چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

افتتاح دو هتل در دهه فجر در مشهد

افتتاح دو هتل در دهه فجر در مشهد
پیام خراسان - در دهه فجر امسال یک هتل یک ستاره و یک هتل دو ستاره در مشهد افتتاح شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در دهه فجر امسال یک هتل یک ستاره و یک هتل دو ستاره در مشهد افتتاح شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در مراسم افتتاح هتل ۲ ستاره «آلا» که با حضور فرماندار مشهد و جمعی از مسئولان استانی، برگزار شد، افزود: حجم سرمایه‌گذاری این طرح گردشکری با احتساب ارزش محل طرح، هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال است.
سیدجواد موسوی افزود: این هتل دو ستاره بعد از بهره‌برداری برای ۱۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.
او زیربنای این طرح گردشگری واقع در خیابان آخوند خراسانی، چهار هزار و ۸۵۸ متر مربع اعلام و تصریح کرد: تعداد ۷۲ اتاق و ۱۶۴ تخت با افتتاح این طرح به ظرفیت اقامت مشهد افزوده شده است.
همچنین یک هتل یک ستاره هم در همین ایام در مشهد افتتاح شد.
موسوی در این باره گفت: حجم سرمایه‌گذاری هتل یک ستاره «شمیم الرضا (ع)» با احتساب ارزش محل، ۴۵۰ میلیارد ریال است.
سیدجواد موسوی افزود: این هتل بعد از بهره‌برداری، برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.
او زیربنای این طرح گردشگری را که در خیابان امام رضا (ع) واقع است، سه هزار و ۴۹۱ متر مربع اعلام کرد و گفت: با افتتاح این طرح، تعداد ۵۴ اتاق و ۱۰۸ تخت به ظرفیت اقامت مشهد افزوده شده است.

پیام خراسان



نظرات شما