يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

ثبت ۱۸۶ تولد موفق در مرکز ناباروری کاشمر

ثبت ۱۸۶ تولد موفق در مرکز ناباروری کاشمر
پیام خراسان - از ۵ هزار و ۹۷۳ مراجعه به مرکز ناباروری شهرستان کاشمردر دو سال اخیر، ۱۸۶ تولد موفق به ثبت رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - از ۵ هزار و ۹۷۳ مراجعه به مرکز ناباروری شهرستان کاشمردر دو سال اخیر، ۱۸۶ تولد موفق به ثبت رسید.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رئیس دانشکده علوم پزشکی کاشمر در جلسه شورای اداری شهرستان، با اشاره به روند رو به افزایش پدیده سالمندی جمعیت در کشور اظهار داشت: کاهش جمعیت جوان می‌تواند نشاط اجتماعی و روند توسعه کشور را تحت تأثیر قرار دهد و بر همین اساس، سیاست کلی نظام بر افزایش جمعیت و حمایت همه‌جانبه از خانواده‌ها است.
محمدجواد یزدانی با تأکید بر اهمیت راه‌اندازی و تقویت مراکز ناباروری افزود: هم اکنون حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد خانواده‌ها با مشکل ناباروری مواجه هستند که مرکز خدمات درمان ناباروری در شهرستان‌ها می‌تواند بخش زیادی از دغدغه‌های این خانواده‌ها را بدون نیاز به سفر‌های طولانی و پرهزینه برطرف کند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی کاشمر با بیان اینکه تقویت مراکز ناباروری و استفاده از ظرفیت متخصصان بومی نقش مهمی در تسهیل درمان دارد، گفت: تجربه دو ساله مرکز ناباروری کاشمر نشان داده است که ارائه خدمات تخصصی در سطح شهرستان‌ها می‌تواند نتایج مطلوب و اثربخشی به همراه داشته باشد.
وی به نقش مراکز «نَفَس» در پیشگیری از سقط جنین اشاره کرد و افزود: این مراکز نقش مؤثری در صیانت از جمعیت و حمایت از خانواده‌ها دارند و تقویت و حمایت از آنها امری ضروری است.
دکتر یزدانی همچنین بر لزوم حمایت از کارکنان زن در حوزه سلامت تأکید کرد و گفت: ایجاد و توسعه مهد‌های کودک و اتاق‌های مادر و کودک در ادارات و مراکز درمانی، زمینه فعالیت مؤثرتر مادران شاغل و بهره‌مندی آنان از خدمات مراقبتی و شیردهی را فراهم می‌کند.


نظرات شما