پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵
سیاسی

افتتاح ۶۷ واحد مسکونی مددجویان بهزیستی در خراسان شمالی

افتتاح ۶۷ واحد مسکونی مددجویان بهزیستی در خراسان شمالی
پیام خراسان - مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: همزمان با اجرای برنامه‌های حمایتی، ۶۷ واحد مسکونی ویژه مددجویان در شهرستان‌های مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: همزمان با اجرای برنامه‌های حمایتی، ۶۷ واحد مسکونی ویژه مددجویان در شهرستان‌های مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی در نشست خبری گفت: اجرای بیش از ۱۷۰ مأموریت تخصصی، ساخت هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان، بهره‌مندی بیش از ۲۲ هزار نفر از مستمری، افتتاح پنج طرح اشتغال و اجرای برنامه‌های جدید در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی از مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات بهزیستی استان است.
کاظم‌زاده افزود: این مجموعه در همه حوزه‌های تخصصی بیش از ۱۷۰ مأموریت تخصصی را به انجام رسانده و در حوزه سلامت اجتماعی طرح سلام محله با هدف ارتقای سلامت اجتماعی و توسعه رویکرد محله‌محوری اجرا کرده است.
وی با اشاره به برنامه‌های حوزه سلامت روان گفت: طرح غربالگری سلامت روان با هدف شناسایی زودهنگام مشکلات روانی در استان اجرا شده و همچنین افتتاح رسمی طرح آموزش مهربانی با دست‌های مهربانی به مناسبت هفته بهزیستی، ۲۹ تیرماه به صورت سراسری برای سالمندان و کودکان برگزار خواهد شد.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی با بیان اینکه ۲۷۰ مددجو در مراکز کارگاهی تحت پوشش این نهاد مشغول به فعالیت هستند، گفت: در حال حاضر ۵۰ مرکز مشاوره، ۱۴ مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست و ۱۴ مرکز ماده ۱۵ ویژه نگهداری و درمان معتادان در استان فعالیت می‌کنند.
کاظم‌زاده گفت: اکنون ۲۲ هزار و ۳۸۸ نفر از مددجویان استان مستمری دریافت می‌کنند و تاکنون ۷۱۱ خانواده صاحب مسکن شده‌اند. همچنین هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی دیگر نیز برای مددجویان در حال ساخت است.
وی از پرداخت ۵۸ میلیارد ریال حق بیمه بازنشستگی برای ۵۵۹ زن سرپرست خانوار خبر داد و افزود: همچنین ۱۰۳ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمان و بیمه، ۱۲ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و ۴۱ میلیارد ریال شهریه دانشجویان تحت پوشش پرداخت شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی با اشاره به اجرای برنامه استعدادیابی مددجویان گفت: برای ۴۰۰ نفر در قالب این برنامه، سه میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
وی همچنین اظهار کرد: ۱۶۸ مددجوی مبتلا به بیماری‌های خاص به مؤسسات خیریه معرفی شدند که برای درمان هر یک تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان کمک‌هزینه درمانی در نظر گرفته شده است.
کاظم‌زاده با اشاره به نقش خیران در حمایت از جامعه هدف بهزیستی گفت: در سه‌ماهه نخست سال، خیران ۲۹۵ میلیارد ریال به بهزیستی استان کمک کرده‌اند. همچنین همزمان با هفته بهزیستی، کلنگ بازسازی ۱۱ واحد مسکونی مددجویان به زمین زده خواهد شد.
وی افزود: با همکاری خیران، ۴۰ دستگاه ویلچر و ۱۰۰ سری جهیزیه نیز در اختیار مددجویان واجد شرایط قرار گرفته است.
کاظم‌زاده با اشاره به اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی برای جامعه هدف بهزیستی گفت: در قالب اجرای طرح نیروگاه‌های خورشیدی، پنل‌های خورشیدی در زمین‌های اختصاص‌یافته نصب خواهد شد که زمینه اشتغال ۶۰۰ مددجوی تحت پوشش را فراهم می‌کند.
وی افزود: برای هر یک از این مددجویان ماهانه ۶ میلیون تومان واریز خواهد شد تا ضمن برخورداری از یک درآمد پایدار، امکان اشتغال برای افرادی که شرایط اشتغال سخت و حضور در محیط‌های کاری را ندارند نیز فراهم شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما