پیام خراسان
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی:
هوای مشهد مقدس برای دومین روز پیاپی آلوده است
سه شنبه 21 شهریور 1402 - 9:48:52 AM
خبرگزاری مهر - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد- مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کیفیت هوای مشهد برای دومین روز پیاپی در وضعیت هشدار و آلوده برای تنفس شهروندان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی اله‌پور اظهار کرد: کیفیت هوای مشهد مقدس بر اثر وزش باد و افزایش حجم ریزگردها در بیست و یکمین روز شهریور برای دومین روز پیاپی در وضعیت هشدار و آلوده برای تنفس شهروندان قرار دارد.
وی ادامه داد: در پی فعالیت کانون‌های گرد و غبار داخلی و خارجی، میانگین شاخص کیفیت هوای مشهد در 24 ساعت گذشته با عدد 201 و شاخص کنونی کیفیت هوای این کلانشهر در یک تا 2 ساعت اخیر با عدد 134، هر دو از وضعیت آلودگی نشان دارد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی اضافه کرد: کیفیت هوای مناطق سرافرازان، سمزقند ، شهید کریمی، امامیه و شهر در شرایط اضطرار آلودگی و سایر 18 منطقه دارای ایستگاه سنجش آلودگی در شرایط ناسالم قرار دارد.
وی گفت: در چنین شرایطی توصیه می‌شود مردم تا حد امکان رفت و آمد خود را در شهر به صفر برسانند و بیماران قلبی، تنفسی، زنان و کودکان نیز از هرگونه تردد در سطح شهر خودداری کنند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/590107/هوای-مشهد-مقدس-برای-دومین-روز-پیاپی-آلوده-است
بستن   چاپ