پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵
گفتگو

آمادگی مساجد چهارمحال و بختیاری برای میزبانی از ۲۵ هزار معتکف

آمادگی مساجد چهارمحال و بختیاری برای میزبانی از ۲۵ هزار معتکف
پیام خراسان - فارس/ قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور هدف‌گذاری حضور ۲۵ هزار نفر در مراسم اعتکاف چهارمحال و بختیاری را از برنامه‌های مورد توجه برای اعتکاف امسال عنوان کرد. ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - فارس / قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور هدف‌گذاری حضور ۲۵ هزار نفر در مراسم اعتکاف چهارمحال و بختیاری را از برنامه‌های مورد توجه برای اعتکاف امسال عنوان کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدباقر تکیه‌ای ظهر امروز در نشست برنامه‌ریزی برگزاری اعتکاف در دفتر امام جمعه این شهر با اشاره به گسترش حضور جوانان و نوجوانان در این آیین معنوی، گفت: اعتکاف علاوه بر آثار معنوی و اخروی، برکت خود را در زندگی فردی و خانوادگی انسان نیز نشان می‌دهد و فرصتی ارزشمند برای تقویت ارتباط با خداوند است.
قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور با بیان اینکه حضور پرشور جوانان در مساجد، ظرفیت ارزشمندی برای تقویت سرمایه اجتماعی و معنوی جامعه به شمار می‌رود، اظهار داشت: برخلاف برخی برداشت‌ها درباره فاصله گرفتن نسل جوان از ارزش‌های دینی، استقبال جوانان و نوجوانان از اعتکاف نشان می‌دهد این نسل همچنان به معنویت و ارتباط با خداوند توجه دارد.
وی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از این ظرفیت، افزود: اعتکاف نباید صرفاً به برنامه‌های اجرایی و تأمین نیازهای اولیه معتکفان محدود شود، بلکه باید با شناسایی مسائل و نیازهای جوانان، برای ارتقای محتوای فرهنگی و تربیتی این مراسم برنامه‌ریزی کرد.
تکیه‌ای با اشاره به رهنمودهای رهبر شهید انقلاب درباره اهمیت برنامه‌ریزی هوشمندانه برای اعتکاف، اظهار داشت: لازم است ستادهای اعتکاف و دستگاه‌های فرهنگی، با هم‌افزایی و برنامه‌ریزی دقیق، زمینه تحقق این رهنمودها را فراهم کنند و برای تثبیت آثار معنوی اعتکاف در زندگی جوانان پس از پایان این مراسم تلاش کنند.
قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور با بیان اینکه اعتکاف می‌تواند در ارتقای سلامت معنوی جامعه، خانواده و محله نقش‌آفرین باشد، یادآور شد: برنامه‌ریزی برای اعتکاف باید فراتر از روزهای برگزاری این آیین باشد و زمینه پیوند فعالیت‌های معنوی در طول سال، از جمله بهره‌گیری از ظرفیت اعتکاف ماه رمضان، فراهم شود.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش مشارکت جوانان و نوجوانان در اعتکاف امسال، ابراز امیدواری کرد با همکاری مجموعه مدیریت استان، مسئولان فرهنگی و هیئت‌امنای مساجد، زمینه حضور گسترده‌تر علاقه‌مندان در این آیین معنوی فراهم شود.تکیه‌ای هدف‌گذاری حضور ۲۵ هزار نفر در مراسم اعتکاف چهارمحال و بختیاری را از برنامه‌های مورد توجه برای اعتکاف امسال عنوان کرد.


نظرات شما