پیام خراسان
بازدید 2 هزار نفر از مجموعه فرهنگی تاریخی مفخم بجنورد
پنجشنبه 10 فروردين 1402 - 12:59:20
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، صبح امروز علی‌اکبر وحدتی، مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی مفخم بجنورد در گفت‌وگو‌ با رسانه‌ها اظهارکرد: از 20 اسفند ماه سال گذشته تا 6 فروردین ماه 1402، 2 هزار و 290 نفر از عمارت و آینه‌خانه مفخم در بجنورد بازدید کردند.
وی گفت: در این بازه زمانی از این تعداد یک هزار و 100 نفر از عمارت مفخم و یک هزار و 190 نفر از آینه‌خانه مفخم بازدید کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی مفخم بجنورد افزود: مجموعه فرهنگی تاریخی مفخم متشکل از آینه‌خانه و عمارت از یادمان‌های برجسته‌ی دوره قاجار در خراسان‌شمالی است که در شمال شهر بجنورد، در منتهی‌الیه شمالی خیابان شریعتی قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: بنای آینه‌خانه به شماره 1167 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و از سال 1379 تاکنون به‌عنوان موزه‌ی اسناد و نسخ خطی مورداستفاده قرار می‌گیرد.
مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی مفخم بجنورد در پایان گفت: همچنین بنای تاریخی عمارت مفخم با شماره 952 در فهرست آثار تاریخی به ثبت رسیده است.
وی گفت: این بنای تاریخی پس از مرمت و احیا به موزه بزرگ باستان‌شناسی و مردم‌شناسی استان تبدیل‌شده است.
پایان پیام/ز

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/522495/بازدید-2-هزار-نفر-از-مجموعه-فرهنگی-تاریخی-مفخم-بجنورد
بستن   چاپ