سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

اهدای دستگاه شوک الکتریکی خودکار به شبکه بهداشت راز و جرگلان

اهدای دستگاه شوک الکتریکی خودکار به شبکه بهداشت راز و جرگلان
پیام خراسان - رییس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از اهدای یک دستگاه شوک الکتریکی خودکار به شبکه بهداشت راز و جرگلان توسط خانواده مرحوم حاج غلامعلی حسینی خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رییس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از اهدای یک دستگاه شوک الکتریکی خودکار به شبکه بهداشت راز و جرگلان توسط خانواده مرحوم حاج غلامعلی حسینی خبر داد.

پیام خراسان


ب ه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ دکتر مجید پورخیاط با بیان اینکه دستگاه شوک الکتریکی خودکار (AED) توسط خانواده مرحوم حاج غلامعلی حسینی برای استفاده در شبکه بهداشت شهرستان راز و جرگلان تهیه و اهدا شده است افزود: این دستگاه یکی از نیاز‌های ضروری این شهرستان برای احیای به‌موقع بیماران دچار ایست قلبی به شمار می‌رود.
وی با اشاره به اینکه دستگاه در مواقع بروز ایست ناگهانی قلبی کاربرد دارد، افزود: دستگاه شوک الکتریکی خودکار با تحلیل ریتم قلب و تشخیص نیاز به شوک، به‌صورت هوشمند اقدام به راهنمایی کاربر و در صورت لزوم وارد کردن شوک الکتریکی می‌کند و نقش حیاتی در بازگرداندن ضربان قلب بیماران ایفا می‌کند.
رییس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به هزینه تهیه این دستگاه تصریح کرد: هزینه برای خرید این دستگاه ۱۵۴ میلیون تومان بوده که بخشی از این مبلغ توسط خانواده خیر مرحوم تأمین و مابقی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی پرداخت شده است.
وی ادامه داد: خانواده مرحوم حاج غلامعلی حسینی که خود از کارکنان دانشگاه نیز هستند، هزینه برگزاری مراسم سالگرد پدر بزرگوارشان را در این مسیر هزینه کردند تا یاد و نام آن مرحوم با اقدامی ماندگار در حوزه سلامت همراه باشد.
وی با اشاره به اهمیت کار خیر در ایام مبارک ماه رمضان، از مردم نیک‌اندیش استان دعوت کرد تا در این ماه پر برکت، در صورت داشتن هرگونه نیت خیر برای کمک به بیماران، با اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه تماس گرفته و از طریق شماره ۰۵۸۳۱۵۱۱۱۹۰ راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.


نظرات شما