سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی:

حلقه مفقوده جامعه امروز، فرهنگ گفت‌وگو است

حلقه مفقوده جامعه امروز، فرهنگ گفت‌وگو است
پیام خراسان - معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی در نشست با فعالان سیاسی شهرستان قوچان، نبود گفت‌وگو را اصلی‌ترین مشکل جامعه دانست و بر لزوم پذیرش متقابل تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی در نشست با فعالان سیاسی شهرستان قوچان، نبود گفت‌وگو را اصلی‌ترین مشکل جامعه دانست و بر لزوم پذیرش متقابل تأکید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، دکتر محمدعلی نبی‌پور در این نشست اظهار داشت: حلقه مفقوده امروز جامعه ما گفت‌وگو است. تا زمانی که یکدیگر را نپذیریم و گوش شنوا نداشته باشیم، امکان شکل‌گیری دیالوگ واقعی وجود ندارد.
وی با انتقاد از ضعف گفت‌وگو در سطوح مختلف جامعه افزود: در خانواده، مدرسه و حتی ساختارهای مدیریتی ما فرهنگ گفت‌وگو نهادینه نشده است. کشور ما سال‌ها با نگاه پدرسالارانه اداره شده و نتیجه آن، فاصله گرفتن افراد از تعامل و تفاهم است.
معاون استاندار با هشدار نسبت به کاهش حساسیت اجتماعی گفت: «جامعه امروز ما دچار نوعی بی‌حسی است. باید مردم را نسبت به مسائل پیرامون حساس کنیم. پرسشگری شهروندان، نه توهین بلکه مطالبه‌گری سالم است و مسئولان موظف‌اند پاسخگو باشند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات توسعه‌ای قوچان گفت: قوچان از نظر توسعه اقتصادی در جایگاهی نیست که باید باشد. زیرساخت‌ها مناسب نیست و با پتانسیل شهرستان همخوانی ندارد. از دانشگاه‌ها، نیروی انسانی، تاریخ فرهنگی و ظرفیت‌های هنری قوچان استفاده کافی نمی‌شود.
نبی‌پور با تأکید بر لزوم وحدت میان فعالان سیاسی گفت: اگر فعالان سیاسی نتوانند با هم گفت‌وگو کنند، انتظار همراهی مردم بیهوده است. دوگانگی‌ها و اختلافات داخلی انرژی شهر را می‌گیرد.
وی در خصوص انتخابات پیش‌رو بیان کرد: انتخابات پیش‌رو سیاسی به مفهوم مرسوم نیست؛ بلکه انتخاب مدیران شهری و روستایی است که مستقیماً بر زندگی مردم اثر دارند. مشکلات به‌قدری زیاد شده که برخی مردم یادشان رفته انتخابات در پیش است، اما ما تأکید داریم که انتخابات اثرگذار است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار در پایان خواستار استمرار نشست‌های گفت‌وگومحور شد و گفت: اگر پذیرش متقابل در میان گروه‌های مختلف شکل بگیرد، قوچان با هم‌افزایی نیروهایش قادر به انجام کارهای بزرگ خواهد بود.


نظرات شما