پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی،مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: این واحدها شامل: آشپزخانه،اماکن بین راهی، رستوران، نانوایی، آجیل، خشکبار و خواروبار فروشی است.
![پیام خراسان]()
اباالفضل آهی افزود: این واحدهای صنفی پس از بازدید و اخطارهای مکرر کارشناسان بهداشت محیط و عدم رفع نواقص بهداشتی، طی مراحل قانونی، با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی به صورت موقت مهر و موم شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی گفت: با توجه به قرارگیری در طرح سلامت نوروزی از 26 اسفند 1401 تا 14فروردین 1402، تشدید نظارت ها بر محل های تهیه،توزیع و عرضه موادغذایی در دستور کار کارشناسان بهداشت محیط قرار داشته و سلامت همشهریان و مسافرین عزیز از اولویت ویژه برخوردار است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را بلافاصله با تلفن 190 درمیان بگذارند تا موضوع در اسرع وقت رسیدگی شود.