پیام خراسان -
![پیام خراسان]()
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون فنی موسسه رهاب در قرارگاه خاتم الانبیا در این بازدید گفت: قرارگاه خاتم الانبیا در حال حاضر سه طرح قطار شهری مشهد را در دست اجر دارد که 9 کیلومتر از خط شماره 3 باقی مانده و به موازات آن عملیات ساخت ایستگاههای این خط هم در دست اجراست و تا یکسال آینده 5.
5 کیلومتر آن به بهرهبرداری خواهد رسید.
توحیدی افزود: از خط دوم قطار شهری مشهد هم به طول 14 کیلومتر فقط یک کیلومتر دیگه تا ایستگاه شهدای سلامت باقی مانده که تا 6 ماه آینده تکمیل و به بهره برداری می رسد.
وی گفت: از خط چهارم قطار شهری هم به طول 14 و نیم کیلومتر از خواجه ربیع تا شهرک شهید رجایی، 3 کیلومتر حفاری انجام شده و مابقی کار هم در 2 تا 3 سال آینده انجام خواهد شد.
http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/617253/بازدید-نماینده-ولی-فقیه-در-سپاه-از-خط-سوم-قطار-شهری-مشهد