پیام خراسان
هدایت امکانات برای حل مسائل روستا با مشارکت روستاییان
پنجشنبه 30 شهريور 1402 - 16:23:54
استانداری مشهد
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی گفت: باید طوری برنامه‌ریزی کنیم و امکانات را هدایت کنیم که مسائل روستا توسط مردم روستا و با مشارکت آنان حل شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری ظهر امروز در جلسه قرارگاه محرومیت زدایی استان خراسان رضوی در مشهد گفت: مسئله ما در استان این است که روستاها عقب‌ماندگی‌هایی دارند و ما طرح تحول روستایی را با 15 مولفه اجرا کرده‌ایم. مکان هدفِ طرح‌ روستا و مسئله عقب‌ماندگی یا برخورداری روستاست. 
وی اظهار داشت: برای این هدف نباید ما بدون هماهنگی عمل کنیم، هم‌افزایی بسیار مهم است.
نماینده عالی دولت در استان خراسان رضوی گفت: باید طوری برنامه ریزی کنیم و امکانات را هدایت کنیم که مسائل روستا توسط مردم روستا و با مشارکت آنان حل شود. در این زمینه نیز دهیار باید پیشگام باشد. 
وی افزود: ما باید به روستاییان برای حل مسائل روستا با محوریت دهیاران کمک کنیم. ما باید نقش کمک‌کنندگی داشته باشیم و به مهارت آموزی روستاییان کمک کنیم. 
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: مسئله ما این است که کار در بخشی از جاها انجام می شود اما هماهنگی به اندازه لازم وجود ندارد. در فعالیت‌ها اگر هماهنگ باشیم نتیجه بهتری ‌می گیرم.
وی‌ تصریح کرد: برای کاهش مسائل و مشکلات روستا در هر زمینه‌ای باید همه دستگاه‌ها هماهنگ و به یکدیگر کمک کنند. باید به سرعت از همه ظرفیت ها استفاده کنیم و همه‌2هزار و 596 روستا را تحت پوشش قرار دهیم.

پیام خراسان


دریافت تصویر

پیام خراسان


دریافت تصویر

پیام خراسان


دریافت تصویر

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/592715/هدایت-امکانات-برای-حل-مسائل-روستا-با-مشارکت-روستاییان
بستن   چاپ