پیام خراسان
نبرد کلاسیک والیبال دنیا این بار در قهرمانی جوانان جهان
سه شنبه 20 تیر 1402 - 11:32:51 AM
ورزش سه
پیام خراسان - به گزارش "ورزش سه"، بیست‌ودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان زیر 21 سال جهان از روز جمعه 16 تیر در شهر منامه کشور بحرین آغاز شد و تیم ملی والیبال جوانان ایران در مرحله اول با پیروزی مقابل تیم‌های تایلند، تونس و بحرین به عنوان صدرنشین گروه اول به مرحله دوم مسابقات راه پیدا کرد.
جوانان کشور در اولین دیدار از رقابت‌های مرحله دوم امروز از ساعت 14:30 به مصاف لهستان خواهند رفت به همین دلیل از ساعت 14 امروز به وقت بحرین در ورزشگاه بن راشد منامه بحرین، حدود یک ساعت تمرین بدنسازی انجام دادند و وزنه زدند.
سرمربی تیم ملی جوانان ایران در ابتدای این تمرین دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و از نظر ذهنی آن‌ها را برای مرحله دوم مسابقات که سخت‌تر و مهم‌تر است، آماده کرد و به شاگردانش برای کسب پیروزی انگیزه داد. در بخش دوم، بازیکنان به تمرینات توپی و مرور تاکتیک‌ها پرداختند.
تیم ملی والیبال جوانان ایران بعدازظهر امروز نیز یک جلسه آنالیز مسابقات لهستان را در برنامه داشت و نقاط ضعف و قوت حریف را مرور کرد. تیم ایران در مرحله دوم مسابقات قهرمانی جهان با تیم‌های لهستان، تایلند و بلغارستان هم‌گروه است و دو تیم اول گروه به مرحله نیمه‌نهایی صعود می‌کنند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/564676/نبرد-کلاسیک-والیبال-دنیا-این-بار-در-قهرمانی-جوانان-جهان
بستن   چاپ