پیام خراسان - مهر / مدیرعامل آبفای خراسان شمالی گفت: وضعیت کلر آزاد باقیمانده آب آشامیدنی در شهرها و روستاها مطلوب و در سطح خوب گزارش شده است. امیر فاطمی، مدیرعامل آبفای ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مهر / مدیرعامل آبفای خراسان شمالی گفت: وضعیت کلر آزاد باقیمانده آب آشامیدنی در شهرها و روستاها مطلوب و در سطح خوب گزارش شده است.
امیر فاطمی، مدیرعامل آبفای خراسان شمالی اظهار کرد: وجود 19 آزمایشگاه تخصصی آب و فاضلاب، فرآیند سنجش کیفیت و سلامت آب را در 24 شهر و 712 روستای تحت پوشش خراسان شمالی به‌صورت مستمر انجام می‌دهد.
وی با بیان اینکه آزمایش‌های دقیق برای اطمینان از سلامت آب آشامیدنی مردم بسیار حائز اهمیت است، افزود: در نیمه نخست سال، 21 هزار آزمایش کلرسنجی در مناطق شهری و 228 هزار مورد نیز در روستاهای خراسان شمالی انجام شده است.
فاطمی ادامه داد: خوشبختانه وضعیت کلر آزاد باقیمانده آب آشامیدنی در مناطق شهری و روستایی مطلوب و در سطح خوب و عالی قرار دارد.
مدیرعامل آبفای استان بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون 15 هزار و 300 آزمون میکروبی، یک‌هزار و 733 آزمون فیزیکی و شیمیایی شامل 24 پارامتر و 695 آزمون بیولوژی انجام شده که تمامی نتایج بیانگر سلامت آب آشامیدنی در استان است.
وی تأکید کرد: سلامت و بهداشت آب آشامیدنی خط قرمز شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی است و این مجموعه در حفظ کیفیت آب در شهرها و روستاها از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
بازار


نظرات شما